Ook dezelfde service ervaren?

Neem contact op

Of bel 074 808 0235

Zakelijk

Zakelijke Apple reparaties

De iPhone en iPad worden meer en meer zakelijk geïntegreerd en toegepast in het bedrijfsleven. Omdat wij als ondernemers ervaren hoe belangrijk het is om communicatie op het gewenste niveau te kunnen behouden hebben wij speciale condities voor de zakelijke markt ontwikkeld en geïntroduceerd.

Een van deze condities is de reparatie op locatie service. Deze service wordt overigens enkel aangeboden voor de iPhone aangezien de iPad niet op een willekeurige locatie kan worden hersteld. Afhankelijk van de gewenste reparatie is het mogelijk om uw smartphone op locatie te laten repareren. In het belang van de hoge kwaliteit van de reparatie worden bepaalde reparaties niet op locatie uitgevoerd. Informeer voor deze service geheel vrijblijvend naar de geldende voorwaarden.

Uitstekende service

Bent u ook al bekend met onze haal- en brengservice? Deze service is niet alleen gericht op de zakelijke markt maar wel een service die een enorme groei doormaakt onder de zakelijke consumenten. In de huidige 24/7 maatschappij die steeds meer de overhand krijgt zijn met name zakelijke klanten vaak geneigd gebruik te maken van onze haal- en brengservice. Nadat uw toestel is hersteld en geretourneerd kunt u de factuur op locatie voldoen door gebruik te maken van ons mobiele pin systeem of u stuurt de factuur die u overigens altijd digitaal van ons ontvangt met één tap op uw toestel door naar de financiële afdeling.

 

Kiest u er als bedrijf voor om het onderhoud van meerdere iPhone of iPad toestellen door ons te laten uitvoeren dan kunt u ook profiteren van onze speciale zakelijke tarieven. Informeert u gerust naar de hiervoor geldende voorwaarden. Na aanleiding van uw aanvraag wordt u vervolgens een speciaal op uw organisatie afgestemde prijsopgave of prijsplan aangeboden.

Zakelijk klanten worden bij ons altijd nog net even extra in de watten gelegd. Door bovengenoemde services wordt u altijd vakkundig, efficiënt en tegen een marktconform tarief geholpen.

De voordelen van “Jan Gorter iPhone reparatie en service” voor u op een rijtje:

Alle iPhone en iPad reparaties
Haal- en brengservice
Reparatie op locatie
Pinnen op locatie
Digitale factuur (eventueel op rekening)
6 maanden garantie op uw reparatie
Gereduceerd tarief bij meerdere apparaten

De mogelijkheden
en prijzen

Benieuwd naar de prijs? Bekijk de prijslijsten of:

Neem contact op of bel 074-851 27 61

Voor de complete lijst en actuele prijzen:

iPhone X
iPhone 8 Plus
iPhone 8

iPhone 7 Plus
iPhone 7
iPhone 6S Plus
iPhone 6S
iPhone 6 Plus
iPhone 6
iPhone SE
iPhone 5S
iPhone 5C
iPhone 5
iPhone 4 (s)

Neem gerust
contact op

Wij zijn tijdens onze bezoekuren telefonisch te bereiken op 074-851 27 61 of via Whatsapp op 06-279 09 533
Vragen over onze diensten en service stelt u ook eenvoudig met behulp van onderstaande contactformulier.


Binnen 60 minuten heeft u een reactie!
  •