Telefoon reparatie in Hengelo

Telefoon reparatie in Hengelo?

  • No cure, No Pay & standaard 6 maanden garantie op reparatie en onderdelen
  • Meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur na aanvraag
  • Reparatie bij jou op locatie of op ons kantoor in Hengelo middels haal- en brengservice

Service

Telefoon reparatie in Hengelo?

Meer informatie 

De mobiele telefoon is al tijden niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Even iets Googlen, de weersverwachting bekijken, een appje sturen of buiten de deur iemand bellen. Het zijn tegenwoordig de normaalste zaken. Maar wat als jouw telefoon of tablet om welke reden dan ook niet meer werkt en aan reparatie toe is? Stel je thuisknop zit vast, je vergrendelknop werkt niet meer of niemand verstaat jouw nog omdat je microfoon het heeft begeven. Je hebt misschien al wat pogingen gedaan om de telefoon zelf te repareren, maar dat mocht niet baten of misschien heb je het gevoel dat je zelfs nog veel verder van huis bent. Jan Gorter is er voor jouw in Hengelo en omstreken!

iPhone

Complete lijst en actuele prijzen voor iPhone reparaties

Naar alle iPhone reparaties 

iPhone reparatie scherm kapot

Over Jan Gorter

Waarom kiezen voor Jan Gorter iPhone reparatie en service?

Bekijk de video

reparaties

Op zoek naar een snelle telefoon reparatie?

Woon je in Hengelo en zoek je voor jouw telefoon reparatie mogelijkheden in Hengelo? Bel dan met Jan Gorter, hij is in de regio Hengelo dé vakspecialist voor reparatie van jouw Apple telefoon (iPhone) of tablet (iPad). Naast dat hij vakkundig en met veel zorg je Apple iPhone telefoon kan repareren, biedt hij ook nog eens het gemak van service aan huis of op een andere plek in de regio Hengelo. Hij kan de telefoon GSM die je gerepareerd wil hebben bij je ophalen en gerepareerd weer terug brengen, maar Jan Gorter kan ook zijn reparatie – tool – kit meebrengen en de reparatie op locatie uitvoeren.

Je kunt zelfs tijdens de reparatie meekijken en bent op die manier geen minuut gescheiden van je telefoon. De telefoon reparatie kan ook worden uitgevoerd in de reparatie – werkruimte in Hengelo. Je kan de telefoon daar naartoe brengen en hem na de reparatie weer ophalen, maar je mag er ook op wachten. De meeste reparaties nemen maar een zeer korte tijd in beslag. Heb je juist problemen met een tablet of iPad is deze (ook) kapot? Ook voor jouw iPad reparatie Hengelo bent u welkom. Veel voorkomende iPhone reparaties die wij verrichten op onze locatie in Hengelo óf op locatie in en omstreken zijn; iPhone achterkant vervangeniPhone scherm en glas vervangeniPhone speaker kapot, iPhone aan/uit knop kapotiPhone display vervangeniPhone waterschadekapotte iPhone 4/4s repareren en herstellen,kapotte iPhone 5/5s/5c repareren en herstelleniPhone 6/6 plus repareren en herstellen, iPhone 7/7 plus repareren en herstellen.

Voor een telefoon reparatie in Enschede bent u ook bij ons aan het juiste adres.

Service

Tevreden klanten in Hengelo

Mede daardoor hebben wij alleen tevreden klanten, maar ook omdat u op de reparatie altijd 6 maanden lang garantie van ons krijgt. Mocht er dus na de reparatie toch iets mis zijn met uw telefoon, dan komt Jan Gorter kosteloos weer bij u langs om het defect op te lossen. Kortom: vanaf nu kan er niets meer mis gaat met uw Apple telefoon. Neemt u voor de prijs of de tijdsduur van uw specifieke reparatie eens een kijkje in het prijzenoverzicht Apple telefoon reparatie op locatie in Hengelo. Staat de reparatie voor jouw telefoon hier niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met Jan Gorter op en informeer naar de mogelijkheden.

Jan Gorter contact

"Wij gebruiken uitsluitend Apple onderdelen"

Review

Anke

9/10

Lees alle reviews

Super service! 11.45 uur gebeld dat er een barst in mijn scherm zat, 1 uur later kreeg ik de telefoon gemaakt (incl hoesje om schade in toekomst te voorkomen) alweer thuis gebracht.

Review

Dirk

9/10

Lees alle reviews

Ik had een nieuwe accu nodig in mijn iPhone. Snel en vakkundig geholpen met gebruik van originele onderdelen. Kon er op wachten. Zeer tevreden en content.

Over Jan Gorter

Neem voor jouw telefoon reparatie contact met ons op

Jan Gorter heeft meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur en heeft een portfolio vol tevreden klanten. Voor een telefoon reparatie in Hengelo ben je bij ons aan het juiste adres. Maak snel een afspraak en laat jouw telefoon snel en vakkundig repareren door Jan Gorter!

Jan Gorter iPhone reparatie
Jan Gorter

Veelgestelde vragen / FAQ

Hoe lang duurt een telefoon reparatie bij Jan Gorter iPhone Reparatie?

De meeste telefoon reparaties zijn klaar terwijl u wacht. Daarnaast bieden wij een haal en breng service aan. Binnen Hengelo kan je telefoon in 90% van de gevallen al binnen een uur gerepareerd retour zijn.

Kan mijn telefoon op locatie worden gerepareerd?

Binnen een straal van 15 kilometer rondom Hengelo repareren wij je telefoon op locatie (indien mogelijk). Daarnaast bieden wij een haal- en brengservice aan. Binnen Hengelo kan je telefoon in 90% van de gevallen al binnen een uur gerepareerd retour zijn.

Wat zijn de kosten om mijn telefoon te repareren bij Jan Gorter iPhone Reparatie?

De kosten hangen af van welk type telefoon je hebt en wat er gerepareerd moet worden. Bekijk daarom het overzicht van de reparatiemogelijkheden van jouw telefoon.

Hoeveel garantie heb ik op mijn telefoon reparatie?

Jan Gorter iPhone Reparatie biedt 6 maanden garantie op reparaties en gebruikte onderdelen (vochtschade uitgesloten).

{
“@context”: “https://schema.org”,
“@type”: “FAQPage”,
“mainEntity”: [{
“@type”: “Question”,
“name”: ” Hoe lang duurt een telefoon reparatie bij Jan Gorter iPhone Reparatie?”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: ” De meeste telefoon reparaties zijn klaar terwijl u wacht. Daarnaast bieden wij een haal en breng service aan. Binnen Hengelo kan je telefoon in 90% van de gevallen al binnen een uur gerepareerd retour zijn.”
}
}, {
“@type”: “Question”,
“name”: ” Kan mijn telefoon op locatie worden gerepareerd?”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: ” Binnen een straal van 15 kilometer rondom Hengelo repareren wij je telefoon op locatie (indien mogelijk). Daarnaast bieden wij een haal- en brengservice aan. Binnen Hengelo kan je telefoon in 90% van de gevallen al binnen een uur gerepareerd retour zijn.”
}
}, {
“@type”: “Question”,
“name”: ” Wat zijn de kosten om mijn telefoon te repareren bij Jan Gorter iPhone Reparatie?”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: ” De kosten hangen af van welk type telefoon je hebt en wat er gerepareerd moet worden. Bekijk daarom het overzicht van de reparatiemogelijkheden van jouw telefoon.” }
}]
}
}
}, {
“@type”: “Question”,
“name”: ” Hoeveel garantie heb ik op mijn telefoon reparatie?”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: ” Jan Gorter iPhone Reparatie biedt 6 maanden garantie op reparaties en gebruikte onderdelen (vochtschade uitgesloten).” }
}]
}