Telefoon reparatie in Hengelo

Telefoon reparatie in Enschede?

  • No cure, No Pay & standaard 6 maanden garantie op reparatie en onderdelen
  • Meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur na aanvraag
  • Reparatie bij jou op locatie of op ons kantoor in Hengelo middels haal- en brengservice

Service

Telefoon reparatie in Enschede?

Meer informatie 

Kun jij je nog een leven zonder telefoon voorstellen? Het is bijna niet meer mogelijk, je zoekt dagelijks van alles op. Een appje versturen, iets Googlen, iemand bellen of de weersverwachting bekijken. Alles doe je met je telefoon! Des te vervelender is het als je telefoon niet meer werkt en toe is aan een reparatie. Wat het probleem met je telefoon ook is, een thuisknop die vastzit, een niet werkende vergrendelknop of een microfoon die het nauwelijks nog doet. Jan Gorter kan je hier snel en efficiënt mee helpen. Woon of werk je in de omgeving van Enschede? Dan is het ontzettend eenvoudig om je mobiele telefoon door ons te laten repareren.

iPhone

Complete lijst en actuele prijzen voor iPhone reparaties

Naar alle iPhone reparaties 

iPhone reparatie scherm kapot

Over Jan Gorter

Waarom kiezen voor Jan Gorter iPhone reparatie en service?

Bekijk de video

reparaties

Op zoek naar een snelle telefoon reparatie?

Wil je snel je telefoon laten repareren? Neem dan contact met Jan Gorter op. Hij is in de regio Enschede specialist als het gaat om reparaties van Apple telefoons. Heb je geen problemen met je telefoon maar wel met je tablet? Dan kun je ook prima bij hem terecht. Naast het vakkundige werk wat wordt geleverd als het gaat om de reparatie, staat ook service hoog in het vaandel. In de regio Enschede is het namelijk mogelijk om de telefoon reparatie aan huis of op het werk te verrichten. Jan Gorter kan in de regio Enschede de GSM of tablet bij je ophalen en weer terugbrengen. Maar zoals gezegd, ook reparatie op locatie is mogelijk als het gaat om een telefoon. Wil je wachten op de reparatie en geen moment van je telefoon gescheiden worden, dat is geen probleem. Wat het probleem met je telefoon ook is, of het nu gaat om vervangen van glas, speaker vervangen, een aan/uit knop repareren, een scherm vervangen of de achterkant van je telefoon vervangen. In de regio Enschede ben je bij Jan Gorter aan het juiste adres.

Veel voorkomende iPhone reparaties die wij verrichten op onze locatie in Hengelo óf op locatie in en omstreken zijn; iPhone achterkant vervangeniPhone scherm en glas vervangeniPhone speaker kapot,iPhone aan/uit knop kapotiPhone display vervangeniPhone waterschadekapotte iPhone 4/4s repareren en herstellen, kapotte iPhone 5/5s/5c repareren en herstelleniPhone 6/6 plus repareren en herstellen, iPhone 7/7 plus repareren en herstellen.

Service

Tevreden klanten in Enschede

In de regio Enschede hebben wij alleen tevreden klanten. Dit komt mede omdat wij op onze reparaties altijd 6 maanden garantie geven. Mocht je na de reparatie toch nog problemen ondervinden met je toestel, dan komt Jan Gorter kosteloos bij je langs om het probleem om te lossen. Woon of werk je in de regio Enschede, bekijk dan ons overzicht Apple telefoon reparatie op locatie in Enschede voor de meest recente prijzen. Uiteraard is het ook mogelijk om ons te bellen voor een offerte, vrijblijvend advies of een afspraak. Verder is het mogelijk om het contactformulier te gebruiken om in de regio Enschede een afspraak te plannen.

Jan Gorter contact

"Wij gebruiken uitsluitend Apple onderdelen"

Review

Anke

9/10

Lees alle reviews

Super service! 11.45 uur gebeld dat er een barst in mijn scherm zat, 1 uur later kreeg ik de telefoon gemaakt (incl hoesje om schade in toekomst te voorkomen) alweer thuis gebracht.

Review

Dirk

9/10

Lees alle reviews

Ik had een nieuwe accu nodig in mijn iPhone. Snel en vakkundig geholpen met gebruik van originele onderdelen. Kon er op wachten. Zeer tevreden en content.

Over Jan Gorter

Neem voor jouw telefoon reparatie contact met ons op

Jan Gorter heeft meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur en heeft een portfolio vol tevreden klanten. Voor een telefoon reparatie in Enschede ben je bij ons aan het juiste adres. Maak snel een afspraak en laat jouw telefoon snel en vakkundig repareren door Jan Gorter!

Jan Gorter iPhone reparatie