Ook dezelfde service ervaren?

Neem contact op

Of bel 074 808 0235

Telefoon reparatie in Enschede en Hengelo?

Onze telefoon is al tijden niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Even iets Googlen, de weersverwachting bekijken, een appje sturen of lang of kort iemand bellen. Het zijn tegenwoordig de normaalste zaken. Maar wat als uw telefoon of tablet om welke reden dan ook niet meer werkt en aan reparatie toe is? Stel uw thuisknop zit vast, uw vergrendelknop werkt niet meer of niemand verstaat u nog omdat uw microfoon het heeft begeven. U heeft misschien al wat pogingen gedaan om uw telefoon zelf te repareren, maar dat mocht niet baten of misschien heeft u het gevoel dat u zelfs al veel verder van huis bent. Jan Gorter is er voor u in Hengelo, Enschede en omstreken!

Op zoek naar telefoon reparatie?

Woont u in Hengelo of Enschede en zoekt u voor uw telefoon reparatie? Belt u dan met Jan Gorter, hij is in de regio Hengelo en Enschede de vakspecialist voor de reparatie van uw Apple telefoon (iPhone) of tablet (iPad). En behalve dat hij vakkundig en met veel zorg uw Apple iPhone telefoon kan repareren biedt hij ook nog eens het gemakt van service aan huis of op een andere plek in de regio Hengelo en Enschede. Hij kan de telefoon GSM die u gerepareerd wil hebben bij u ophalen en gerepareerd weer terug brengen, maar Jan kan ook zijn reparatie – tool – kit meebrengen en uw reparatie op locatie uitvoeren. U kunt zelfs bij de reparatie blijven en bent op die manier geen minuut gescheiden van uw telefoon. De telefoon reparatie kan ook worden uitgevoerd in de reparatie – werkruimte in Hengelo. U kunt uw telefoon daar brengen en hem na de reparatie weer ophalen maar u mag er ook op wachten, want de meeste reparaties nemen maar een zeer korte tijd in beslag. Heeft u juist problemen met uw tablet of iPad is deze (ook) kapot? Ook voor uw iPad reparatie bent u welkom in Hengelo. Veel voorkomende iPhone reparaties die wij verrichten op onze locatie in Hengelo óf op locatie in Enschede en omstreken zijn; iPhone achterkant vervangen, iPhone scherm en glas vervangen, iPhone speaker kapot,iPhone aan/uit knop kapot, iPhone display vervangen, iPhone waterschade, kapotte iPhone 4/4s repareren en herstellen,kapotte iPhone 5/5s/5c repareren en herstellen, iPhone 6/6 plus repareren en herstellen.

Tevreden klanten in Enschede & Hengelo

Mede daardoor hebben wij alleen tevreden klanten, maar ook omdat u op de reparatie altijd 3 maanden lang garantie van ons krijgt. Mocht er dus na de reparatie toch iets mis zijn met uw telefoon dan komt Jan Gorter helemaal voor niets weer opnieuw bij u langs. Kortom vanaf nu kan er niets meer mis gaat met uw telefoon. Neemt u voor de prijs of de duur van uw specifieke reparatie eens een kijkje in het prijzen overzicht Apple telefoon reparatie op locatie in Hengelo en/of Enschede. Of bel voor vrijblijvend advies, een offerte of een afspraak (op locatie in Hengelo, Enschede of omgeving of in de shop in Hengelo) of vul het contactformulier telefoon reparatie Enschede en Hengelo in en Jan Gorter neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

De mogelijkheden
en prijzen

Benieuwd naar de prijs? Bekijk de prijslijsten of:

Neem contact op of bel 074-851 27 61

Voor de complete lijst en actuele prijzen:

iPhone X
iPhone 8 Plus
iPhone 8

iPhone 7 Plus
iPhone 7
iPhone 6S Plus
iPhone 6S
iPhone 6 Plus
iPhone 6
iPhone SE
iPhone 5S
iPhone 5C
iPhone 5
iPhone 4 (s)

Neem gerust
contact op

Wij zijn tijdens onze bezoekuren telefonisch te bereiken op 074-851 27 61 of via Whatsapp op 06-279 09 533
Vragen over onze diensten en service stelt u ook eenvoudig met behulp van onderstaande contactformulier.


Binnen 60 minuten heeft u een reactie!
  •