iPad scherm of glas vervangen

Tablet reparatie in Hengelo?

Is uw tablet stuk? Voor een tablet reparatie in Hengelo bent u bij Jan Gorter aan het juiste adres. Wij kunnen uw iPad repareren! Maak snel een afspraak, of kom langs in onze vestiging in Hengelo. Reparatie op locatie is ook mogelijk. Ook repareren op locatie, mocht u niet langs kunnen komen. Wilt u toch langskomen? Wij repareren uw iPad zonder problemen. 

 

Voor een tablet reparatie in Hengelo, maakt u een afspraak of bel naar 074 – 851 27 61. 

  • No cure, No Pay & standaard 6 maanden garantie op reparatie en onderdelen
  • Meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur na aanvraag
  • Reparatie bij jou op locatie of op ons kantoor in Hengelo middels haal- en brengservice

Reparatie

Tablet laten repareren?

Heerlijk zo’n Tablet, lekker op de bank swipen tot hij erbij neervalt. Ja, hij. Oeps! Als je even niet oplet kan er al een lelijke barst in je scherm terecht komen en soms werken de knoppen ineens niet meer. Meestal valt schade aan jouw tablet net iets buiten de garantie- of de verzekeringsperiode. Dan wil je het liefst zo snel mogelijk een goede maar ook goedkope reparatie bij jou in de buurt. Werk je in Hengelo of woon je er juist? Dan hebben wij een fantastische oplossing. Een tablet reparatie in Hengelo, of binnen die regio waar je nauwelijks voor hoeft op te staan.

Meer informatie over ons

iPad

Complete lijst en actuele prijzen voor iPad reparaties

Naar alle iPad reparaties 

iPad schermreparatie

Over ons

Waarom kiezen voor Jan Gorter iPhone reparatie en service?

Bekijk de video

Reparatie

Tablet reparatie op locatie in Hengelo

Jan Gorter, onze vakman op het gebied van iPad reparatie in Hengelo kan de reparatie echter alleen uitvoeren op zijn eigen locatie in Hengelo. Dit om stof tijdens de montage te voorkomen. Tijdens de iPad reparatie gebruikt Jan Gorter puur en alleen orginele Apple producten waardoor je tablet of iPad na de reparatie weer gloed-nieuw lijkt en we zeggen lijkt, maar eigenlijk is hij dan gloednieuw. Veelvoorkomende iPad reparaties op onze locatie in Hengelo zijn; iPad scherm of glas vervangeniPad batterij vervangenbeeldscherm iPad display vervangeniPad mini reparatie.

Service

Tablet reparatie: specialist in iPad

Doordat Jan Gorter elke reparatie serieus, secuur en snel uitvoert hebben we alleen maar tevreden klanten. En mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met je reparatie kan je gebruik maken van de garantie die wij op elke reparatie geven. Nu de Tablet toch al kapot is loopt je dus geen enkel nieuw risico met de Tablet reparatie in Hengelo van Jan Gorter. En als je toch al van de bank af bent gestapt -of gesprongen- kan je ook langskomen in onze tablet reparatie ruimte in Hengelo. Daarnaast beschikken we ook over een haal en breng service, binnen Hengelo en omgeving halen we jouw kapotte tablet op en we komen hem volledig gerepareerd weer terug brengen. We werken via het no-cure no-pay principe, dus als we het probleem niet kunnen oplossen betaal je ons helemaal niets. Wist je dat wij ook iPhones repareren op locatie in Hengelo?

iPhone reparatie

"Wij gebruiken uitsluitend Apple onderdelen"

Review

Anke

9/10

Lees alle reviews

Super service! 11.45 uur gebeld dat er een barst in mijn scherm zat, 1 uur later kreeg ik de telefoon gemaakt (incl hoesje om schade in toekomst te voorkomen) alweer thuis gebracht.

Review

Dirk

9/10

Lees alle reviews

Ik had een nieuwe accu nodig in mijn iPhone. Snel en vakkundig geholpen met gebruik van originele onderdelen. Kon er op wachten. Zeer tevreden en content.

Prijzen

Wat kost een tablet reparatie?

 

Voor een overzicht van de kosten voor het repareren van je iPad of tablet kan je ons prijzen overzicht tablet reparatie Hengelo bekijken. Of vul direct het contact formulier in op contactformulier tablet reparatie Hengelo. Ben je er nog niet helemaal uit, of kan je de specifieke reparatie die jouw tablet nodig heeft niet in het overzicht vinden? Neem dan zonder verdere verplichtingen telefonisch contact op voor prijzen of advies.

 

Naar alle iPad reparaties 

Jan Gorter contact