iPad scherm of glas vervangen

Tablet reparatie in Hengelo?

Is uw tablet defect of werkt een onderdeel niet meer naar behoren? Voor een tablet reparatie in Hengelo bent u bij Jan Gorter aan het juiste adres. Wij kunnen uw iPad repareren! Maak snel een afspraak en kom langs in onze vestiging in Hengelo. Wij repareren uw iPad zonder problemen zodat u deze snel weer kunt gebruiken. 

 

Voor een tablet reparatie in Hengelo, maakt u een afspraak of bel naar 06 – 27 909 533 

  • No cure, No Pay & standaard 6 maanden garantie op reparatie en onderdelen
  • Meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur na aanvraag
  • Reparatie bij jou op locatie of op ons kantoor in Hengelo middels haal- en brengservice

Reparatie

Tablet laten repareren?

Heerlijk zo’n tablet, lekker op de bank swipen tot hij erbij neervalt. Ja, hij. Oeps! Als je even niet oplet kan er al een lelijke barst in je scherm ontstaan en soms werken de knoppen ineens niet meer. Meestal valt schade aan jouw tablet net iets buiten de garantie- of de verzekeringsperiode. In dat geval wil je het liefst zo snel mogelijk een goede maar ook goedkope reparatie bij jou in de buurt. Woon of werk je in Hengelo? Dan hebben wij een fantastische oplossing: een tablet reparatie in Hengelo, of binnen die regio waar je nauwelijks voor hoeft op te staan.

Meer informatie over ons

iPad

Complete lijst en actuele prijzen voor iPad reparaties

Naar alle iPad reparaties 

iPad schermreparatie

Over ons

Waarom kiezen voor Jan Gorter iPhone reparatie en service?

Bekijk de video

Reparatie

Tablet reparatie op locatie in Hengelo

Jan Gorter, dé vakman op het gebied van iPad reparatie in Hengelo kan de reparatie echter alleen uitvoeren op zijn eigen locatie. Dit om stof tijdens de montage te voorkomen. Tijdens de iPad reparatie gebruikt Jan Gorter puur en alleen originele Apple onderdelen waardoor je tablet of iPad na de reparatie weer zo goed als nieuw is.

Veelvoorkomende iPad reparaties op onze locatie in Hengelo zijn; iPad scherm of glas vervangeniPad batterij vervangenbeeldscherm iPad display vervangeniPad mini reparatie.

Service

Tablet reparatie: specialist in iPad

Doordat Jan Gorter elke reparatie serieus, secuur en snel uitvoert hebben we alleen maar tevreden klanten. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met je reparatie, dan kan je gebruik maken van de garantie die wij op elke reparatie geven. Nu de tablet toch al kapot is loop je dus geen enkel risico met de tablet reparatie in Hengelo van Jan Gorter. En als je toch al van de bank af bent gestapt kan je ook langskomen in onze tablet reparatie ruimte in Hengelo. Daarnaast beschikken we ook over een haal- en brengservice. Binnen Hengelo en omgeving van 15km halen we jouw kapotte tablet op en we komen hem volledig gerepareerd weer terug brengen. We werken via het no-cure no-pay principe, dus als we het probleem niet kunnen oplossen betaal je ons helemaal niets. Wist je trouwens ook dat wij iPhones repareren op locatie in Hengelo?

iPhone reparatie

"Wij gebruiken uitsluitend Apple onderdelen"

Review

Anke

9/10

Lees alle reviews

Super service! 11.45 uur gebeld dat er een barst in mijn scherm zat, 1 uur later kreeg ik de telefoon gemaakt (incl hoesje om schade in toekomst te voorkomen) alweer thuis gebracht.

Review

Dirk

9/10

Lees alle reviews

Ik had een nieuwe accu nodig in mijn iPhone. Snel en vakkundig geholpen met gebruik van originele onderdelen. Kon er op wachten. Zeer tevreden en content.

Prijzen

Wat kost een tablet reparatie?

 

Voor een overzicht van de kosten voor het repareren van je iPad of tablet kan je ons prijzen overzicht tablet reparatie Hengelo bekijken. Of vul direct het contact formulier in op contactformulier tablet reparatie Hengelo. Ben je er nog niet helemaal uit, of kan je de specifieke reparatie die jouw tablet nodig heeft niet in het overzicht vinden? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op voor prijzen of advies op maat.

 

Naar alle iPad reparaties 

Jan Gorter contact