iPad scherm of glas vervangen

Tablet reparatie in Enschede?

Is uw tablet defect? Voor een tablet reparatie in Enschede bent u bij Jan Gorter in Hengelo aan het juiste adres. Wij kunnen uw iPad repareren! Maak snel een afspraak, en kom langs in onze vestiging in Hengelo. Wij repareren uw iPad zonder problemen zodat u deze snel weer kunt gebruiken.

 

Voor een tablet reparatie in Enschede, maakt u online een afspraak of bel naar 06-27 90 95 33. 

  • No cure, No Pay & standaard 6 maanden garantie op reparatie en onderdelen
  • Meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur na aanvraag
  • Reparatie bij jou op locatie of op ons kantoor in Hengelo middels haal- en brengservice

Reparatie

Tablet laten repareren?

Met een tablet heb je veel vrijheid. Lekker een avond op de bank swipen tot je niet meer kunt. Even de laatste updates op internet checken en misschien wel net even dat andere televisieprogramma kijken. Toch is het binnen no-time gebeurd: je laat hem van de bank vallen en er zit een ontzettende barst in het scherm. Of misschien werken de knoppen opeens niet meer. Dit is natuurlijk ontzettend vervelend. Je wilt het liefst je oude vertrouwde tablet weer terug, zonder schade. Wij hebben de ideale oplossing voor je: een reparatie van je tablet in de buurt van Enschede. Snel, efficiënt en tegen een scherpe prijs kun je je iPad laten repareren bij Jan Gorter in Hengelo.

Meer informatie over ons

iPad

Complete lijst en actuele prijzen voor iPad reparaties

Naar alle iPad reparaties 

iPad schermreparatie

Over ons

Waarom kiezen voor Jan Gorter iPhone reparatie en service?

Bekijk de video

Reparatie

Tablet reparatie op locatie in Enschede

Voor een tablet is het beter om geen reparaties op locatie uit te voeren. Dit om te voorkomen dat er stof in de tablet terecht komt. Daarom is het beter om je tablet vakkundig te laten repareren op onze eigen locatie in Hengelo. Tijdens de reparatie van een iPad worden er alleen originele Apple onderdelen gebruikt. Hierdoor is je tablet na reparatie weer gloednieuw. Veelvoorkomende reparaties aan een tablet zijn: iPad scherm of glas vervangeniPad batterij vervangenbeeldscherm iPad display vervangeniPad mini reparatie.

Service

Tablet reparatie: specialist in iPad

Omdat we elke reparatie serieus nemen kunnen we secuur en snel handelen, hierdoor hebben we veel kapotte iPads in Enschede kunnen repareren bij ons op locatie. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn gegaan met de reparatie, doe dan aanspraak op onze garantie van 6 maanden. Je loopt bij ons dus geen enkel risico. Waar wacht je nog op, blijf niet lopen met een kapotte tablet maar breng hem bij ons langs om te laten repareren. We werken op basis van no-cure no-pay, dus je loopt werkelijk geen enkel risico. Wist je dat wij ook iPhones repareren op locatie in Enschede?

iPhone reparatie

"Wij gebruiken uitsluitend Apple onderdelen"

Review

Anke

9/10

Lees alle reviews

Super service! 11.45 uur gebeld dat er een barst in mijn scherm zat, 1 uur later kreeg ik de telefoon gemaakt (incl hoesje om schade in toekomst te voorkomen) alweer thuis gebracht.

Review

Dirk

9/10

Lees alle reviews

Ik had een nieuwe accu nodig in mijn iPhone. Snel en vakkundig geholpen met gebruik van originele onderdelen. Kon er op wachten. Zeer tevreden en content.

Prijzen

Wat kost een tablet reparatie?

Voor een overzicht van de kosten voor het repareren van je iPad of tablet kan je ons prijzen overzicht tablet reparatie Enschede bekijken. Of vul direct het contact formulier in op voor  tablet reparatie Enschede. Ben je er nog niet helemaal uit, of kan je de specifieke reparatie die jouw tablet nodig heeft niet in het overzicht vinden? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op voor prijzen of advies op maat.

 

Naar alle iPad reparaties 

Jan Gorter contact