Ook dezelfde service ervaren?

Neem contact op

Of bel 074 808 0235

Tablet reparatie in Enschede en Hengelo?

Heerlijk zo’n Tablet, lekker op de bank swipen tot hij erbij neervalt. Ja, hij. Oeps! Als u even niet oplet kan er al een lelijke barst in uw scherm terecht komen en soms werken de knoppen ineens niet meer. Meestal valt schade aan uw tablet net iets buiten de garantie- of uw verzekeringsperiode. Dan wilt u het liefst zo snel mogelijk een goede maar ook goedkope reparatie bij u in de buurt. Werkt u in Hengelo of Enschede of woont u er juist? Dan hebben wij een fantastische oplossing voor u. Een tablet reparatie in Hengelo, Enschede of binnen die regio waar u nauwelijks voor hoeft op te staan.

Tablet reparatie op locatie in Hengelo

Jan Gorter, onze vakman op het gebied van iPad reparatie in Hengelo en Enschede kan de reparatie echter alleen uitvoeren op zijn eigen locatie in Hengelo. Dit om stof tijdens de montage te voorkomen. Tijdens de iPad reparatie gebruikt Jan Gorter puur en alleen orginele Apple producten waardoor uw tablet of iPad na de reparatie weer gloed-nieuw lijkt en we zeggen lijkt, maar eigenlijk is hij dan gloednieuw. Veelvoorkomende iPad reparaties op onze locatie in Hengelo zijn; iPad scherm of glas vervangen, iPad batterij vervangen, beeldscherm iPad display vervangen, iPad mini reparatie.

Tablet reparatie: specialist in iPad

Doordat Jan Gorter elke reparatie serieus, secuur en snel uitvoert hebben we alleen maar tevreden klanten. En mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met uw reparatie kunt u gebruik maken van de garantie die wij op elke reparatie geven. Nu uw Tablet toch al kapot is loopt u dus geen enkel nieuw risico met de Tablet reparatie in Hengelo en Enschede van Jan Gorter. En als u toch al van de bank af bent gestapt -of gesprongen- kunt u ook langskomen in onze tablet reparatie ruimte in Hengelo. Daarnaast beschikken we ook over een haal en breng service, binnen Hengelo, Enschede en omgeving halen we jouw kapotte tablet op en we komen hem volledig gerepareerd weer terug brengen. We werken via het no-cure no-pay principe, dus als we het probleem niet kunnen oplossen betaalt u ons helemaal niets. Wist u dat wij ook iPhones repareren op locatie in Hengelo?

Wat kost een tablet reparatie?

Voor een overzicht van de kosten voor het repareren van uw iPad of tablet kunt u ons prijzen overzicht tablet reparatie Hengelo en Enschede bekijken. Of vul direct het contact formulier in op contactformulier tablet reparatie Enschede en Hengelo. Bent u er nog niet helemaal uit, of kunt u de specifieke reparatie die uw tablet nodig heeft niet in het overzicht vinden? Neem dan zonder verdere verplichtingen telefonisch contact op voor prijzen of advies.

De mogelijkheden
en prijzen

Benieuwd naar de prijs? Bekijk de prijslijsten of:

Neem contact op of bel 074-851 27 61

Voor de complete lijst en actuele prijzen:

iPad Pro 12,9″
iPad Pro 9,7″

iPad Mini 4

iPad Mini 3
iPad Mini 2
iPad Mini
iPad Air 2
iPad Air
iPad 4
iPad 3
iPad 2

Neem gerust
contact op

Wij zijn tijdens onze bezoekuren telefonisch te bereiken op 074-851 27 61 of via Whatsapp op 06-279 09 533
Vragen over onze diensten en service stelt u ook eenvoudig met behulp van onderstaande contactformulier.


Binnen 60 minuten heeft u een reactie!
  •