Telefoon reparatie in Hengelo

Smartphone reparatie in Hengelo?

Is uw smartphone kapot en wilt u uw smartphone laten repareren? Voor een smartphone reparatie in Hengelo ga je naar Jan Gorter. Maak snel een afspraak en kom langs in onze vestiging in Hengelo. Uiteraard is reparatie op locatie is ook mogelijk. Dan komen wij naar uw gewenste locatie om uw smartphone te repareren. Toch liever langskomen? Wij repareren uw smartphone terwijl u wacht. Wij staan bekend om onze snelle service en afhandeling.

 

Voor een smartphone reparatie in Hengelo, maakt u online een afspraak of bel naar 06 – 27 909 533

  • No cure, No Pay & standaard 6 maanden garantie op reparatie en onderdelen
  • Meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur na aanvraag
  • Reparatie bij jou op locatie of op ons kantoor in Hengelo middels haal- en brengservice

Service

Smartphone reparatie in Hengelo?

Meer informatie 

Je hebt een geavanceerde smartphone waar je veelvoudig gebruik van maakt. Dagelijks zit je uren naar het scherm te turen maar nu is jouw smartphone kapot. Jouw GSM reparatie wordt bij Jan Gorter uitgevoerd door een vakman. Doordat Jan Gorter uitsluitend gebruik maakt van 100% originele Apple onderdelen werkt jouw smartphone binnen de kortste keren weer zoals voorheen.

iPhone

Complete lijst en actuele prijzen voor iPhone reparaties

Naar alle iPhone reparaties 

iPhone reparatie scherm kapot

Over Jan Gorter

Waarom kiezen voor Jan Gorter iPhone reparatie en service?

Bekijk de video

reparaties

Smartphone laten repareren: klaar terwijl u wacht

Op het gebied van Apple smartphone reparaties in Hengelo is Jan Gorter de specialist die jij zoekt. Hij repareert uitsluitend met originele Apple onderdelen en doet dit met groot vakmanschap, zorgvuldig en correct. Dus beschik je over een Apple smartphone (iPhone) en zoek je daarvoor naar iPhone reparatie in Hengelo neem dan zonder verdere verplichtingen contact op met Jan Gorter.

Service

Smartphone reparatie op locatie

In Hengelo komt Jan Gorter bij je langs om de smartphone reparatie uit te voeren, dat doet hij binnen Hengelo en daarbuiten –bijvoorbeeld in Enschede– tegen een kleine meerprijs. Je kan Jan Gorter ook bezoeken in zijn repair-shop in Hengelo. Daarnaast kun je ook vrijblijvend een offerte opvragen via het contactformulier of via de telefoon. Jan Gorter vertelt dan persoonlijk wat de kosten zijn voor jouw specifieke smartphone reparatie wanneer je deze niet kunt vinden in het prijzenoverzicht.

Veel voorkomende iPhone reparaties die wij verrichten op onze locatie in Hengelo óf op locatie zijn: iPhone achterkant vervangeniPhone scherm en glas vervangeniPhone speaker kapotiPhone aan/uit knop kapotiPhone display vervangeniPhone waterschadekapotte iPhone 4/4s repareren en herstellenkapotte iPhone 5/5s/5c repareren en herstelleniPhone 6/6 plus repareren en herstellen.

De kans is klein maar mocht het nou zo zijn dat wij je smartphone reparatie niet kunnen oplossen, dan zitten hier ook geen kosten aan vast. Want eerlijk is eerlijk, wat heb je er aan als je met hetzelfde probleem blijft zitten als waar je mee kwam. Vele tevreden klanten hebben hun smartphone al laten repareren door Jan Gorter, bij hen thuis in Hengelo of op een andere locatie in de buurt. En als je in de buurt bent, loop dan even binnen in de repair-shop in Hengelo, want ook daar helpen we je graag verder.

Jan Gorter contact

"Wij gebruiken uitsluitend Apple onderdelen"

Review

Anke

9/10

Lees alle reviews

Super service! 11.45 uur gebeld dat er een barst in mijn scherm zat, 1 uur later kreeg ik de telefoon gemaakt (incl hoesje om schade in toekomst te voorkomen) alweer thuis gebracht.

Review

Dirk

9/10

Lees alle reviews

Ik had een nieuwe accu nodig in mijn iPhone. Snel en vakkundig geholpen met gebruik van originele onderdelen. Kon er op wachten. Zeer tevreden en content.

Over Jan Gorter

Neem voor jouw smartphone reparatie contact met ons op

Jan Gorter heeft meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur en heeft een portfolio vol tevreden klanten. Voor een smartphone reparatie in Hengelo ben je bij ons aan het juiste adres. Maak snel een afspraak en laat jouw smartphone snel en vakkundig repareren door Jan Gorter!

Jan Gorter iPhone reparatie