Telefoon reparatie in Hengelo

Smartphone reparatie in Enschede?

Is uw smartphone kapot en wilt u uw smartphone laten repareren? Voor een smartphone reparatie in Enschede ga je naar Jan Gorter. Maak snel een afspraak, of kom langs in onze vestiging in Hengelo. Uiteraard is reparatie op locatie is ook mogelijk. Dan komen wij naar uw gewenste locatie om uw smartphone te repareren. Toch liever langskomen? Wij repareren uw smartphone terwijl u wacht. Wij staan bekend om onze snelle service en afhandeling.

 

Voor een smartphone reparatie in Enschede, maakt u online een afspraak of bel naar 06 – 279 095 33 

  • No cure, No Pay & standaard 6 maanden garantie op reparatie en onderdelen
  • Meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur na aanvraag
  • Reparatie bij jou op locatie of op ons kantoor in Hengelo middels haal- en brengservice

Service

Smartphone reparatie in Enschede?

Meer informatie 

Heb jij een geavanceerde smartphone waar je niet meer buiten kunt? Je maakt waarschijnlijk dagelijks ontzettend veel gebruik van je smartphone van Apple. Dan wil je natuurlijk niet dat deze kapot gaat. Als het onverhoopt toch gebeurd wil je uiteraard dat de reparatie van je smartphone door een vakman wordt uitgevoerd. Je verwacht misschien dat een smartphone reparatie in de buurt van Enschede duur is, maar bij Jan Gorter hoef je hier niet bang voor te zijn. Dankzij de snelle service hoef je niet lang zonder je Apple smartphone te zitten en ben je voor je het weet weer bereikbaar. 

iPhone

Complete lijst en actuele prijzen voor iPhone reparaties

Naar alle iPhone reparaties 

iPhone reparatie scherm kapot

Over Jan Gorter

Waarom kiezen voor Jan Gorter iPhone reparatie en service?

Bekijk de video

reparaties

Smartphone laten repareren: klaar terwijl u wacht

Op het gebied van smartphone reparaties aan Apple toestellen is Jan Gorter de specialist die je zoekt. Zeker als je zoekt in de omgeving van Enschede. Jan Gorter voert reparaties uit met uitsluitend originele Apple onderdelen en staat voor vakmanschap, zorgvuldigheid en het correct uitvoeren van reparaties. Dus heb jij een smartphone van Apple die toe is aan reparatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Jan Gorter!

Service

Smartphone reparatie op locatie

In Enschede komt Jan Gorter bij je langs om de smartphone reparatie uit te voeren, dat doet hij tegen een kleine meerprijs. Je kan Jan Gorter ook bezoeken in zijn repair-shop. Daarnaast kan je ook eerst vrijblijvend advies of een offerte opvragen via het contactformulier of via telefoon. Jan Gorter kan je dan vertellen wat de kosten zijn voor jouw specifieke smartphone reparatie wanneer je deze niet kunt vinden in het prijsoverzicht. Veel voorkomende iPhone reparaties die wij verrichten op onze locatie óf op locatie in Enschede en omstreken zijn: iPhone achterkant vervangeniPhone scherm en glas vervangeniPhone speaker kapotiPhone aan/uit knop kapotiPhone display vervangeniPhone waterschadekapotte iPhone 4/4s repareren en herstellenkapotte iPhone 5/5s/5c repareren en herstelleniPhone 6/6 plus repareren en herstellen.

Mocht het nou zo zijn dat wij je smartphone reparatie niet kunnen oplossen, dan betaal je bij ons niets. Want eerlijk is eerlijk, wat heb je er aan als je met hetzelfde probleem blijft zitten als waar je mee kwam. Vele tevreden klanten hebben hun smartphone al laten repareren door Jan Gorter.

Jan Gorter contact

"Wij gebruiken uitsluitend Apple onderdelen"

Review

Anke

9/10

Lees alle reviews

Super service! 11.45 uur gebeld dat er een barst in mijn scherm zat, 1 uur later kreeg ik de telefoon gemaakt (incl hoesje om schade in toekomst te voorkomen) alweer thuis gebracht.

Review

Dirk

9/10

Lees alle reviews

Ik had een nieuwe accu nodig in mijn iPhone. Snel en vakkundig geholpen met gebruik van originele onderdelen. Kon er op wachten. Zeer tevreden en content.

Over Jan Gorter

Neem voor jouw smartphone reparatie contact met ons op

Jan Gorter heeft meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur en heeft een portfolio vol tevreden klanten. Voor een smartphone reparatie in Enschede ben je bij ons aan het juiste adres. Maak snel een afspraak en laat jouw smartphone snel en vakkundig repareren door Jan Gorter!

Jan Gorter iPhone reparatie