Smartphone reparatie in Enschede en Hengelo?

  • No cure, No Pay & standaard 6 maanden garantie op reparatie en onderdelen
  • Meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur na aanvraag
  • Reparatie bij jou op locatie of op ons kantoor in Hengelo middels haal- en brengservice

Service

Smartphone reparatie in Hengelo of Enschede?

Meer informatie 

Je hebt een geavanceerde smartphone waar je veelvoudig gebruik van maakt. Dagelijks zit je uren naar het scherm te turen maar nu is jouw smartphone kapot. Jouw GSM reparatie dient te verricht te worden door een vakman. Smartphone reparatie in de buurt van Hengelo en Enschede is vaak duur of je vraagt je of het wel wordt gedaan door een expert. Je wacht toch nog maar even met de reparatie maar ondertussen zit je zonder jouw smartphone en vaak ook zonder je contacten. Dat is behoorlijk irritant.

iPhone

Complete lijst en actuele prijzen voor iPhone reparaties

Naar alle iPhone reparaties 

Over Jan Gorter

Waarom kiezen voor Jan Gorter iPhone reparatie en service?

Bekijk de video

reparaties

Smartphone laten repareren: klaar terwijl u wacht

Op het gebied van Apple smartphone reparaties in Hengelo, Enschede of omgeving is Jan Gorter de specialist die jij zoekt. Hij repareert uitsluitend met originele Apple onderdelen en doet dit met groot vakmanschap, zorgvuldig en correct. Dus beschik je over een Apple smartphone (iPhone) en zoek je daarvoor naar iPhone reparatie in Enschede of Hengelo neem dan zonder verdere verplichtingen contact op met Jan Gorter.

Service

Smartphone reparatie op locatie

In Hengelo of Enschede komt hij zelfs bij je langs om de smartphone reparatie uit te voeren, dat doet hij binnen Hengelo en daarbuiten –bijvoorbeeld in Enschede- tegen een kleine meerprijs. Je kan Jan Gorter ook bezoeken in zijn repair-shop in Hengelo. Daarnaast kan je ook eerst zonder verdere verplichtingen advies of een offerte opvragen via het contactformulier of via telefoon. Jan Gorter kan je dan vertellen wat de kosten zijn voor jouw specifieke smartphone reparatie maar dat kan je ook vinden in ons prijzenoverzicht. Veel voorkomende iPhone reparaties die wij verrichten op onze locatie in Hengelo óf op locatie in Enschede en omstreken zijn; iPhone achterkant vervangeniPhone scherm en glas vervangeniPhone speaker kapotiPhone aan/uit knop kapotiPhone display vervangeniPhone waterschadekapotte iPhone 4/4s repareren en herstellenkapotte iPhone 5/5s/5c repareren en herstelleniPhone 6/6 plus repareren en herstellen.

De kans is klein maar mocht het nou zo zijn dat wij je smartphone reparatie niet kunnen oplossen, dan betaal je ons geen cent. Want eerlijk is eerlijk, wat heb je er aan als je met hetzelfde probleem blijft zitten als waar je mee kwam. Vele tevreden klanten hebben hun smartphone al laten repareren door Jan Gorter, bij hen thuis in Hengelo of op een andere locatie in de buurt. En als je in de buurt bent, loop dan even binnen in de repair-shop in Hengelo, want ook daar kunnen we je van dienst zijn.

"Wij gebruiken uitsluitend Apple onderdelen"

Review

Anke

9/10

Lees alle reviews

Super service! 11.45 uur gebeld dat er een barst in mijn scherm zat, 1 uur later kreeg ik de telefoon gemaakt (incl hoesje om schade in toekomst te voorkomen) alweer thuis gebracht.

Review

Dirk

9/10

Lees alle reviews

Ik had een nieuwe accu nodig in mijn iPhone. Snel en vakkundig geholpen met gebruik van originele onderdelen. Kon er op wachten. Zeer tevreden en content.

Over Jan Gorter

Neem voor jouw smartphone reparatie contact met ons op

Jan Gorter heeft meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur en heeft een portfolio vol tevreden klanten. Voor een smartphone reparatie in Hengelo of Enschede ben je bij ons aan het juiste adres. Maak snel een afspraak en laat jouw smartphone snel en vakkundig repareren door Jan Gorter!