Ook dezelfde service ervaren?

Neem contact op

Of bel 074 808 0235

Smartphone reparatie in Enschede en Hengelo?

U heeft een geavanceerde smartphone waar u veelvoudig gebruik van maakt. Dagelijks zit u uren naar het scherm te turen maar nu is uw smartphone kapot. Uw GSM reparatie dient te verricht te worden door een vakman. Smartphone reparatie in de buurt van Hengelo en Enschede is vaak duur of u vraagt zich of het wel wordt gedaan door een expert. U wacht toch nog maar even met de reparatie maar ondertussen zit u zonder uw smartphone en vaak ook zonder uw contacten. Dat is behoorlijk irritant.

GSM laten repareren: klaar terwijl u wacht

Op het gebied van Apple smartphone reparaties in Hengelo, Enschede of omgeving is Jan Gorter de specialist die u zoekt. Hij repareert uitsluitend met originele Apple onderdelen en doet dit met groot vakmanschap, zorgvuldig en correct. Dus beschikt u over een Apple smartphone (iPhone) en zoekt u daarvoor naar iPhone reparatie in Enschede of Hengelo neem dan zonder verdere verplichtingen contact op met Jan Gorter.

In Hengelo of Enschede komt hij zelfs bij u langs om de smartphone reparatie uit te voeren, dat doet hij binnen Hengelo en daarbuiten –bijvoorbeeld in Enschede- tegen een kleine meerprijs. U kunt Jan Gorter ook bezoeken in zijn repair-shop in Hengelo. Daarnaast kunt u ook eerst zonder verdere verplichtingen advies of een offerte opvragen via het contactformulier of via telefoon. Jan Gorter kan u dan vertellen wat de kosten zijn voor uw specifieke GSM reparatie maar dat kunt u ook vinden in ons prijzenoverzicht. Veel voorkomende iPhone reparaties die wij verrichten op onze locatie in Hengelo óf op locatie in Enschede en omstreken zijn; iPhone achterkant vervangen, iPhone scherm en glas vervangen, iPhone speaker kapot, iPhone aan/uit knop kapot, iPhone display vervangen, iPhone waterschade, kapotte iPhone 4/4s repareren en herstellen, kapotte iPhone 5/5s/5c repareren en herstellen, iPhone 6/6 plus repareren en herstellen.

De kans is klein maar mocht het nou zo zijn dat wij uw smartphone reparatie niet kunnen oplossen, dan betaalt u ons geen cent. Want eerlijk is eerlijk, wat heeft u er aan als u met hetzelfde probleem blijft zitten als waar u mee kwam. Vele tevreden klanten hebben hun GSM al laten repareren door Jan Gorter, bij hen thuis in Hengelo of op een andere locatie in de buurt. En als u in de buurt bent, loop dan even binnen in de repair-shop in Hengelo, want ook daar kunnen we u van dienst zijn.

Exclusief iPhone reparaties?

Werkt uw smartphone nog prima maar heeft u juist problemen met uw Tablet? Ook voor uw tablet reparatie kunt u in Hengelo terecht.

De mogelijkheden
en prijzen

Benieuwd naar de prijs? Bekijk de prijslijsten of:

Neem contact op of bel 074-851 27 61

Voor de complete lijst en actuele prijzen:

iPhone X
iPhone 8 Plus
iPhone 8

iPhone 7 Plus
iPhone 7
iPhone 6S Plus
iPhone 6S
iPhone 6 Plus
iPhone 6
iPhone SE
iPhone 5S
iPhone 5C
iPhone 5
iPhone 4 (s)

Neem gerust
contact op

Wij zijn tijdens onze bezoekuren telefonisch te bereiken op 074-851 27 61 of via Whatsapp op 06-279 09 533
Vragen over onze diensten en service stelt u ook eenvoudig met behulp van onderstaande contactformulier.


Binnen 60 minuten heeft u een reactie!
  •