Reparatie op locatie

Service

Reparatie op locatie voor iedereen

In de afgelopen 5 jaar hebben zeker 200 bedrijven en instellingen en minstens zoveel particuliere klanten gebruik gemaakt van onze reparatie op locatie service. Een mooie bevestiging van mijn visie en doelstelling als servicebedrijf.

Op de pagina “Over Jan Gorter” kun je lezen hoe ik destijds op het idee ben gekomen om mijn eigen iPhone en iPad reparatieservice te starten en waarom ik er van overtuigd was dat mijn service het verschil zou maken.

Hoe fijn is het dat je je iPhone op kantoor kunt laten repareren terwijl je ondertussen gewoon je targets afstreept. Even bellen of appen voor een afspraak, en 20-30 minuten later is je defecte iPhone alweer geschiedenis. iPhone reparaties zijn in 90% van de gevallen relatief snel en op locatie uit te voeren. Een afspraak is dan ook meestal de zelfde dag nog in te plannen.

Reparatie op locatie *

Service en informatie

Nu inplannen

Binnen Hengelo €10,-
Buiten Hengelo (in een straal van 15 km.) €20,-

 

* Alleen indien de reparatie op locatie kan worden uitgevoerd.
*Niet van toepassing op iPad reparaties

 

  • No cure, No Pay & standaard 6 maanden garantie op reparatie en onderdelen
  • Meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur na aanvraag
  • Reparatie bij jou op locatie of op ons kantoor in Hengelo middels haal- en brengservice

Op locatie

Reparatie bij jou op kantoor? Wij komen bij je langs!

Dus wacht niet langer en blijf niet rondlopen met irritaties over een batterij die sneller leegloopt als je bitcoin account, of een scherm waarmee je door de barsten niet eens meer van Hengelo naar Borne kunt navigeren. Je hoeft niet hands-free te bellen om dat je oorluidspreker verstopt zit. Maak het jezelf gemakkelijk en kies ook voor onze reparatie op locatie service!

Heb je ook een iPad die defect of beschadigd is, dan kun je natuurlijk ook gebruik maken van onze haal- en brengservice. Door de reparatieduur van maximaal 24 uur kunt u nagenoeg ongestoord gebruik van uw iPad blijven maken.

 

Review

Dirk

9/10

Lees alle reviews

Ik had een nieuwe accu nodig in mijn iPhone. Snel en vakkundig geholpen met gebruik van originele onderdelen. Kon er op wachten. Zeer tevreden en content.

Review

Anke

9/10

Lees alle reviews

Super service! 11.45 uur gebeld dat er een barst in mijn scherm zat, 1 uur later kreeg ik de telefoon gemaakt (incl hoesje om schade in toekomst te voorkomen) alweer thuis gebracht.