Apple iPhone SE reparaties

Reparatieduur: 20 minuten | Kosten: €69,-

Scherm vervangen

Maak direct een afspraak voor deze reparatie

Is het scherm van je iPhone SE gebarsten of vertoond je lcd scherm strepen of vlekken dan is het noodzakelijk de schermmodule te vervangen. Hierbij worden zowel het glas als het lcd scherm vervangen. Deze worden origineel vanaf de fabriek verlijmd en zijn niet los van elkaar te vervangen.

Reparatieduur: 15 minuten | Kosten: €39,-

Batterij vervangen

Maak direct een afspraak voor deze reparatie

Verspringt het batterijpercentage van je iPhone SE met grote stappen, valt je iPhone regelmatig spontaan uit en is uw batterij snel leeg dan je gewend was dan is in de meeste gevallen de batterij van je iPhone SE defect. Je kunt tegenwoordig in het menu van je iPhone ook de batterijconditie bekijken. Daarin wordt de huidige capaciteit van de batterij weergegeven en krijg je indien nodig reparatieadvies. Een nieuwe batterij geeft je iPhone SE weer de capaciteit die je gewend was waardoor je hem weer de hele dag kunt gebruiken.

Reparatieduur: 30 minuten | Kosten: €39,-

Laadconnector vervangen

Maak direct een afspraak voor deze reparatie

Kun je je iPhone SE niet meer opladen of met iTunes verbinden dan is waarschijnlijk de laadconnector defect of vervuild. Het is ook mogelijk dat de meegeleverde USB laadkabel of stekker niet juist functioneert.

Reparatieduur: 15 minuten | Kosten: €59,-

Achterzijde camera vervangen

Maak direct een afspraak voor deze reparatie

Als de camera van je iPhone SE niet of niet meer naar behoren functioneert biedt een nieuwe camera meestal de gewenste oplossing.

Reparatieduur: 30 minuten | Kosten: €49,-

Voorzijde camera vervangen

Maak direct een afspraak voor deze reparatie

Als de selfie camera van je iPhone SE niet of niet meer naar behoren functioneert biedt een nieuwe camera meestal de gewenste oplossing.

 

Reparatieduur: 20 minuten | Kosten: €39,-

Microfoon vervangen

Maak direct een afspraak voor deze reparatie

Krijg je vaak de opmerking dat je slecht verstaanbaar bent of heb je geen geluid bij je video als je een video maakt op je iPhone SE dan is waarschijnlijk de microfoon defect of vervuild.

  • No cure, No Pay & standaard 6 maanden garantie op reparatie en onderdelen
  • Meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur na aanvraag
  • Reparatie bij jou op locatie of op ons kantoor in Hengelo middels haal- en brengservice

Review

Anke

9/10

Lees alle reviews

Super service! 11.45 uur gebeld dat er een barst in mijn scherm zat, 1 uur later kreeg ik de telefoon gemaakt (incl hoesje om schade in toekomst te voorkomen) alweer thuis gebracht.

Review

Chantal

8/10

Lees alle reviews

Via de whatsapp supersnel reactie en vriendelijk contact. Kon alle keren snel terecht en werd het defect ook bijzonder snel (ter plekke) gerepareerd. Super!