Apple iPhone 7 Plus reparaties

Reparatieduur: 30 minuten | Kosten: €89,-

Scherm vervangen

Maak direct een afspraak voor deze reparatie

Is het scherm van je iPhone 7 Plus gebarsten of vertoond je lcd scherm strepen of vlekken dan is het noodzakelijk de schermmodule te vervangen. Hierbij worden zowel het glas als het lcd scherm vervangen. Deze worden origineel vanaf de fabriek verlijmd en zijn niet los van elkaar te vervangen. Na reparatie van je 7 Plus wordt net als bij Apple zelf geen garantie gegeven op de waterdichtheid van het toestel.

Reparatieduur: 30 minuten | Kosten: €49,-

Batterij vervangen

Maak direct een afspraak voor deze reparatie

Verspringt het batterijpercentage van je iPhone 7 Plus met grote stappen, valt je iPhone regelmatig spontaan uit en is je batterij eerder leeg dan je gewend was dan is in de meeste gevallen de batterij van je iPhone 7 Plus defect. Je kunt tegenwoordig in het menu van je iPhone ook de batterijconditie bekijken. Daarin wordt de huidige capaciteit van de batterij weergegeven en krijg je indien nodig reparatieadvies. Een nieuwe batterij geeft je iPhone 7 Plus weer de capaciteit die je gewend was waardoor je hem weer de hele dag kunt gebruiken.

Reparatieduur: 30 minuten | Kosten: €59,-

Laadconnector vervangen

Maak direct een afspraak voor deze reparatie

Kun je je iPhone 7 Plus niet meer opladen of met iTunes verbinden dan is waarschijnlijk de laadconnector defect of vervuild. Het is ook mogelijk dat de meegeleverde USB laadkabel of stekker niet juist functioneert.

Reparatieduur: 30 minuten | Kosten: €129,-

Achterzijde camera vervangen

Maak direct een afspraak voor deze reparatie

Als de camera van je iPhone 7 Plus niet of niet meer naar behoren functioneert biedt een nieuwe camera meestal de gewenste oplossing.

Reparatieduur: 30 minuten | Kosten: €59,-

Voorzijde camera vervangen

Maak direct een afspraak voor deze reparatie

Als de selfie camera van je iPhone 7 Plus niet of niet meer naar behoren functioneert biedt een nieuwe camera meestal de gewenste oplossing.

 

  • No cure, No Pay & standaard 6 maanden garantie op reparatie en onderdelen
  • Meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur na aanvraag
  • Reparatie bij jou op locatie of op ons kantoor in Hengelo middels haal- en brengservice

Review

Stef

9/10

Lees alle reviews

Ik had mijn nieuwe iPhone laten vallen, door de haal- en brengservice heb ik er zelf geen omkijken naar gehad en aan het einde van de dag had ik mijn telefoon alweer terug!

Review

Chantal

8/10

Lees alle reviews

Via de whatsapp supersnel reactie en vriendelijk contact. Kon alle keren snel terecht en werd het defect ook bijzonder snel (ter plekke) gerepareerd. Super!