Apple iPhone 15 reparaties

Reparatieduur: 30 minuten | Kosten: €409,-

Scherm vervangen

Maak direct een afspraak voor deze reparatie

Is het scherm van je iPhone 15 gebarsten of vertoond het oled scherm strepen of vlekken dan is het noodzakelijk om de schermmodule te vervangen. Hierbij worden zowel het glas als het oled scherm vervangen. Deze worden origineel vanaf de fabriek verlijmd en zijn niet los van elkaar te vervangen. Na reparatie van je iPhone 15 wordt net als bij Apple zelf geen garantie gegeven op de waterdichtheid van het toestel.

 

Reparatieduur: 30 minuten | Kosten: €-,-

Batterij vervangen

Maak direct een afspraak voor deze reparatie

Verspringt het batterijpercentage van je iPhone 15 met grote stappen, valt je iPhone regelmatig spontaan uit en is je batterij sneller leeg dan je gewend was dan is in de meeste gevallen de batterij van je iPhone 15 defect. Je kunt tegenwoordig in het menu van je iPhone ook de batterijconditie bekijken. Daarin wordt de huidige capaciteit van de batterij weergegeven en krijg je indien nodig reparatieadvies. Een nieuwe batterij geeft je iPhone 15 weer de capaciteit die je gewend was waardoor je hem weer de hele dag kunt gebruiken.

  • No cure, No Pay & standaard 6 maanden garantie op reparatie en onderdelen
  • Meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur na aanvraag
  • Reparatie bij jou op locatie of op ons kantoor in Hengelo middels haal- en brengservice

Review

Anke

9/10

Lees alle reviews

Super service! 11.45 uur gebeld dat er een barst in mijn scherm zat, 1 uur later kreeg ik de telefoon gemaakt (incl hoesje om schade in toekomst te voorkomen) alweer thuis gebracht.

Review

Dirk

9/10

Lees alle reviews

Ik had een nieuwe accu nodig in mijn iPhone. Snel en vakkundig geholpen met gebruik van originele onderdelen. Kon er op wachten. Zeer tevreden en content.