Apple iPad Air 2 reparaties

Reparatieduur: 180 minuten | Kosten: €199,-

Scherm vervangen

Maak direct een afspraak voor deze reparatie

Model A1566 of A1567

Is het scherm van je iPad air 2 gebarsten of geeft het toestel geen beeld meer dan kun je deze door ons laten herstellen.
De hoge kosten voor deze reparatie komen met name door de samenstelling van het onderdeel. De iPad air 2 heeft namelijk als een van de weinige iPad modellen een schermmodule waar het lcd en touchscreen aan elkaar verlijmd zitten. Deze zijn niet los van elkaar te vervangen waardoor je bij schade aan het scherm dus het gehele scherm moet laten vervangen.

Reparatieduur: 180 minuten | Kosten: €119,-

Batterij vervangen

Maak direct een afspraak voor deze reparatie

Model A1566 of A1567

Is de batterij van je iPad air 2 snel leeg of heb je het idee dat je toestel trager is dan voorheen dan is het heel goed mogelijk dat de batterij van de iPhone defect is of een te hoge slijtage heeft.
Sinds iOS 12 kun je in het menu van je iPad kijken hoe de status van je batterij is. Ga hiervoor naar Instellingen>batterij>batterijconditie. Hier kun je zien hoe de conditie van de batterij van je iPad is en of deze vervangen zou moeten worden.

Reparatieduur: 1-2 werkdagen minuten | Kosten: €99,-

Laadconnector vervangen

Maak direct een afspraak voor deze reparatie

Model A1566 of A1567

Als je je iPad Air 2 niet meer via iTunes met je computer kunt verbinden of als het niet mogelijk is om de iPad op te laden dan is in veel gevallen de laadconnector van het toestel vervuild of defect. Om de laadconnector te herstellen moet er een nieuwe connector op het moederbord worden gesoldeerd. Vanwege de arbeidsintensiviteit van deze reparatie is de reparatieduur dan ook langer dan bij de meeste andere reparaties.

  • No cure, No Pay & standaard 6 maanden garantie op reparatie en onderdelen
  • Meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur na aanvraag
  • Reparatie bij jou op locatie of op ons kantoor in Hengelo middels haal- en brengservice

Review

Chantal

8/10

Lees alle reviews

Via de whatsapp supersnel reactie en vriendelijk contact. Kon alle keren snel terecht en werd het defect ook bijzonder snel (ter plekke) gerepareerd. Super!

Review

Dirk

9/10

Lees alle reviews

Ik had een nieuwe accu nodig in mijn iPhone. Snel en vakkundig geholpen met gebruik van originele onderdelen. Kon er op wachten. Zeer tevreden en content.