Apple iPad Air 2 reparaties

Reparatieduur: 120 minuten | Kosten: €269,-

Scherm vervangen

Maak direct een afspraak voor deze reparatie

Is het scherm van je iPad air 2 gebarsten of geeft het toestel geen beeld meer dan kun je deze door ons laten herstellen.
De hoge kosten voor deze reparatie komen met name door de samenstelling van het onderdeel. De iPad air 2 heeft namelijk als een van de weinige iPad modellen een schermmodule waar het lcd en touchscreen aan elkaar verlijmd zitten. Deze zijn niet los van elkaar te vervangen waardoor je bij schade aan het scherm dus het gehele scherm moet laten vervangen.

Reparatieduur: 120 minuten | Kosten: €119,-

Batterij vervangen

Maak direct een afspraak voor deze reparatie

Is de batterij van je iPad air 2 snel leeg of heb je het idee dat je toestel trager is dan voorheen dan is het heel goed mogelijk dat de batterij van de iPhone defect is of een te hoge slijtage heeft.
Sinds iOS 12 kun je in het menu van je iPad kijken hoe de status van je batterij is. Ga hiervoor naar Instellingen>batterij>batterijconditie. Hier kun je zien hoe de conditie van de batterij van je iPad is en of deze vervangen zou moeten worden.

  • No cure, No Pay & standaard 6 maanden garantie op reparatie en onderdelen
  • Meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur na aanvraag
  • Reparatie bij jou op locatie of op ons kantoor in Hengelo middels haal- en brengservice

Review

Anke

9/10

Lees alle reviews

Super service! 11.45 uur gebeld dat er een barst in mijn scherm zat, 1 uur later kreeg ik de telefoon gemaakt (incl hoesje om schade in toekomst te voorkomen) alweer thuis gebracht.

Review

Chantal

8/10

Lees alle reviews

Via de whatsapp supersnel reactie en vriendelijk contact. Kon alle keren snel terecht en werd het defect ook bijzonder snel (ter plekke) gerepareerd. Super!