Apple iPad 2018 reparaties

Reparatieduur: 120 minuten | Kosten: €99,-

Glas vervangen

Maak direct een afspraak voor deze reparatie

Model A1893 of A1954

Werkt het touchscreen van je iPad 6 “2018” niet of nauwelijks meer of is het glas gebroken dan moet de digitizer worden vervangen. Dit is het voorzijde glas en tevens het touchscherm.

Reparatieduur: 180 minuten | Kosten: €129,-

Lcd scherm vervangen

Maak direct een afspraak voor deze reparatie

Model A1893 of A1954

Als het lcd scherm van je iPad 6 niet meer juist functioneert kan het zijn dat je strepen in het beeldscherm ziet. Ook zwarte inktachtige vlekken of zelfs helemaal geen beeld zijn tekenen dat je lcd scherm defect of beschadigd is geraakt. Het is ook mogelijk dat het lcd scherm tijdens een val is gebroken. In alle gevallen is het vervangen van het lcd scherm dan vaak de oplossing voor herstel van je iPad.

Reparatieduur: 180 minuten | Kosten: €119,-

Batterij vervangen

Maak direct een afspraak voor deze reparatie

Model A1893 of A1954

Is jouw iPad 6 (2018) enorm traag of is de batterij van de iPad heel snel leeg dan is de batterij meestal aan vervanging toe. Door de batterij te vervangen kun je de iPad weer optimaal gebruiken.

Reparatieduur: 1-2 werkdagen minuten | Kosten: €119,-

Laadconnector vervangen

Maak direct een afspraak voor deze reparatie

Model A1893 of A1954

Als je je iPad 6 niet meer via iTunes met je computer kunt verbinden of als het niet mogelijk is om de iPad op te laden dan is in veel gevallen de laadconnector van het toestel vervuild of defect. Om de laadconnector te herstellen moet er een nieuwe connector op het moederbord worden gesoldeerd. Vanwege de arbeidsintensiviteit van deze reparatie is de reparatieduur dan ook langer dan bij de meeste andere reparaties.

  • No cure, No Pay & standaard 6 maanden garantie op reparatie en onderdelen
  • Meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur na aanvraag
  • Reparatie bij jou op locatie of op ons kantoor in Hengelo middels haal- en brengservice

Review

Anke

9/10

Lees alle reviews

Super service! 11.45 uur gebeld dat er een barst in mijn scherm zat, 1 uur later kreeg ik de telefoon gemaakt (incl hoesje om schade in toekomst te voorkomen) alweer thuis gebracht.

Review

Stef

9/10

Lees alle reviews

Ik had mijn nieuwe iPhone laten vallen, door de haal- en brengservice heb ik er zelf geen omkijken naar gehad en aan het einde van de dag had ik mijn telefoon alweer terug!