Apple iPhone 6S Plus
Model A1634, A1687 en A1699

Scherm vervangen

Reparatieduur: 30 minuten

Is het scherm van uw iPhone 6S Plus gebarsten of vertoond uw lcd scherm strepen of vlekken dan is het noodzakelijk de schermmodule te vervangen. Hierbij worden zowel het glas als het lcd scherm vervangen. Deze worden origineel vanaf de fabriek verlijmd en zijn niet los van elkaar te vervangen.

€129,-

Achterkant vervangen

Reparatieduur: 90 minuten

Is het frame van uw iPhone 6S Plus erg beschadigd of zelfs krom dan is een nieuw frame de oplossing. Deze achterkant wordt in zijn geheel met flits en camera afwerking elementen en gemonteerd.

€149,-

Thuisknop vervangen

Reparatieduur: 30 minuten

Als de homebutton van uw iPhone 6S Plus slecht of helemaal niet meer functioneert moet deze worden vervangen. Gezien het intensieve gebruik van de homebutton is dit meestal het gevolg van slijtage. LET OP: De vingerprint-id functie vervalt bij het vervangen van de homebutton.

€59,-

Aan- en uitschakelaar vervangen

Reparatieduur: 45 minuten

Kunt u uw iPhone 6S Plus niet meer vroegtijdig vergrendelen of uitschakelen door de aan/uit schakelaar in te drukken dan zal de schakelaar vervangen moeten worden.

€59,-

Laadconnector vervangen

Reparatieduur: 30 minuten

Kunt u uw iPhone 6S Plus niet opladen of met iTunes verbinden dan is waarschijnlijk de laadconnector defect of vervuild. Het is ook mogelijk dat de meegeleverde usb laadkabel of stekker niet juist functioneert.

€59,-

Hoofdtelefoon vervangen

Reparatieduur: 30 minuten

Is uw hoofdtelefoon aansluiting defect waardoor u geen gebruik meer kunt maken van de meegeleverde oordopjes dan zal deze vervangen moeten worden door een nieuwe audio hoofdtelefoon aansluiting.

€59,-

Oorluidspreker vervangen

Reparatieduur: 30 minuten

Kunt u uw gesprekspartner niet of nauwelijks verstaan of hoort u een krakend geluid tijdens het telefoneren dan is uw oorluidspreker waarschijnlijk defect. Het vervangen van de luidspreker biedt u weer een helder geluid.

€59,-

Luidspreker vervangen

Reparatieduur: 30 minuten

Speelt uw iPhone 6S Plusgeen beltoon of muziek meer af of u niet kunt beschikken over de hands-free optie dan is in de meeste gevallen de luidspreker defect.

€59,-

Camera achterzijde vervangen

Reparatieduur: 30 minuten

Als de camera van uw iPhone 6S Plus niet of niet meer naar behoren functioneert biedt een nieuwe camera meestal de gewenste oplossing.

€59,-

Batterij vervangen

Reparatieduur: 30 minuten

Verspringt uw batterij percentage met grote stappen of valt uw iPhone 6S Plus regelmatig spontaan uit en is uw batterij snel leeg dan is in de meeste gevallen de batterij defect. Een nieuwe batterij geeft uw iPhone weer de gewenste capaciteit.

€59,-

Service en informatie

Bezoektijden op afspraak
Maandag – Vrijdag 09:00 – 19:00
Zaterdag 09:00 – 13:00
Zon- en feestdagen gesloten
Haal- en brengservice
Binnen Hengelo € 5,-
Buiten Hengelo (in een straal van 15 km) €15,-
Reparatie op locatie*
Binnen Hengelo € 5,-
Buiten Hengelo (in een straal van 15 km) €15,-
Betalingsmogelijkheden
Pinnen
Contante betaling
Overschrijving (zakelijke consument, verzekeraar)
Garantie
6 maanden garantie op reparaties en gebruikte onderdelen. (Vochtschade uitgesloten)
No cure, no pay.
(Kan uw toestel om wat voor reden dan ook niet gerepareerd worden dan worden er geen kosten in rekening gebracht. Met uitzondering van vochtschade onderzoek.)

Heeft u vragen met betrekking tot een reparatie of service dan kunt u altijd contact met ons opnemen door middel van het onderstaande contactformulier. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk te woord staan.

*Reparatie op locatie alleen indien mogelijk.

Ga terug naar vorige pagina

Neem gerust
contact op

Wij zijn tijdens onze bezoekuren telefonisch te bereiken op 074-851 27 61 of via Whatsapp op 06-279 09 533
Vragen over onze diensten en service stelt u ook eenvoudig met behulp van onderstaande contactformulier.


Binnen 60 minuten heeft u een reactie!
  •