iPhone XS Max reparatie

  • No cure, No Pay & standaard 6 maanden garantie op reparatie en onderdelen
  • Meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur na aanvraag
  • Reparatie bij jou op locatie of op ons kantoor in Hengelo middels haal- en brengservice

Reparatie

iPhone XS Max reparatie

Schade aan je iPhone XS Max, Jan Gorter reparatie en service is de partij om je iPhone te repareren. De iPhone XS Max is een toestel wat Apple heeft geïntroduceerd in 2018. Het is de twaalfde generatie iPhone en deze generatie heeft een compleet nieuw design gekregen. Het scherm van dit toestel loopt tot de randen aan zowel de boven als onderkant. Verder is er geen homeknop meer aanwezig op het toestel, hiervoor in de plaats is Face ID gekomen, zodat je het toestel met je gezicht kunt ontgrendelen. De iPhone XS Max is beschikbaar in drie verschillende kleuren en met 64, 256 en 512 gigabyte intern geheugen. Hoewel de iPhone XS Max nog een vrij nieuw toestel is, kan het natuurlijk gebeuren dat je een reparatie aan dit toestel nodig hebt.

Meer informatie over ons

iPhone

Complete lijst en actuele prijzen voor iPhone reparaties

Naar alle iPhone reparaties 

iPhone reparatie scherm kapot

Over ons

Waarom kiezen voor Jan Gorter iPhone reparatie en service?

Bekijk de video

Reparaties

Scherm vervangen

Verreweg het meest voorkomende probleem is schade aan het scherm. Het kan gebeuren dat het scherm is gebarsten of dat het scherm vlekken of strepen vertoont. In dat geval is reparatie nodig en moeten we de schermmodule vervangen. Met deze reparatie worden zowel het glas als het scherm vervangen. Dit is nodig omdat Apple de schermen vanaf de fabriek verlijmd en de onderdelen zijn niet los van elkaar te vervangen. Een reparatie aan jouw iPhone XS Max zal ongeveer 30 minuten in beslag nemen.

Service

Aan- en uitschakelaar reparatie

Heb jij een iPhone XS Max die je niet meer kunt vergrendelen? Of kun je het toestel helemaal niet meer uitschakelen? In de meeste gevallen gaat het hier om een kapotte schakelaar. Ook voor een iPhone XS Max kunnen we deze schakelaar vervangen met een origineel onderdeel. Een reparatie aan de schakelaar duurt voor de iPhone XS Max ongeveer 60 minuten.

iPhone reparatie

"Wij gebruiken uitsluitend Apple onderdelen"

Review

Anke

9/10

Lees alle reviews

Super service! 11.45 uur gebeld dat er een barst in mijn scherm zat, 1 uur later kreeg ik de telefoon gemaakt (incl hoesje om schade in toekomst te voorkomen) alweer thuis gebracht.

Review

Dirk

9/10

Lees alle reviews

Ik had een nieuwe accu nodig in mijn iPhone. Snel en vakkundig geholpen met gebruik van originele onderdelen. Kon er op wachten. Zeer tevreden en content.

Reparatie

Luidspreker vervangen

Lukt het niet meer om de handsfree functie te gebruiken? Of speelt er geen beltoon meer als je gebeld wordt? Hoogstwaarschijnlijk is de luidspreker van je toestel defect. Deze is ook voor de iPhone XS Max prima door ons te repareren. Voor deze reparatie trekken wij ongeveer 60 minuten uit. Uiteraard ben je meer dan welkom om op deze reparatie te wachten.

Jan Gorter contact

Service

Haal- en brengservice

In ons reparatiecentrum hebben we een ontzettend sterk gevoel voor service en we zullen er alles aan doen om jou als klant zo snel mogelijk weer gebruik te laten maken van je eigen vertrouwde iPhone XS Max. Om het ongemak niet langer te laten duren dan nodig hebben we een aantal services. Het is mogelijk om jouw defecte iPhone XS Max door ons te laten halen en brengen. Ontzettend makkelijk als je weinig of geen tijd hebt om naar ons toe te komen. Een reparatie aan jouw iPhone XS Max duurt op deze manier meestal niet langer dan 2 uur en je hebt je eigen toestel dus weer snel terug

Service

Afspraak voor reparatie

Wil je jouw iPhone XS Max vandaag nog laten repareren? Je hoeft helemaal niet te wachten. Maak direct een afspraak om je toestel te laten repareren. Dit kan eenvoudig via het afspraakformulier op onze site.