iPhone XR reparatie

  • No cure, No Pay & standaard 6 maanden garantie op reparatie en onderdelen
  • Meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur na aanvraag
  • Reparatie bij jou op locatie of op ons kantoor in Hengelo middels haal- en brengservice

Reparatie

iPhone XR reparatie

Een probleem of schade aan je iPhone XR? Jan Gorter reparatie en service is de perfecte partij om je iPhone te laten repareren.

De iPhone XR is een toestel wat Apple heeft geïntroduceerd in 2018. Het is een toestel uit de twaalfde generatie iPhones en deze generatie heeft een nieuw design gekregen. Het scherm van dit toestel loopt zowel aan de boven- als onderkant tot de randen. Verder is de homeknop van het toestel verdwenen, hiervoor in de plaats heeft Apple Face ID toegevoegd, zodat je het toestel met de camera aan de voorzijde en je gezicht kunt ontgrendelen. De iPhone XR heeft een liquid retina scherm en is beschikbaar in zes verschillende kleuren. De toestellen zijn beschikbaar met 64, 256 en 512 gigabyte intern geheugen. Hoewel de iPhone XR een van de nieuwste toestellen is, kan het natuurlijk voorkomen dat je een reparatie aan dit toestel nodig hebt. Het kan natuurlijk gebeuren dat je het nieuwe toestel hebt laten vallen waardoor het scherm is stuk gegaan.

Meer informatie over ons

iPhone

Complete lijst en actuele prijzen voor iPhone reparaties

Naar alle iPhone reparaties 

iPhone reparatie scherm kapot

Over ons

Waarom kiezen voor Jan Gorter iPhone reparatie en service?

Bekijk de video

Reparaties

Scherm vervangen

Een probleem waar veel iPhone gebruikers mee te maken krijgen is schade aan het scherm. Het kan gebeuren dat er barsten in het scherm zijn ontstaan of dat het scherm vlekken of strepen vertoont. In dat geval is een reparatie nodig en moeten we de schermmodule vervangen. Wanneer we deze reparatie uitvoeren dan worden zowel het glas als het scherm vervangen. Dit is nodig omdat Apple de schermen in de fabriek verlijmd en de onderdelen zijn niet los van elkaar te vervangen. Een reparatie aan een iPhone XR zal ongeveer 30 minuten in beslag nemen.

Service

Reparatie van de aan- en uitschakelaar

Kun je jouw iPhone XR niet meer vergrendelen? Of kun je de iPhone helemaal niet meer uitschakelen? In de meeste gevallen is de schakelaar dan stuk gegaan. Voor een iPhone XR kunnen we deze schakelaar vervangen met een origineel onderdeel. Een reparatie aan de schakelaar zal voor de iPhone XR ongeveer 60 minuten in beslag nemen.

iPhone reparatie

"Wij gebruiken uitsluitend Apple onderdelen"

Review

Anke

9/10

Lees alle reviews

Super service! 11.45 uur gebeld dat er een barst in mijn scherm zat, 1 uur later kreeg ik de telefoon gemaakt (incl hoesje om schade in toekomst te voorkomen) alweer thuis gebracht.

Review

Dirk

9/10

Lees alle reviews

Ik had een nieuwe accu nodig in mijn iPhone. Snel en vakkundig geholpen met gebruik van originele onderdelen. Kon er op wachten. Zeer tevreden en content.

Reparatie

Luidspreker vervangen

Kun je met jouw iPhone XR de handsfree functie niet meer gebruiken? Of speelt er geen beltoon meer als je een telefoontje krijgt? Hoogstwaarschijnlijk is de luidspreker van de iPhone XR stuk. Deze is ook voor de iPhone XR door ons te repareren. Deze reparatie zal ongeveer 60 minuten duren. Je bent meer dan welkom om op deze reparatie te wachten.

Jan Gorter contact

Service

Haal- en brengservice

Om het ongemak niet langer te laten duren dan nodig hebben we een handige haal- en brengservice. Het is mogelijk om de iPhone XR met schade door ons te laten halen en brengen. Ontzettend makkelijk als je weinig of geen tijd hebt om naar ons toe te komen. Een reparatie aan de iPhone XR duurt op deze manier meestal niet langer dan 2 uur en je hebt je eigen toestel dus weer snel terug

Service

Afspraak voor reparatie

Een reparatie nodig voor jouw iPhone XR? Je hoeft helemaal niet te wachten. Maak vandaag nog een afspraak om je toestel te laten repareren. Dit kan eenvoudig via het afspraakformulier op onze site.