iPhone X reparatie

  • No cure, No Pay & standaard 6 maanden garantie op reparatie en onderdelen
  • Meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur na aanvraag
  • Reparatie bij jou op locatie of op ons kantoor in Hengelo middels haal- en brengservice

Reparatie

iPhone X reparatie

Een kapotte iPhone X is natuurlijk erg vervelend. Wanneer jij jouw iPhone X veel gebruikt, is een ongeluk echter zo gebeurd. Het 5.8-inch grote scherm en de achterkant van de iPhone X bestaan bijna volledig uit glas. Hierdoor is deze mobiele telefoon van Apple gevoelig voor val- en stootschade. Is het scherm van jouw Apple iPhone X kapot en wil jij het glas laten vervangen? Kies dan voor de reparatieservice van Jan Gorter: dé iPhone en iPad specialist in Oost-Nederland. Ook voor andere reparaties aan een iPhone X ben je bij Jan Gorter iPhone Reparatie & Service aan het juiste adres. Zo vervangen wij verschillende onderdelen van een iPhone X zoals de batterij, achterkant en aan- en uitknop. Wil jij niet langer rondlopen met een kapotte iPhone X? Laat deze dan snel repareren door Jan Gorter in Hengelo.

Meer informatie over ons

iPhone

Complete lijst en actuele prijzen voor iPhone reparaties

Naar alle iPhone reparaties 

iPhone reparatie scherm kapot

Over ons

Waarom kiezen voor Jan Gorter iPhone reparatie en service?

Bekijk de video

Reparaties

iPhone X onderdelen vervangen

Laat jij jouw iPhone X maken bij Jan Gorter iPhone Reparatie & Service? Dan wordt jouw toestel gerepareerd met 100% originele Apple onderdelen. Zo kunnen wij niet alleen garanderen dat jouw toestel er weer als nieuw uitziet. Maar ook dat deze perfect functioneert. Breng jouw defecte iPhone X gerust langs bij onze serviceruimte in Hengelo. Alle professionele apparatuur is hier aanwezig om vakkundige reparaties uit te voeren aan jouw iPhone X. Op alle onderdelen zit 6 maanden garantie. Verschijnt er onverhoopt toch een defect tijdens deze periode? Dan verhelpen wij dit probleem uiteraard kosteloos. Een iPhone X kunnen wij niet alleen repareren bij onze vestiging in Hengelo, maar óók bij jou op locatie. Binnen een straal van 15 kilometer van onze vestiging in Hengelo komen wij bij jou langs om de reparatie uit te voeren. Kunnen wij de reparatie niet op locatie uitvoeren? Dan kun je kiezen voor het gemak van onze haal- en brengservice. Wij halen jouw defecte iPhone X op en brengen wij deze gerepareerd terug wanneer het jou uitkomt.

Service

iPhone X repareren binnen 30 minuten

Jan Gorter staat bekend om de uitstekende kwaliteit én service. Tijdens een reparatie wil jij jouw iPhone X natuurlijk niet lang kwijt zijn. Wanneer jij een tijdlang niet beschikt over je eigen iPhone X is dat erg vervelend. Dat begrijpt de iPhone reparatieservice van Jan Gorter maar al te goed. Daarom worden de meeste reparaties bij ons uitgevoerd binnen 30 minuten. Een scherm, batterij of achterkant vervangen van je iPhone X kan dus terwijl je wacht. Zo kun jij snel weer jouw eigen toestel gebruiken. Breng jij jouw iPhone X langs en kunnen wij het toestel niet repareren? Dan betaal je dankzij ons ‘no cure, no pay’ principe helemaal niets.

iPhone reparatie

"Wij gebruiken uitsluitend Apple onderdelen"

Review

Anke

9/10

Lees alle reviews

Super service! 11.45 uur gebeld dat er een barst in mijn scherm zat, 1 uur later kreeg ik de telefoon gemaakt (incl hoesje om schade in toekomst te voorkomen) alweer thuis gebracht.

Review

Dirk

9/10

Lees alle reviews

Ik had een nieuwe accu nodig in mijn iPhone. Snel en vakkundig geholpen met gebruik van originele onderdelen. Kon er op wachten. Zeer tevreden en content.

Reparatie

iPhone X reparatie door Jan Gorter

Blijf niet langer rondlopen met een defecte iPhone X. Sommige (kleine) defecten kunnen zelfs verergeren waardoor jouw iPhone X straks helemaal niet meer werkt. Laat jouw iPhone X daarom professioneel repareren door Jan Gorter iPhone Reparatie & Service. Voor vragen of offertes kun je telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer 074 -851 27 61. Of neem contact op via WhatsApp: 06 – 279 095 33.

Jan Gorter heeft ruim 6.000 reparaties uitgevoerd binnen 8 uur na aanvraag. Plan snel een afspraak in en laat jouw kapotte iPhone maken door Jan Gorter iPhone Reparatie & Service!

Jan Gorter contact