iPhone waterschade reparatie in Hengelo?

Heeft uw iPhone waterschade? Voor een iPhone waterschade reparatie in Hengelo bent u bij Jan Gorter aan het juiste adres. Wij herstellen uw iPhone met waterschade terwijl u wacht, en gebruiken hierbij vanzelfsprekend originele iPhone onderdelen. Maak nu snel een afspraak! Wij repareren uw iPhone ook op locatie, mocht u niet in gelegenheid zijn om in onze vestiging langs te komen. Bel ons om een afspraak maken, en wij zullen snel bij u langskomen. 

 

Voor een iPhone waterschade reparatie in Hengelo, maakt u online een afspraak of bel naar 06 – 27 909 533

  • No cure, No Pay & standaard 6 maanden garantie op reparatie en onderdelen
  • Meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur na aanvraag
  • Reparatie bij jou op locatie of op ons kantoor in Hengelo middels haal- en brengservice

Reparatie

Waterschade aan je iPhone herstellen

Is je iPhone in het water gevallen? Werken de knoppen niet meer of is het niet meer mogelijk om je iPhone op te laden? Wil je je iPhone laten repareren in Hengelo? Niet getreurd, wij kunnen je iPhone repareren in de omgeving Hengelo. Breng de iPhone bij ons en wij repareren je toestel voor een lage prijs, want er is niets vervelender dan onbereikbaar zijn. Een iPhone reparatie wordt in veel gevallen zelfs verricht terwijl je wacht.

Meer informatie over ons

iPhone

Complete lijst en actuele prijzen voor iPhone reparaties

Naar alle iPhone reparaties 

iPhone reparatie scherm kapot

"Wij gebruiken uitsluitend Apple onderdelen"

Review

Anke

9/10

Lees alle reviews

Super service! 11.45 uur gebeld dat er een barst in mijn scherm zat, 1 uur later kreeg ik de telefoon gemaakt (incl hoesje om schade in toekomst te voorkomen) alweer thuis gebracht.

Review

Dirk

9/10

Lees alle reviews

Ik had een nieuwe accu nodig in mijn iPhone. Snel en vakkundig geholpen met gebruik van originele onderdelen. Kon er op wachten. Zeer tevreden en content.

Reparatie

Waterschade herstellen, neem contact met ons op!

Heb je nog vragen over het repareren van waterschade aan jouw iPhone, vul dan het contact formulier iPhone reparatie in of bel voor advies/een afspraak. Uiteraard waar en wanneer het jou uitkomt!

Wil je de waterschade in je iPhone vandaag nog laten repareren? Je hoeft helemaal niet te wachten. Maak direct een afspraak om je iPhone te laten repareren. Dit kan eenvoudig via het contactformulier op onze site. Een afspraak voor het herstellen van waterschade is altijd op zeer korte termijn in te plannen en uit te voeren. Je hoeft nooit meer lang zonder toestel en jouw belangrijke gegevens te zitten.

Jan Gorter contact