iPhone waterschade reparatie in Enschede?

  • No cure, No Pay & standaard 6 maanden garantie op reparatie en onderdelen
  • Meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur na aanvraag
  • Reparatie bij jou op locatie of op ons kantoor in Hengelo middels haal- en brengservice

Reparatie

iPhone met waterschade laten repareren in Enschede

Uiteraard ontzettend vervelend, maar je iPhone is in het water gevallen en heeft hierdoor waterschade opgelopen. Nadat je iPhone in het water is gevallen kan het gebeuren dat de knoppen niet meer werken, de speakers geen geluid meer geven, de camera niet meer goed werkt of het scherm niet meer aangaat. Woon je in de omgeving van Enschede en is dit jou overkomen? Dan kun je bij ons je iPhone prima laten repareren. Kom vanuit Enschede bij ons langs en wij verhelpen de waterschade tegen een scherpe prijs. Het is ontzettend vervelend wanneer je onbereikbaar bent en je wilt dit uiteraard snel verhelpen. Bij ons is het in veel gevallen mogelijk om je iPhone te laten repareren terwijl je wacht. Dus wacht niet te lang en zorg vandaag nog dat je weer bereikbaar bent.

Meer informatie over ons

iPhone

Complete lijst en actuele prijzen voor iPhone reparaties

Naar alle iPhone reparaties 

iPhone reparatie scherm kapot

"Wij gebruiken uitsluitend Apple onderdelen"

Review

Anke

9/10

Lees alle reviews

Super service! 11.45 uur gebeld dat er een barst in mijn scherm zat, 1 uur later kreeg ik de telefoon gemaakt (incl hoesje om schade in toekomst te voorkomen) alweer thuis gebracht.

Review

Dirk

9/10

Lees alle reviews

Ik had een nieuwe accu nodig in mijn iPhone. Snel en vakkundig geholpen met gebruik van originele onderdelen. Kon er op wachten. Zeer tevreden en content.

Reparatie

Waterschade herstellen in Enschede?

Wil je vandaag nog de waterschade aan je iPhone laten repareren en je woont in de omgeving van Enschede? Je kunt direct een afspraak met ons maken om de telefoon te laten repareren. Het kan eenvoudig via het contactformulier wat je hier op de site vindt. Je hoeft het lang zonder telefoon vol te houden, vul het contact formulier iPhone reparatie in of bel voor advies/een afspraak. Uiteraard waar en wanneer het jou uitkomt en zoals aangegeven ook prima mogelijk in de omgeving van Enschede.

Jan Gorter contact