iPhone speaker kapot?

  • No cure, No Pay & standaard 6 maanden garantie op reparatie en onderdelen
  • Meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur na aanvraag
  • Reparatie bij jou op locatie of op ons kantoor in Hengelo middels haal- en brengservice

Reparatie

Een nieuwe speaker voor uw iPhone

De garantie van uw iPhone is net verlopen en ineens is de speaker kapot. Een welbekend probleem, maar zeker niet onoplosbaar. Bel ons, of maak een afspraak via het contact formulier (want er is een kans dat u niet kunt bellen wanneer de speaker van uw iPhone niet meer werkt). Indien u dat wenst komen we bij u langs in Hengelo of Enschede voor uw iPhone, we hebben een haal en breng service en repareren eventueel uw kapotte iPhone speaker ook op locatie. Jan Gorter: dé specialist voor iPhone reparatie in Hengelo, Enschede en omstreken.

Meer informatie over ons

iPhone

Complete lijst en actuele prijzen voor iPhone reparaties

Naar alle iPhone reparaties 

iPhone reparatie scherm kapot

"Wij gebruiken uitsluitend Apple onderdelen"

Review

Anke

9/10

Lees alle reviews

Super service! 11.45 uur gebeld dat er een barst in mijn scherm zat, 1 uur later kreeg ik de telefoon gemaakt (incl hoesje om schade in toekomst te voorkomen) alweer thuis gebracht.

Review

Dirk

9/10

Lees alle reviews

Ik had een nieuwe accu nodig in mijn iPhone. Snel en vakkundig geholpen met gebruik van originele onderdelen. Kon er op wachten. Zeer tevreden en content.

Reparatie

Speaker vervangen, neem contact met ons op!

Heb je nog vragen over het repareren van de speaker voor jouw iPhone, vul dan het contact formulier iPhone reparatie in of bel voor advies/een afspraak. Uiteraard waar en wanneer het jou uitkomt!

Wil je de speaker vandaag nog laten repareren? Je hoeft helemaal niet te wachten. Maak direct een afspraak om je iPhone te laten repareren. Dit kan eenvoudig via het contactformulier op onze site. Een afspraak voor het vervangen van de speaker is altijd op zeer korte termijn in te plannen en uit te voeren. Je hoeft nooit meer lang zonder toestel en jouw belangrijke gegevens te zitten.

Jan Gorter contact