iPhone SE reparatie

  • No cure, No Pay & standaard 6 maanden garantie op reparatie en onderdelen
  • Meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur na aanvraag
  • Reparatie bij jou op locatie of op ons kantoor in Hengelo middels haal- en brengservice

Reparatie

iPhone SE reparatie

Wanneer jouw iPhone SE kapot is, dan is natuurlijk erg vervelend. Een ongeluk is echter zo gebeurd met deze mobiele telefoon van Apple. De iPhone SE is uitgebracht door Apple in 2016 en beschikt over een 4-inch scherm. De behuizing van de iPhone SE is gemaakt uit glas en metaal en is gevoelig voor val- en stootschade. Je hebt dus zo een gebarsten scherm in je iPhone SE als je even niet oplet. Gelukkig is er dan de iPhone SE reparatieservice van Jan Gorter. Wij vervangen het scherm van jouw iPhone SE snel en vakkundig. Maar ook voor andere veelvoorkomende reparaties aan dit toestel ben je bij ons aan het juiste adres. Wil de batterij bijvoorbeeld niet meer (goed) opladen en wil jij de batterij van de iPhone SE laten vervangen? Of wil je andere iPhone SE onderdelen vervangen zoals de batterij, laadconnector of aan- en uitknop? Breng jouw iPhone SE dan langs bij onze professionele serviceruimte in Hengelo!

Meer informatie over ons

iPhone

Complete lijst en actuele prijzen voor iPhone reparaties

Naar alle iPhone reparaties 

iPhone reparatie scherm kapot

Over ons

Waarom kiezen voor Jan Gorter iPhone reparatie en service?

Bekijk de video

Reparaties

iPhone SE onderdelen vervangen

Vraag jij je af wat het kost om een iPhone SE te laten repareren bij Jan Gorter iPhone Reparatie & Service? Bekijk dan snel onze actuele prijslijst voor alle iPhone SE reparaties. Tijdens alle reparaties maakt Jan Gorter uitsluitend gebruik van 100% originele Apple onderdelen. Hierdoor kunnen wij garanderen dat jouw iPhone SE na de reparatie weer in topconditie verkeert. In onze serviceruimte in Hengelo beschikken wij over professionele apparatuur om jouw iPhone SE snel en vakkundig te repareren. Of profiteer bij Jan Gorter van de uitstekende servicemogelijkheden. Binnen een straal van 15 kilometer van onze winkel in Hengelo halen wij jouw kapotte iPhone SE op en brengen wij deze gerepareerd weer terug. In sommige gevallen is zelfs een reparatie op locatie mogelijk. Zo verwisselen wij diverse onderdelen van jouw iPhone SE snel een eenvoudig op de door jou gekozen locatie.

Service

iPhone SE repareren binnen 30 minuten

Ben jij bang om jouw iPhone SE lang kwijt te zijn tijdens een reparatie? Dat begrijpen wij bij Jan Gorter iPhone Reparatie & Service maar al te goed. Het is vervelend om (tijdelijk) geen mobiele telefoon te bezitten, of om een oud leentoestel te moeten gebruiken. Daarom zijn de meeste iPhone SE reparaties uitgevoerd binnen 30 minuten. Een schermreparatie of batterij vervangen van de iPhone SE is normaal gesproken klaar terwijl u wacht. Natuurlijk is de reparatieduur wel afhankelijk van het type defect. Op alle 100% originele Apple onderdelen die wij gebruiken zit 6 maanden garantie. Gaat er onverhoopt toch iets mis? Dan herstellen wij dit probleem kosteloos. Wil jij jouw iPhone SE laten maken door Jan Gorter en kunnen wij het probleem niet repareren? Dan betaal je helemaal niets dankzij het ‘no cure, no pay’ principe!

iPhone reparatie

"Wij gebruiken uitsluitend Apple onderdelen"

Review

Anke

9/10

Lees alle reviews

Super service! 11.45 uur gebeld dat er een barst in mijn scherm zat, 1 uur later kreeg ik de telefoon gemaakt (incl hoesje om schade in toekomst te voorkomen) alweer thuis gebracht.

Review

Dirk

9/10

Lees alle reviews

Ik had een nieuwe accu nodig in mijn iPhone. Snel en vakkundig geholpen met gebruik van originele onderdelen. Kon er op wachten. Zeer tevreden en content.

Reparatie

iPhone SE scherm of batterij vervangen?

Het defecte scherm of een slecht werkende batterij van jouw iPhone SE laat je eenvoudig vervangen door Jan Gorter iPhone Reparatie & Service. Maar ook andere reparaties aan een iPhone SE, zoals waterschade of een defecte speaker, verrichten wij op professionele wijze. Bel voor vragen of een prijsopgave naar Jan Gorter via het telefoonnummer 074 – 851 27 61. Of neem snel contact op via WhatsApp: 06 – 279 095 33. Jan Gorter heeft 6.000+ iPhone reparaties uitgevoerd binnen 8 uur na aanvraag. Laat jouw iPhone dus snel maken en plan en afspraak in bij Jan Gorter: dé iPhone specialist in Oost-Nederland!

Jan Gorter contact