iPhone scherm glas vervangen

  • No cure, No Pay & standaard 6 maanden garantie op reparatie en onderdelen
  • Meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur na aanvraag
  • Reparatie bij jou op locatie of op ons kantoor in Hengelo middels haal- en brengservice

Reparatie

iPhone scherm en glas vervangen

Zijn jij en je iPhone onafscheidelijk van elkaar? Uren per dag gebruik je jouw iPhone en je raakt in lichte paniek als je de iPhone niet binnen handbereik hebt? Het ergste is gebeurd, je telefoon is gevallen en het glas is kapot. Een veel voorkomend probleem en maak je geen zorgen, het glas en het scherm zijn prima te vervangen. Wij begrijpen heel goed dat je alleen het beste wilt voor jouw iPhone en daarom wil je het scherm en het glas alleen laten vervangen met originele onderdelen. Wij gebruiken alleen echt Apple iPhone glas voor onze reparaties. Een reparatie aan het scherm kost niet veel tijd, de meeste reparaties duren maar 30 minuten.

Meer informatie over ons

iPhone

Complete lijst en actuele prijzen voor iPhone reparaties

Naar alle iPhone reparaties 

iPhone reparatie scherm kapot

Over ons

Waarom kiezen voor Jan Gorter iPhone reparatie en service?

Bekijk de video

Reparaties

Overige iPhone reparaties

Gaat het niet om het glas van je eigen telefoon maar heb je een collega of vriend die al wekenlang rondloopt met een iPhone met een kapot scherm? Een van de meest voorkomende situaties, veel mensen blijven nog weken lopen met een kapot toestel. Wat ons betreft is dat veel te lang en het is eigenlijk ook helemaal niet nodig. Een reparatie aan het scherm en glas is snel en makkelijk uit te voeren. In de meeste gevallen heb je het toestel binnen 30 minuten weer terug met een nieuw scherm en nieuw glas. Is jouw eigen iPhone nog prima, maar je hebt wel die collega naast je met een kapot scherm? Wijs hem op onze service en ook hij heeft binnen no-time weer een toestel met prima glas en een goed werkend scherm.

Woon of werk je in de omgeving van Hengelo of Enschede? Dan is het zelfs mogelijk om het scherm en glas van jouw toestel bij jou op het werk te vervangen. Waarom zou je nog blijven lopen met een kapot toestel? Het is nergens voor nodig en een reparatie is zo gedaan.

Kwaliteit

Tevreden klanten

Met enkel tevreden klanten durven we best te zeggen dat jouw iPhone tijdens het vervangen van het scherm en glas bij ons in Hengelo in goede handen is. Je kunt bij de reparatie blijven zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je jouw iPhone nooit meer terug ziet. Maar je kunt je iPhone ook rustig afgeven en hem weer ophalen wanneer die klaar is. Terwijl jij een rondje door de stad loopt vervangen wij vakkundig en snel het scherm en glas van jouw iPhone. Zoals gezegd is deze klus vaak al in 30 minuten geklaard.

iPhone reparatie

"Wij gebruiken uitsluitend Apple onderdelen"

Review

Anke

9/10

Lees alle reviews

Super service! 11.45 uur gebeld dat er een barst in mijn scherm zat, 1 uur later kreeg ik de telefoon gemaakt (incl hoesje om schade in toekomst te voorkomen) alweer thuis gebracht.

Review

Dirk

9/10

Lees alle reviews

Ik had een nieuwe accu nodig in mijn iPhone. Snel en vakkundig geholpen met gebruik van originele onderdelen. Kon er op wachten. Zeer tevreden en content.

Reparatie

Glas vervangen, neem contact met ons op!

Heb je nog vragen over het repareren van het scherm en glas voor jouw iPhone, vul dan het contact formulier iPhone reparatie in of bel voor advies/een afspraak. Uiteraard waar en wanneer het jou uitkomt!

Wil je het scherm en glas vandaag nog laten repareren? Je hoeft helemaal niet te wachten. Maak direct een afspraak om je iPhone te laten repareren. Dit kan eenvoudig via het contactformulier op onze site. Een afspraak voor het vervangen van het scherm en glas is altijd op zeer korte termijn in te plannen en uit te voeren. Je hoeft nooit meer lang zonder toestel en jouw belangrijke gegevens te zitten.

Jan Gorter contact