Ook dezelfde service ervaren?

Neem contact op

Of bel 074 808 0235

iPhone waterschade reparatie in Enschede of Hengelo?

Is uw iPhone of iPad, kapot, heeft u hem laten vallen, werken de knoppen niet meer of is het niet meer mogelijk om uw iPhone op te laden en lukt het niet hem zelf te repareren? Wilt u de iPhone laten repareren in Enschede of Hengelo? Niet getreurd, wij kunnen uw iPhone repareren in de omgeving Hengelo en Enschede, breng de iPhone bij ons en wij repareren uw iPhone voor een lage prijs, want er is niets vervelender dan een enorme barst of om geheel onbereikbaar te zijn. Een iPhone reparatie wordt in veel gevallen zelfs verricht terwijl u wacht.

iPhone reparatie in Hengelo

Neem contact met ons op, en wanneer dat niet meer lukt omdat bijvoorbeeld uw iPhone niet werkt, bezoek ons dan in Hengelo, of laat ons naar u toe komen. Binnen Hengelo komen we naar u toe voor een iPhone reparatie, buiten Hengelo (maximaal 15 km) zoals bijvoorbeeld Enschede kost dat slechts € 15,- (buiten de kosten van de reparatie van de iPhone).

Klaar terwijl u wacht

De reparatie van uw iPhone bij u thuis (bijvoorbeeld in Hengelo) of op uw werk (bijvoorbeeld in Enschede) is zo gedaan, de meeste iPhone repair neemt niet meer dan 45 minuten in beslag. U bent dus binnen no-time weer bereikbaar en u heeft weer toegang tot uw contacten en het internet. Voor een prijzenoverzicht van de reparaties en de mogelijkheden kunt u gerust het prijsoverzicht iPhone reparaties bekijken. Staat de reparatie die uw iPhone nodig heeft er niet bij? Neem dan contact met ons op, de kans is groot dat wij uw iPhone alsnog kunnen repareren. Veel klanten zijn erg tevreden over Jan Gorter na een GSM reparatie , telefoon reparatie of smartphone reparatie.

iPhone reparaties mét garantie

Jan Gorter is een échte vakspecialist en komt bij u (omgeving Hengelo en Enschede) met een grote iPhone – reparatie – koffer vol met bijzondere tangen en uitsluitend originele Apple reparatie onderdelen. De reparatie is van hoge kwaliteit, mocht er onverhoopt toch nog iets mis zijn na de reparatie van uw iPhone kunt u gebruik maken van de garantie die u van ons krijgt. Veel voorkomende iPhone reparaties die wij verrichten op onze locatie in Hengelo óf op locatie in Enschede en omstreken zijn; iPhone achterkant vervangen, iPhone scherm en glas vervangen, iPhone speaker kapot, iPhone aan/uit knop kapot, iPhone display vervangen, iPhone waterschade , kapotte iPhone 4/4s repareren en herstellen, kapotte iPhone 5/5s/5c repareren en herstellen, iPhone 6/6 plus repareren en herstellen. Wist u overigens ook dat wij in Hengelo iPads kunnen repareren?

Tevreden klanten

Met enkel tevreden klanten kunnen we met een gerust hart zeggen dat uw kapotte iPhone tijdens de reparatie bij ons in Hengelo in goede handen is. U kunt bij de reparatie blijven zodat u absoluut niet bang hoeft te zijn dat u uw iPhone nooit meer terug ziet. Maar u kunt na het afgeven van uw iPhone ook rustig even verder winkelen en hem weer ophalen als u klaar bent. En woont u bijvoorbeeld in Enschede dan komt de iPhone – reparatie – koffer samen met Jan Gorter naar u toe.

Neem contact op voor uw iPhone reparatie

Heeft u nog vragen of een specifiek reparatie-verzoek voor uw iPhone, vul dan het contact formulier iPhone reparatie in of bel voor advies of een afspraak, wanneer en waar het u uitkomt.

De mogelijkheden
en prijzen

Benieuwd naar de prijs? Bekijk de prijslijsten of:

Neem contact op of bel 074-851 27 61

Voor de complete lijst en actuele prijzen:

iPhone X
iPhone 8 Plus
iPhone 8

iPhone 7 Plus
iPhone 7
iPhone 6S Plus
iPhone 6S
iPhone 6 Plus
iPhone 6
iPhone SE
iPhone 5S
iPhone 5C
iPhone 5
iPhone 4 (s)

Neem gerust
contact op

Wij zijn tijdens onze bezoekuren telefonisch te bereiken op 074-851 27 61 of via Whatsapp op 06-279 09 533
Vragen over onze diensten en service stelt u ook eenvoudig met behulp van onderstaande contactformulier.


Binnen 60 minuten heeft u een reactie!
  •