Ook dezelfde service ervaren?

Neem contact op

Of bel 074 808 0235

iPhone reparatie in Enschede en Hengelo?

Een iPhone of iPad die kapot is? Heb je het toestel laten vallen of werken de knoppen niet meer? Lukt het niet meer om de iPhone op te laden en je hebt zelf al alles geprobeerd? Laat je iPhone repareren in Hengelo of Enschede. Maak je geen zorgen, wij kunnen vakkundig en snel jouw device repareren. Breng de iPhone of iPad bij ons langs en wij repareren jouw device tegen een scherpe prijs. Geef nou toe, er is toch niets zo vervelend als een enorme barst in je telefoon? Of erger nog, je bent compleet onbereikbaar omdat je telefoon helemaal niet meer werkt. In de omgeving van Hengelo en Enschede is Jan Gorter reparatie en service de partij als het gaat om reparatie van iPhones of iPads. De meeste reparaties kunnen we zelfs uitvoeren terwijl je er op wacht.

iPhone reparatie in Hengelo
Heb je een iPhone die je wilt laten repareren en je woont/werkt in de omgeving van Hengelo? Neem contact met ons op, en wanneer dat niet meer lukt omdat je iPhone niet werkt, bezoek ons dan in Hengelo, of laat ons naar jou toe komen. Binnen Hengelo komen we naar je toe voor een iPhone reparatie, buiten Hengelo (maximaal 15 km) zoals bijvoorbeeld Enschede kost dat slechts € 15,- (buiten de kosten van de reparatie van de iPhone).

Reparatie klaar terwijl je wacht
De reparatie van jouw iPhone bij je thuis (bijvoorbeeld in Hengelo) of op je werk (bijvoorbeeld in Enschede) is zo gedaan, de meeste iPhone reparaties nemen niet meer dan 30 minuten in beslag. Je bent dus binnen no-time weer bereikbaar. Je hebt direct weer toegang tot je contacten, het internet en alle data die je op je telefoon hebt staan. Voor een overzicht van de aangeboden reparatiemogelijkheden en prijzen kun je gerust onze prijslijst iPhone bekijken. Staat de reparatie voor jouw iPhone er niet bij? Neem dan contact met ons op, de kans is groot dat wij je iPhone alsnog kunnen repareren. Onze klanten zijn erg tevreden over de resultaten na een reparatie.

iPhone reparaties mét garantie
Jan Gorter is een échte vakspecialist en komt bij jou (omgeving Hengelo en Enschede) met een grote iPhone – reparatie – koffer vol met gereedschap en uitsluitend originele Apple onderdelen. De reparatie is van hoge kwaliteit, mocht er onverhoopt toch nog iets mis zijn na de reparatie van je iPhone dan kun je gebruik maken van de garantie die je van ons krijgt. Veel voorkomende iPhone reparaties die wij verrichten op onze locatie in Hengelo óf op locatie in Enschede en omstreken zijn; de achterkant van een iPhone vervangen, het iPhone scherm en glas vervangen, de iPhone speaker die kapot is of de iPhone aan/uit knop vervangen. Verder repareren we iPhone waterschade , voor alle iPhone modellen. Wist je dat wij in Hengelo iPads kunnen repareren?

Tevreden klanten

Met enkel tevreden klanten kunnen we met een gerust hart zeggen dat jouw defecte iPhone tijdens de reparatie bij ons in Hengelo in goede handen is. Je kunt bij de reparatie blijven en wachten tot deze klaar is, dit duurt in veel gevallen 30 minuten. Maar je kunt na het afgeven van je iPhone ook rustig even verder winkelen en hem weer ophalen wanneer je klaar bent. Woon je in Enschede dan komt de iPhone – reparatie – koffer samen met Jan Gorter eventueel naar jouw toe.

Neem voor jouw iPhone reparatie contact met ons op
Heb je nog vragen of een specifiek reparatie-verzoek voor jouw iPhone, vul dan het contact formulier iPhone reparatie inof bel voor advies/een afspraak. Uiteraard waar en wanneer het jou uitkomt!

De mogelijkheden
en prijzen

Benieuwd naar de prijs? Bekijk de prijslijsten of:

Neem contact op of bel 074-851 27 61

Voor de complete lijst en actuele prijzen:

iPhone X
iPhone 8 Plus
iPhone 8

iPhone 7 Plus
iPhone 7
iPhone 6S Plus
iPhone 6S
iPhone 6 Plus
iPhone 6
iPhone SE
iPhone 5S
iPhone 5C
iPhone 5
iPhone 4 (s)

Neem gerust
contact op

Wij zijn tijdens onze bezoekuren telefonisch te bereiken op 074-851 27 61 of via Whatsapp op 06-279 09 533
Vragen over onze diensten en service stelt u ook eenvoudig met behulp van onderstaande contactformulier.


Binnen 60 minuten heeft u een reactie!
  •