Ook dezelfde service ervaren?

Neem contact op

Of bel 074 808 0235

iPhone 6 en 6 plus vakkundig laten repareren?

Heb jij een iPhone 6 of iPhone 6 Plus die kapot is en je wilt deze snel en vakkundig laten repareren? Dan ben je bij Jan Gorter, dé specialist voor iPhone reparatie in Enschede, Hengelo en omstreken, aan het juiste adres. Wij gebruiken uitsluitend originele Apple onderdelen waarmee we jouw kapotte iPhone 6 of iPhone 6 Plus binnen mum van tijd herstellen of repareren. Dit doen we uiterst vakkundig waardoor het eindresultaat er mag zijn en je het gevoeld hebt alsof er nooit iets gebeurd is. Door onze expertise en jarenlange ervaring in iPhone reparaties is je telefoon in de meeste gevallen te repareren terwijl je er op wacht!

Als dé specialist op het gebied van iPhone 6 reparaties bieden wij een groot scala aan reparaties aan. Heeft je iPhone 6 of 6 Plus waterschade of is het scherm kapot en moet het glas vervangen worden? Werkt de batterij niet goed, is de aan/uit knop kapot of heb je problemen met het geluid van jouw iPhone 6? Dit zijn veelvoorkomende iPhone 6 reparaties waar wij veel ervaring mee hebben. Jan Gorter iPhone reparaties gaat voor maximaal resultaat en biedt je 6 maanden garantie op gedane reparaties. Desgewenst en indien mogelijk bieden we de iPhone 6 of iPhone 6 Plus reparatie op locatie aan waarmee jouw iPhone binnen mum van tijd weer hersteld is. Wacht niet langer en laat je iPhone 6 of iPhone 6 Plus vandaag nog repareren.

Een collega of vriend die al wekenlang rondloopt met een iPhone met een kapot scherm? Het is ontzettend herkenbaar en veel mensen blijven nog weken lopen met een kapot toestel. Het is helemaal niet nodig. Een reparatie is snel en makkelijk uit te voeren. In de meeste gevallen heb je het toestel binnen 30 minuten weer zo goed als nieuw terug. Is jouw eigen iPhone 6 of 6 Plus niet stuk, maar je hebt wel die collega naast je zitten met een kapot toestel? Wijs hem op onze service en ook hij heeft binnen no-time weer een perfect werkend toestel.

Afspraak voor reparatie
Jouw iPhone 6 of 6 Plus vandaag nog repareren? Waar wacht je nog op? Maak een afspraak om je iPhone te laten repareren. Dit kan eenvoudig via het contactformulier op onze site. Een afspraak voor reparatie is altijd op zeer korte termijn in te plannen en uit te voeren. Je hoeft nooit meer lang zonder toestel en jouw belangrijke gegevens te zitten. Voor je het weet heb je de iPhone 6 of 6 Plus weer terug en kun je naar hartenlust Whatsappen, snappen, facebooken en instagrammen.

Originele onderdelen
Voor het repareren van de iPhone 6 of 6 Plus gebruiken we alleen originele onderdelen en kunnen naast de uitstekende services en snelle afhandeling 6 maanden garantie geven op de reparatie en de daarbij gebruikte onderdelen. Zo loop je geen risico na reparatie van je toestel. Wij staan achter onze service en daarom geven we je graag de 6 maanden garantie.

 

De mogelijkheden
en prijzen

Benieuwd naar de prijs? Bekijk de prijslijsten of:

Neem contact op of bel 074-851 27 61

iPhone 6
iPhone 6 Plus

Neem gerust
contact op

Wij zijn tijdens onze bezoekuren telefonisch te bereiken op 074-851 27 61 of via Whatsapp op 06-279 09 533
Vragen over onze diensten en service stelt u ook eenvoudig met behulp van onderstaande contactformulier.


Binnen 60 minuten heeft u een reactie!
  •