iPhone reparatie

  • No cure, No Pay & standaard 6 maanden garantie op reparatie en onderdelen
  • Meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur na aanvraag
  • Reparatie bij jou op locatie of op ons kantoor in Hengelo middels haal- en brengservice

Reparatie

iPhone reparatie

De iPhone van Apple is in Nederland goed voor 24% marktaandeel. Dat wil zeggen dat er ongeveer 4,3 miljoen iPhone gebruikers zijn. Uiteraard gaat er van al deze toestellen wel eens wat stuk. Reparatie is goed mogelijk en daarvoor ben je bij Jan Gorter Reparatie & Service aan het juiste adres. Waarschijnlijk heb je het weleens meegemaakt, je toestel raakt beschadigd omdat je hem per ongeluk uit je handen hebt laten vallen of je hebt hem toch net te dicht bij de rand van de tafel laten liggen en hij valt op de grond. Wij kunnen het toestel prima voor je repareren.

Reparatie aan het scherm komt ontzettend veel voor, dit is echt wel het meest voorkomende probleem. Maar naast de veelvoorkomende schermschades zijn er nog tal van andere defecten mogelijk. Het kan gebeuren dat je de iPhone niet of nauwelijks meer kunt opladen. Dit is vaak het gevolg van een defecte batterij of een slecht werkende laadconnector. Daarnaast is het mogelijk dat de accessoires om op te laden kapot zijn gegaan. De door Apple meegeleverde accessoires kunnen kapot gaan, om deze te vervangen biedt Jan Gorter Reparatie & Service uitkomst. Je kunt bij ons originele accessoires van Apple kopen.

Meer informatie over ons

iPhone

Complete lijst en actuele prijzen voor iPhone reparaties

Naar alle iPhone reparaties 

iPhone reparatie scherm kapot

Over ons

Waarom kiezen voor Jan Gorter iPhone reparatie en service?

Bekijk de video

Service

Haal- en brengservice

Wij hebben als reparatiecentrum een ontzettend sterk gevoel voor service en we zullen er alles aan doen om jou als klant zo snel mogelijk weer gebruik te laten maken van je eigen vertrouwde iPhone. Om het ongemak zo kort mogelijk te laten duren hebben we een aantal services. Het is mogelijk om jouw defecte iPhone door ons te laten halen en brengen. Ontzettend makkelijk als je zelf geen tijd hebt om naar ons toe te komen. Een reparatie aan jouw iPhone duurt op deze manier meestal niet langer dan 2 uur en je hebt je eigen toestel dus weer snel terug.

Service

Reparatie op locatie

Het is niet bij alle reparaties nodig om naar ons toe te komen, het is in sommige gevallen mogelijk dat we de reparatie van de iPhone bij jouw op locatie uitvoeren. Door deze services maken we het voor jou als klant zo makkelijk mogelijk om je toestel te laten repareren. De data die je op je iPhone hebt blijft tijdens en na de reparatie gewoon beschikbaar. De meeste reparaties nemen slechts 30 minuten in beslag.

iPhone reparatie

"Wij gebruiken uitsluitend Apple onderdelen"

Review

Anke

9/10

Lees alle reviews

Super service! 11.45 uur gebeld dat er een barst in mijn scherm zat, 1 uur later kreeg ik de telefoon gemaakt (incl hoesje om schade in toekomst te voorkomen) alweer thuis gebracht.

Review

Dirk

9/10

Lees alle reviews

Ik had een nieuwe accu nodig in mijn iPhone. Snel en vakkundig geholpen met gebruik van originele onderdelen. Kon er op wachten. Zeer tevreden en content.

Reparatie

Afspraak voor reparatie

Heb jij een iPhone die stuk is? Waar wacht je nog op? Maak vandaag nog een afspraak om je iPhone te laten repareren. Dit kan eenvoudig via het afspraakformulier. Een afspraak is altijd op zeer korte termijn in te plannen en uit te voeren. Je hoeft nooit meer lang zonder toestel en jouw belangrijke gegevens te zitten.

Originele onderdelen
Wij maken gebruik van originele onderdelen en kunnen naast de uitstekende services en snelle afhandeling 6 maanden garantie geven op de reparatie en de daarbij gebruikte onderdelen.

iPad reparatie
Zoals aangegeven is het prima mogelijk om je iPhone bij ons te laten repareren. We zijn echter ook gespecialiseerd in iPad reparaties. We hebben speciale condities voor bedrijven met meerdere iPads of iPhone toestellen. Bekijk onze pagina voor meer informatie over iPad reparatie. Op onze zakelijk pagina vind je alle informatie over onze gunstige zakelijke condities en services.

Jan Gorter contact