Ook dezelfde service ervaren?

Neem contact op

Of bel 074-851 27 61

iPhone reparatie

Inmiddels is Apple’s iPhone in Nederland al goed voor 24% marktaandeel wat inhoud dat er zo’n 4,3 miljoen iPhone gebruikers zijn. Door het intensieve gebruik van de iPhone kan het dan ook niet uitblijven dat het toestel een keer valt en daarbij beschadigd of defect raakt en dat u gelijk op zoek gaat naar geschikt iPhone reparatie adres.

Naast de veelvoorkomende schermschade gevallen zijn er nog tal van andere defecten mogelijk. Zo is het mogelijk dat u uw iPhone op een gegeven moment niet meer of nauwelijks nog kunt opladen, dit kan het gevolg zijn van een defecte batterij of van een slecht functionerende laadconnector. Ook is het mogelijk dat de door Apple bij uw iPhone meegeleverde accessoires als de usb stekker of de datakabel defect zijn. Ook voor vervanging van de originele laadaccessoires van Apple bent u ook bij ons aan het juiste adres.

Omdat wij als reparatiecentrum een sterk gevoel voor service hebben en u als klant graag zo snel mogelijk weer gebruik wil maken van uw iPhone hebben wij een aantal zeer gewaardeerde services voor u in het leven geroepen. Zo is het mogelijk uw iPhone door ons te laten halen en brengen als u daar zelf geen mogelijkheid toe hebt of door tijdgebrek niet aan toe komt. Uw iPhone is in dit geval meestal binnen 1,5 uur gerepareerd en wel weer bij u terug.

Afhankelijk van de gewenste reparatie is het in sommige gevallen zelfs mogelijk dat wij uw iPhone op locatie herstellen. Door deze services bent u niet langer afhankelijk van uw iPhone. De data die u op uw iPhone heeft verzameld blijft ook tijdens en na herstel van uw toestel gewoon beschikbaar. Wist u overigens dat de meeste iPhone reparaties slecht 30 minuten in beslag nemen?

Maak ook vandaag nog een afspraak om uw iPhone te laten repareren. Dit kan eenvoudig via het contactformulier op deze pagina. Een afspraak is dus altijd op zeer korte termijn in te plannen en uit te voeren waardoor u nooit lang zonder uw toestel en uw belangrijke gegevens hoeft te zitten.

Doordat wij gebruik maken van originele onderdelen kunnen wij naast de uitstekende services en snelle afhandeling ook nog eens 6 maanden garantie geven op de reparatie en de daarbij gebruikte onderdelen.

Naast eerder genoemde diensten zijn wij ook gespecialiseerd in iPad reparaties en hebben wij speciale condities voor bedrijven met meerdere iPad of iPhone toestellen.

Voor meer informatie hierover kunt u ook eens kijken op onze pagina iPad reparatie of Zakelijk en ontdek welke iPad reparaties wij voor u kunnen uitvoeren of maak kennis met onze gunstige zakelijke condities en services.

De mogelijkheden
en prijzen

Benieuwd naar de prijs? Bekijk de prijslijsten of:

Neem contact op of bel 074-851 27 61

Voor de complete lijst en actuele prijzen:

iPhone X
iPhone 8 Plus
iPhone 8

iPhone 7 Plus
iPhone 7
iPhone 6S Plus
iPhone 6S
iPhone 6 Plus
iPhone 6
iPhone SE
iPhone 5S
iPhone 5C
iPhone 5
iPhone 4 (s)

Neem gerust
contact op

Wij zijn tijdens onze bezoekuren telefonisch te bereiken op 074-851 27 61 of via Whatsapp op 06-279 09 533
Vragen over onze diensten en service stelt u ook eenvoudig met behulp van onderstaande contactformulier.


Binnen 60 minuten heeft u een reactie!
  •