iPhone reparatie in Hengelo of Enschede

iPhone reparatie in Hengelo?

Voor een iPhone reparatie in Hengelo ben je bij Jan Gorter aan het juiste adres. Is je iPhone defect en toe aan een reparatie? Maak dan snel een afspraak, of kom langs in onze vestiging in Hengelo. Het is ook mogelijk dat Jan Gorter langskomt op locatie. Wij repareren je iPhone terwijl je wacht, en gebruiken hierbij vanzelfsprekend alleen originele iPhone onderdelen.

 

Voor een iPhone reparatie in Hengelo, maak je een afspraak of bel naar 06 – 27 909 533

  • No cure, No Pay & standaard 6 maanden garantie op reparatie en onderdelen
  • Meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur na aanvraag
  • Reparatie bij jou op locatie of op ons kantoor in Hengelo middels haal- en brengservice

Vakkundige expert op het gebied van iPhone reparaties

Gespecialiseerd in iPhone reparaties

Meer informatie 

Een iPhone of iPad die kapot is? Heb je het toestel laten vallen of werken de knoppen niet meer naar behoren? Lukt het niet meer om de iPhone op te laden en heb je zelf al alles geprobeerd? Laat je iPhone repareren in Hengelo door Jan Gorter. Maak je geen zorgen, wij kunnen vakkundig en snel jouw device repareren. Breng de iPhone of iPad bij ons langs en wij repareren jouw device tegen een scherpe prijs.

Geef nou toe, er is toch niets zo vervelend als een enorme barst in je telefoon? Of erger nog, je bent compleet onbereikbaar omdat je telefoon helemaal niet meer werkt. In de omgeving van Hengelo is Jan Gorter reparatie en service de partij als het gaat om reparatie van iPhones of iPads. De meeste reparaties kunnen we zelfs uitvoeren terwijl je er op wacht.

Vind hier uw iPhone reparatie in Hengelo

Complete lijst en actuele prijzen voor iPhone reparaties

Naar alle iPhone reparaties 

iPhone reparatie scherm kapot

Over Jan Gorter

Waarom kiezen voor Jan Gorter iPhone reparatie en service?

Bekijk de video

Jan Gorter iPhone reparatie

Reparatie op locatie?

Op locatie iPhone repareren in Hengelo

 

Heb je een iPhone die je wilt laten repareren en je woont/werkt in de omgeving van Hengelo? Neem contact met ons op, dit kan zowel telefonisch als online. Je kunt de iPhone langs brengen bij Jan Gorter, maar het is ook mogelijk om de reparatie uit te voeren op een eigen locatie naar keuze. Woon je in Hengelo? Dan kan Jan Gorter vaak op korte termijn bij je langskomen voor de iPhone reparatie. Ook buiten Hengelo kun je gebruik maken van deze service met een maximum van 15 km buiten Hengelo.

Reparatie klaar terwijl je wacht

De reparatie van jouw iPhone bij je thuis (bijvoorbeeld in Hengelo) of op je werk is zo gedaan, de meeste iPhone reparaties nemen niet meer dan 30 minuten in beslag. Je bent dus binnen no-time weer bereikbaar. Je hebt direct weer toegang tot je contacten, het internet en alle data die je op je telefoon hebt staan. Voor een overzicht van de aangeboden reparatiemogelijkheden en prijzen kun je gerust onze prijslijst iPhone bekijken. Staat de reparatie voor jouw iPhone er niet bij? Neem dan contact met ons op, de kans is groot dat wij je iPhone alsnog kunnen repareren. Onze klanten zijn erg tevreden over de resultaten na een reparatie.

iPhone reparatie

"Wij gebruiken uitsluitend Apple onderdelen"

Review

Anke

9/10

Lees alle reviews

Super service! 11.45 uur gebeld dat er een barst in mijn scherm zat, 1 uur later kreeg ik de telefoon gemaakt (incl hoesje om schade in toekomst te voorkomen) alweer thuis gebracht.

Review

Dirk

9/10

Lees alle reviews

Ik had een nieuwe accu nodig in mijn iPhone. Snel en vakkundig geholpen met gebruik van originele onderdelen. Kon er op wachten. Zeer tevreden en content.

Jan Gorter iPhone reparatie service

iPhone reparaties mét garantie

Jan Gorter is een échte vakspecialist en komt bij jou (omgeving Hengelo) met een grote iPhone – reparatie – koffer vol met gereedschap en uitsluitend originele Apple onderdelen. De reparatie is daardoor altijd van hoge kwaliteit. Mocht er onverhoopt toch nog iets mis zijn na de reparatie van je iPhone dan kun je gebruik maken van de garantie die wij bieden.

Veel voorkomende iPhone reparaties die wij verrichten op onze locatie in Hengelo óf op locatie zijn: de achterkant van een iPhone vervangen, het iPhone scherm en glas vervangen, de iPhone speaker die kapot is of de iPhone aan/uit knop vervangen. Verder repareren we iPhone waterschade voor alle iPhone modellen. Wist je dat wij in Hengelo ook iPads kunnen repareren? Dit doen wij helaas niet op locatie, maar je bent vanzelfsprekend altijd welkom bij Jan Gorter in Hengelo.

Over Jan Gorter

Neem voor jouw iPhone reparatie contact met ons op

Met enkel tevreden klanten kunnen we met een gerust hart zeggen dat jouw defecte iPhone tijdens de reparatie bij ons in Hengelo in goede handen is. Je kunt bij de reparatie blijven en wachten tot deze klaar is, dit duurt in veel gevallen 30 minuten. Maar je kunt na het afgeven van je iPhone ook rustig even verder winkelen en hem weer ophalen wanneer je klaar bent. Woon je in Enschede? Dan komt de iPhone – reparatie – koffer samen met Jan Gorter eventueel naar je toe voor een iPhone reparatie in Enschede.

Heb je nog vragen of een specifiek reparatie-verzoek voor jouw iPhone, vul dan het contact formulier iPhone reparatie in of bel voor advies een afspraak. Uiteraard waar en wanneer het jou uitkomt!

Jan Gorter mockup

Jan Gorter iPhone reparatie
Jan Gorter

Veelgestelde vragen / FAQ

Moet ik mijn toestel synchroniseren voor de reparatie?

Als je geen gebruikt maakt van iCloud adviseren we je altijd om je iPhone of iPad voorafgaand aan een reparatie te synchroniseren met iTunes. In sommige gevallen wordt je toestel al automatisch via wifi gesynchroniseerd met iTunes. Deze optie kun je kiezen in iTunes. In dat geval zijn je gegevens al opgeslagen.

Waar kan ik zien welk model en type iPhone of iPad ik heb?

Op de achterkant van je iPhone of iPad staat een modelnummer. Model gevolgd door een hoofdletter A en dan een 4 cijferig nummer.

Waarvoor is mijn toegangscode van belang tijdens de reparatie?

Om je toestel na de reparatie te kunnen testen hebben wij toegang tot je iPhone of iPad nodig. Voor een snelle en goede afhandeling van de reparatie is het van belang dat het toestel goed getest wordt. Meer informatie over het gebruik van je toegangscode en persoonsgegevens kun je ook vinden in artikel 17 van onze algemene voorwaarden.

Kan ik bij jullie pinnen?

Het is zeker mogelijk om bij ons te pinnen. Wij hebben een mobiel pin-apparaat en kunnen daardoor zelfs op locatie pin transacties accepteren.

{
“@context”: “https://schema.org”,
“@type”: “FAQPage”,
“mainEntity”: [{
“@type”: “Question”,
“name”: “Moet ik mijn toestel synchroniseren voor de reparatie?”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “Als je geen gebruikt maakt van iCloud adviseren we je altijd om je iPhone of iPad voorafgaand aan een reparatie te synchroniseren met iTunes. In sommige gevallen wordt je toestel al automatisch via wifi gesynchroniseerd met iTunes. Deze optie kun je kiezen in iTunes. In dat geval zijn je gegevens al opgeslagen.


}
}, {
“@type”: “Question”,
“name”: “Waar kan ik zien welk model en type iPhone of iPad ik heb?”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “Op de achterkant van je iPhone of iPad staat een modelnummer. Model gevolgd door een hoofdletter A en dan een 4 cijferig nummer.”
}
}, {
“@type”: “Question”,
“name”: “Waarvoor is mijn toegangscode van belang tijdens de reparatie?”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “Om je toestel na de reparatie te kunnen testen hebben wij toegang tot je iPhone of iPad nodig. Voor een snelle en goede afhandeling van de reparatie is het van belang dat het toestel goed getest wordt. Meer informatie over het gebruik van je toegangscode en persoonsgegevens kun je ook vinden in artikel 17 van onze algemene voorwaarden.


}
}, {
“@type”: “Question”,
“name”: “Kan ik bij jullie pinnen?”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”:”Het is zeker mogelijk om bij ons te pinnen. Wij hebben een mobiel pin-apparaat en kunnen daardoor zelfs op locatie pin transacties accepteren.”}
}]
}