Uw iPhone direct laten repareren in Hengelo of Enschede?

  • No cure, No Pay & standaard 6 maanden garantie op reparatie en onderdelen
  • Meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur na aanvraag
  • Reparatie bij jou op locatie of op ons kantoor in Hengelo middels haal- en brengservice

Service

Vakkundige expert op het gebied van iPhone reparaties

Meer informatie 

Een iPhone of iPad die kapot is? Heb je het toestel laten vallen of werken de knoppen niet meer? Lukt het niet meer om de iPhone op te laden en je hebt zelf al alles geprobeerd? Laat je iPhone repareren in Hengelo of Enschede. Maak je geen zorgen, wij kunnen vakkundig en snel jouw device repareren. Breng de iPhone of iPad bij ons langs en wij repareren jouw device tegen een scherpe prijs.

Geef nou toe, er is toch niets zo vervelend als een enorme barst in je telefoon? Of erger nog, je bent compleet onbereikbaar omdat je telefoon helemaal niet meer werkt. In de omgeving van Hengelo en Enschede is Jan Gorter reparatie en service de partij als het gaat om reparatie van iPhones of iPads. De meeste reparaties kunnen we zelfs uitvoeren terwijl je er op wacht.

iPhone

Complete lijst en actuele prijzen voor iPhone reparaties

Naar alle iPhone reparaties 

Over Jan Gorter

Waarom kiezen voor Jan Gorter iPhone reparatie en service?

Bekijk de video

Reparatie op locatie?

iPhone reparatie in Hengelo

 

Heb je een iPhone die je wilt laten repareren en je woont/werkt in de omgeving van Hengelo? Neem contact met ons op, en wanneer dat niet meer lukt omdat je iPhone niet werkt, bezoek ons dan in Hengelo, of laat ons naar jou toe komen. Binnen Hengelo komen we naar je toe voor een iPhone reparatie, buiten Hengelo (maximaal 15 km) zoals bijvoorbeeld Enschede kost dat slechts € 15,- (buiten de kosten van de reparatie van de iPhone).

Reparatie klaar terwijl je wacht

De reparatie van jouw iPhone bij je thuis (bijvoorbeeld in Hengelo) of op je werk (bijvoorbeeld in Enschede) is zo gedaan, de meeste iPhone reparaties nemen niet meer dan 30 minuten in beslag. Je bent dus binnen no-time weer bereikbaar. Je hebt direct weer toegang tot je contacten, het internet en alle data die je op je telefoon hebt staan. Voor een overzicht van de aangeboden reparatiemogelijkheden en prijzen kun je gerust onze prijslijst iPhone bekijken. Staat de reparatie voor jouw iPhone er niet bij? Neem dan contact met ons op, de kans is groot dat wij je iPhone alsnog kunnen repareren. Onze klanten zijn erg tevreden over de resultaten na een reparatie.

"Wij gebruiken uitsluitend Apple onderdelen"

Review

Anke

9/10

Lees alle reviews

Super service! 11.45 uur gebeld dat er een barst in mijn scherm zat, 1 uur later kreeg ik de telefoon gemaakt (incl hoesje om schade in toekomst te voorkomen) alweer thuis gebracht.

Review

Dirk

9/10

Lees alle reviews

Ik had een nieuwe accu nodig in mijn iPhone. Snel en vakkundig geholpen met gebruik van originele onderdelen. Kon er op wachten. Zeer tevreden en content.

iPhone reparaties mét garantie

Jan Gorter is een échte vakspecialist en komt bij jou (omgeving Hengelo en Enschede) met een grote iPhone – reparatie – koffer vol met gereedschap en uitsluitend originele Apple onderdelen. De reparatie is van hoge kwaliteit, mocht er onverhoopt toch nog iets mis zijn na de reparatie van je iPhone dan kun je gebruik maken van de garantie die je van ons krijgt.

Veel voorkomende iPhone reparaties die wij verrichten op onze locatie in Hengelo óf op locatie in Enschede en omstreken zijn; de achterkant van een iPhone vervangen, het iPhone scherm en glas vervangen, de iPhone speaker die kapot is of de iPhone aan/uit knop vervangen. Verder repareren we iPhone waterschade , voor alle iPhone modellen. Wist je dat wij in Hengelo iPads kunnen repareren?

Over Jan Gorter

Neem voor jouw iPhone reparatie contact met ons op

Met enkel tevreden klanten kunnen we met een gerust hart zeggen dat jouw defecte iPhone tijdens de reparatie bij ons in Hengelo in goede handen is. Je kunt bij de reparatie blijven en wachten tot deze klaar is, dit duurt in veel gevallen 30 minuten. Maar je kunt na het afgeven van je iPhone ook rustig even verder winkelen en hem weer ophalen wanneer je klaar bent. Woon je in Enschede dan komt de iPhone – reparatie – koffer samen met Jan Gorter eventueel naar jouw toe.

Heb je nog vragen of een specifiek reparatie-verzoek voor jouw iPhone, vul dan het contact formulier iPhone reparatie in of bel voor advies een afspraak. Uiteraard waar en wanneer het jou uitkomt!