iphone-reparatie-enschede

iPhone reparatie in Enschede?

Voor een iPhone reparatie in Enschede ben je bij Jan Gorter aan het juiste adres. Is je iPhone defect en toe aan reparatie? Maak dan snel een afspraak, of kom langs in onze vestiging in Hengelo. Het is ook mogelijk dat Jan Gorter langskomt op locatie, bijvoorbeeld in Enschede. Wij repareren je iPhone terwijl je wacht, en uiteraard met originele iPhone onderdelen.

 

Voor een iPhone reparatie in Enschede, maak je online een afspraak of bel naar 06 – 27 909 533

  • No cure, No Pay & standaard 6 maanden garantie op reparatie en onderdelen
  • Meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur na aanvraag
  • Reparatie bij jou op locatie of op ons kantoor in Hengelo middels haal- en brengservice

Vakkundige expert op het gebied van iPhone reparaties

iPhone reparatie in Enschede

Meer informatie 

Heb je een kapotte iPhone of iPad? Misschien heb je het toestel wel laten vallen? De knoppen van de iPhone of iPad werken niet meer? Problemen met het opladen van je device? Je hebt alles al geprobeerd om het probleem te verhelpen? Laat dan je iPhone repareren in Enschede. Wij helpen je vakkundig en snel met reparatie van je toestel. Je kunt de iPhone of iPad bij ons langs brengen en wij voeren de reparatie uit tegen een scherpe prijs.

Want wees nou eerlijk, het is toch ontzettend vervelend als je een enorme barst in het scherm van je telefoon hebt? Of misschien is het probleem wel groter, je bent compleet onbereikbaar omdat het toestel niet meer werkt. In de omgeving van Enschede is Jan Gorter reparatie de partij als het gaat om het repareren van iPads en iPhones. Voor veel van de reparaties is het mogelijk om deze uit te voeren terwijl je wacht.

Vind hier uw iPhone reparatie in Enschede

Complete lijst en actuele prijzen voor iPhone reparaties

Naar alle iPhone reparaties 

iphone-repair-enschede

Over Jan Gorter

Waarom kiezen voor Jan Gorter iPhone reparatie en service?

Bekijk de video

iphone-repareren-enschede

Reparatie op locatie?

iPhone reparatie in Enschede

 

Je werkt of woont in de omgeving van Enschede en hebt een iPhone die je wilt laten repareren? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Lukt het niet meer om contact op te nemen omdat je iPhone niet werkt? Kom dan vanuit Enschede bij ons op locatie in Hengelo. Het is ook mogelijk om bij jou langs te komen in Enschede, hier zitten wel extra kosten aan verbonden en deze bedragen € 15,-.

Reparatie klaar terwijl je wacht

Een reparatie van je iPhone bij jou thuis in Enschede is zo gedaan. De meest voorkomende reparaties van een iPhone nemen maar 30 minuten in beslag. Voor je het weet ben je weer bereikbaar. En het mooiste is dat je na reparatie ook weer toegang hebt tot je favoriete apps, internet en alle andere data in je telefoon. Bekijk onze prijslijsten per iPhone reparatie voor een overzicht van alle mogelijk reparaties. Heb jij een reparatie die niet op de lijst staat? Neem dan toch even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

iPhone reparatie

"Wij gebruiken uitsluitend Apple onderdelen"

Review

Anke

9/10

Lees alle reviews

Super service! 11.45 uur gebeld dat er een barst in mijn scherm zat, 1 uur later kreeg ik de telefoon gemaakt (incl hoesje om schade in toekomst te voorkomen) alweer thuis gebracht.

Review

Dirk

9/10

Lees alle reviews

Ik had een nieuwe accu nodig in mijn iPhone. Snel en vakkundig geholpen met gebruik van originele onderdelen. Kon er op wachten. Zeer tevreden en content.

Jan Gorter iPhone reparatie service

iPhone reparaties mét garantie

Jan Gorter is een échte vakspecialist en komt bij jou (omgeving Enschede) met een grote iPhone – reparatie – koffer vol met gereedschap en uitsluitend originele Apple onderdelen. De reparaties zijn hierdoor altijd van hoge kwaliteit. Mocht er onverhoopt toch nog iets mis zijn na de reparatie van je iPhone dan kun je gebruik maken van de garantie van Jan Gorter.

Veel voorkomende iPhone reparaties die wij verrichten op onze locatie in Hengelo óf op locatie (bijvoorbeeld Enschede) zijn: de achterkant van een iPhone vervangen, het iPhone scherm en glas vervangen, de iPhone speaker die kapot is of de iPhone aan/uit knop vervangen. Verder repareren we iPhone waterschade voor alle Apple modellen. Wist je dat wij in Hengelo op onze eigen locatie ook iPads repareren?

Over Jan Gorter

Neem contact op voor een iPhone reparatie in Enschede

Met enkel tevreden klanten kunnen we met een gerust hart zeggen dat jouw defecte iPhone tijdens de reparatie bij ons in goede handen is. Je kunt bij de reparatie blijven en wachten tot deze klaar is, dit duurt in veel gevallen 30 minuten. Maar je kunt na het afgeven van je iPhone ook rustig even verder winkelen en hem weer ophalen wanneer je klaar bent. Woon je in Enschede dan komt de iPhone – reparatie – koffer samen met Jan Gorter eventueel naar jouw toe.

Heb je nog vragen of een specifiek reparatie-verzoek voor jouw iPhone, vul dan het contact formulier iPhone reparatie in of bel voor advies een afspraak. Uiteraard waar en wanneer het jou uitkomt!

Jan Gorter iPhone Reparatie Service

Jan Gorter iPhone reparatie
Jan Gorter

Veelgestelde vragen / FAQ

Waarom hebben jullie mijn toegangscode nodig na reparatie?

Om te testen of je iPhone na reparatie weer goed werkt, hebben we je toegangscode nodig. Dit is essentieel voor een goede afhandeling van de reparatie. Uiteraard gaan we vertrouwelijk met jouw informatie om. Meer informatie hierover lees je in artikel 17 van onze algemene voorwaarden.

Hoe duur is een iPhone reparatie bij Jan Gorter iPhone Reparaties?

Dit verschilt per soort reparatie en type iPhone. Selecteer jouw type iPhone op onze site en bekijk per reparatie hoeveel dit kost.

Hoe lang duurt een iPhone reparatie bij Jan Gorter iPhone Reparaties?

De meeste iPhone reparaties zijn binnen 30 minuten klaar. Mochten wij toch meer tijd nodig hebben, dan laten wij dit zo snel mogelijk weten.

Zit er garantie op reparaties van Jan Gorter iPhone Reparatie? 

Wij bieden 6 maanden garantie op reparaties en gebruikte onderdelen (vochtschade uitgesloten).

{
“@context”: “https://schema.org”,
“@type”: “FAQPage”,
“mainEntity”: [{
“@type”: “Question”,
“name”: ” Waarom hebben jullie mijn toegangscode nodig na reparatie?”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: ” Om te testen of je iPhone na reparatie weer goed werkt, hebben we je toegangscode nodig. Dit is essentieel voor een goede afhandeling van de reparatie. Uiteraard gaan we vertrouwelijk met jouw informatie om. Meer informatie hierover lees je in artikel 17 van onze algemene voorwaarden.”
}
}, {
“@type”: “Question”,
“name”: ” Hoe duur is een iPhone reparatie bij Jan Gorter iPhone Reparaties?”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: ” Dit verschilt per soort reparatie en type iPhone. Selecteer jouw type iPhone op onze site en bekijk per reparatie hoeveel dit kost.”
}
}, {
“@type”: “Question”,
“name”: ” Hoe lang duurt een iPhone reparatie bij Jan Gorter iPhone Reparaties?”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: ” De meeste iPhone reparaties zijn binnen 30 minuten klaar. Mochten wij toch meer tijd nodig hebben, dan laten wij dit zo snel mogelijk weten.” }
}]
}
“@type”: “Question”,
“name”: ” Zit er garantie op reparaties van Jan Gorter iPhone Reparatie?”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: ” Wij bieden 6 maanden garantie op reparaties en gebruikte onderdelen (vochtschade uitgesloten).” }
}]
}