Telefoon reparatie in Hengelo

iPhone display vervangen?

  • No cure, No Pay & standaard 6 maanden garantie op reparatie en onderdelen
  • Meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur na aanvraag
  • Reparatie bij jou op locatie of op ons kantoor in Hengelo middels haal- en brengservice

Reparatie

Een nieuw display voor uw iPhone

Werkt het display van uw iPhone niet meer en wilt u uw iPhone display op professionele wijze laten vervangen? Vul dan het contact formulier in, bel ons voor een afspraak op een gewenste locatie in Hengelo, Enschede of regio of kom op afspraak langs in ons reparatie centrum in Hengelo. dan Vervangen wij uw iPhone display op een vakkundige manier. Jan Gorter: dé specialist voor iPhone reparatie in Enschede, Hengelo en omstreken.

Meer informatie over ons

iPhone

Complete lijst en actuele prijzen voor iPhone reparaties

Naar alle iPhone reparaties 

iPhone reparatie scherm kapot

Reparaties

iPhone display reparatie op locatie

We kunnen uw iPhone display ook op een door u gewenste locatie in Hengelo, Enschede of omstreken vervangen, of kom op afspraak langs met het gebroken, gebogen of gescheurde iPhone 5, 6, 7, 8, X of XS/R display van uw iPhone bij onze vestiging in Hengelo. Jan Gorter: dé specialist voor iPhone reparatie in Hengelo, Enschede en omstreken.

Kwaliteit

Tevreden klanten

Met enkel tevreden klanten durven we best te zeggen dat jouw iPhone tijdens het vervangen van het display bij ons in Hengelo in goede handen is. Je kunt bij de reparatie blijven zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je jouw iPhone nooit meer terug ziet. Maar je kunt je iPhone ook rustig afgeven en hem weer ophalen wanneer die klaar is. Terwijl jij een rondje door de stad loopt vervangen wij vakkundig en snel het display van jouw iPhone. Zoals gezegd is deze klus vaak al in 30 minuten geklaard.

iPhone reparatie

"Wij gebruiken uitsluitend Apple onderdelen"

Review

Anke

9/10

Lees alle reviews

Super service! 11.45 uur gebeld dat er een barst in mijn scherm zat, 1 uur later kreeg ik de telefoon gemaakt (incl hoesje om schade in toekomst te voorkomen) alweer thuis gebracht.

Review

Dirk

9/10

Lees alle reviews

Ik had een nieuwe accu nodig in mijn iPhone. Snel en vakkundig geholpen met gebruik van originele onderdelen. Kon er op wachten. Zeer tevreden en content.

Reparatie

Display vervangen, neem contact met ons op!

Heb je nog vragen over het repareren van het display voor jouw iPhone, vul dan het contact formulier iPhone reparatie in of bel voor advies/een afspraak. Uiteraard waar en wanneer het jou uitkomt!

Wil je het display vandaag nog laten repareren? Je hoeft helemaal niet te wachten. Maak direct een afspraak om je iPhone te laten repareren. Dit kan eenvoudig via het contactformulier op onze site. Een afspraak voor het vervangen van het display is altijd op zeer korte termijn in te plannen en uit te voeren. Je hoeft nooit meer lang zonder toestel en jouw belangrijke gegevens te zitten.

Jan Gorter contact