Achterkant van uw iPhone vervangen?

  • No cure, No Pay & standaard 6 maanden garantie op reparatie en onderdelen
  • Meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur na aanvraag
  • Reparatie bij jou op locatie of op ons kantoor in Hengelo middels haal- en brengservice

Reparatie

Een nieuwe achterkant voor uw iPhone

Heeft u een barst of een deuk in uw iPhone bijvoorbeeld aan de achterkant en wilt u deze laten vervangen? Geen nood! Bel ons gerust of vul het contactformulier in voor een afspraak, de iPhone achterkant vervangen is meestal zo gebeurd. De iPhone 4 en 4S achterkant kunnen al binnen 10 minuten worden hersteld. Gelukkig is dan die lelijke barst er weer uit. Vanaf de iPhone 5 serie en hoger is de reparatieduur voor het vervangen van de achterkant tussen de 30 en 60 minuten.

Meer informatie over ons

iPhone

Complete lijst en actuele prijzen voor iPhone reparaties

Naar alle iPhone reparaties 

iPhone reparatie scherm kapot

Reparaties

iPhone achterkant reparatie op locatie

We kunnen uw iPhone achterkant ook op een door u gewenste locatie in Hengelo, Enschede of omstreken vervangen, of kom op afspraak langs met de gebroken, gebogen of gescheurde iPhone 5, 6, 7, 8, X of XS/R achterkant van uw iPhone bij onze vestiging in Hengelo. Jan Gorter: dé specialist voor iPhone reparatie in Hengelo, Enschede en omstreken.

Kwaliteit

Tevreden klanten

Met enkel tevreden klanten durven we best te zeggen dat jouw iPhone tijdens het vervangen van de achterkant bij ons in Hengelo in goede handen is. Je kunt bij de reparatie blijven zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je jouw iPhone nooit meer terug ziet. Maar je kunt je iPhone ook rustig afgeven en hem weer ophalen wanneer die klaar is. Terwijl jij een rondje door de stad loopt vervangen wij vakkundig en snel de achterkant van jouw iPhone. Zoals gezegd is deze klus vaak al in 30 minuten geklaard.

iPhone reparatie

"Wij gebruiken uitsluitend Apple onderdelen"

Review

Anke

9/10

Lees alle reviews

Super service! 11.45 uur gebeld dat er een barst in mijn scherm zat, 1 uur later kreeg ik de telefoon gemaakt (incl hoesje om schade in toekomst te voorkomen) alweer thuis gebracht.

Review

Dirk

9/10

Lees alle reviews

Ik had een nieuwe accu nodig in mijn iPhone. Snel en vakkundig geholpen met gebruik van originele onderdelen. Kon er op wachten. Zeer tevreden en content.

Reparatie

Achterkant vervangen, neem contact met ons op!

Heb je nog vragen over het repareren van de achterkant voor jouw iPhone, vul dan het contact formulier iPhone reparatie in of bel voor advies/een afspraak. Uiteraard waar en wanneer het jou uitkomt!

Wil je de achterkant vandaag nog laten repareren? Je hoeft helemaal niet te wachten. Maak direct een afspraak om je iPhone te laten repareren. Dit kan eenvoudig via het contactformulier op onze site. Een afspraak voor het vervangen van de achterkant is altijd op zeer korte termijn in te plannen en uit te voeren. Je hoeft nooit meer lang zonder toestel en jouw belangrijke gegevens te zitten.

Jan Gorter contact