iPhone aan/uit knop kapot?

  • No cure, No Pay & standaard 6 maanden garantie op reparatie en onderdelen
  • Meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur na aanvraag
  • Reparatie bij jou op locatie of op ons kantoor in Hengelo middels haal- en brengservice

Reparatie

Een nieuwe aan/uit knop voor uw iPhone

Is van uw iPhone de aan/uit knop kapot? Het maken of vervangen van de kapotte iPhone aan/uit knop neemt voor onze expert niet veel tijd in beslag. In Hengelo, Enschede of omstreken komt de expert zelfs indien gewenst en indien mogelijk bij u langs om de aan uit knop van uw iPhone te repareren.

Dus blijf er niet langer mee rondlopen en bel ons of kom op afspraak langs op onze servicelocatie in Hengelo. U kunt uw vraag ook via het contactformulier aan ons stellen. Jan Gorter: dé specialist voor iPhone reparatie in Hengelo, Enschede en omstreken.

Meer informatie over ons

iPhone

Complete lijst en actuele prijzen voor iPhone reparaties

Naar alle iPhone reparaties 

iPhone reparatie scherm kapot

"Wij gebruiken uitsluitend Apple onderdelen"

Review

Anke

9/10

Lees alle reviews

Super service! 11.45 uur gebeld dat er een barst in mijn scherm zat, 1 uur later kreeg ik de telefoon gemaakt (incl hoesje om schade in toekomst te voorkomen) alweer thuis gebracht.

Review

Dirk

9/10

Lees alle reviews

Ik had een nieuwe accu nodig in mijn iPhone. Snel en vakkundig geholpen met gebruik van originele onderdelen. Kon er op wachten. Zeer tevreden en content.

Reparatie

Aan/uit knop vervangen, neem contact met ons op!

Heb je nog vragen over het repareren van de aan/uit knop voor jouw iPhone, vul dan het contact formulier iPhone reparatie in of bel voor advies/een afspraak. Uiteraard waar en wanneer het jou uitkomt!

Wil je de aan/uit knop vandaag nog laten repareren? Je hoeft helemaal niet te wachten. Maak direct een afspraak om je iPhone te laten repareren. Dit kan eenvoudig via het contactformulier op onze site. Een afspraak voor het vervangen van de aan/uit knop is altijd op zeer korte termijn in te plannen en uit te voeren. Je hoeft nooit meer lang zonder toestel en jouw belangrijke gegevens te zitten.

Jan Gorter contact