iPhone 7 reparatie

  • No cure, No Pay & standaard 6 maanden garantie op reparatie en onderdelen
  • Meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur na aanvraag
  • Reparatie bij jou op locatie of op ons kantoor in Hengelo middels haal- en brengservice

Reparatie

iPhone 7 reparatie

De iPhone 7 is door Apple in 2016 uitgebracht en was de allereerste Apple iPhone die geen 3,5mm audio-uitgang meer heeft om audio apparatuur op aan te sluiten. Het is bij de iPhone 7 alleen nog mogelijk om via dezelfde aansluiting als de oplader een koptelefoon aan te sluiten. Dit betekent voor ons een reparatie minder, en een onderdeel minder wat stuk kan gaan. Voor menig gebruiker was dit alleen wel even wennen. Uiteraard heeft Apple eraan gedacht om mensen met een koptelefoon met 3,5mm aansluiting te helpen. De iPhone 7 wordt standaard geleverd met een verloopstekkertje, hiermee kan alsnog gebruik worden gemaakt van oordopjes met een 3,5mm audio stekker.

De echte Apple fans heeft het niet weerhouden van de aanschaf van de iPhone 7. Naast de Apple iPhone 7 bestaat er ook een grotere plus variant. De iPhone 7 Plus is onder andere voorzien van een betere camera door gebruik te maken van een dubbele lens. Uiteraard zijn beide toestellen bij ons te repareren.

Meer informatie over ons

iPhone

Complete lijst en actuele prijzen voor iPhone reparaties

Naar alle iPhone reparaties 

iPhone reparatie scherm kapot

Over ons

Waarom kiezen voor Jan Gorter iPhone reparatie en service?

Bekijk de video

Populair

iPhone 7 laten repareren

De iPhone 7 is een mooie en een snelle iPhone die nog ontzettend veel in gebruik is. Een veelvoorkomende reparatie is het vervangen van de cameralens aan de achterkant van het toestel. Omdat de lens iets uitsteekt is deze wat meer schadegevoelig. Het is voor ons geen probleem om deze reparatie uit te voeren. Het vervangen van de camera aan de achterzijde kost ongeveer 60 minuten. Na de reparatie maak je weer perfecte foto’s en is het net alsof er niets gebeurd is.

Naast het vervangen van de camera zijn andere veelvoorkomende reparaties, het vervangen van de batterij, het scherm vervangen, de thuisknop vervangen en de laadconnector vervangen. Alle reparaties zijn bij ons op locatie vakkundig en snel uit te voeren. Je bent je toestel in de meeste gevallen niet langer dan 30 minuten kwijt. Enkele reparaties hebben wat meer tijd nodig. Voor een compleet overzicht van alle mogelijke reparaties en de reparatieduur, bekijk onze prijslijst.

Service

Heb jij een iPhone 7 Plus?

Dan kunnen we deze ook eenvoudig voor je repareren. Een afspraak voor reparatie maken? Gebruik ons afspraakformulier of bel als je direct geholpen wilt worden. Een voordeel hiervan is dat je nooit langer dan 30 minuten hoeft te wachten. Wil je niet naar ons toekomen? In sommige gevallen is het mogelijk om een reparatie op locatie uit te voeren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Verder bieden we een haal- en brengservice aan. De haal- en brengservice is mogelijk in Hengelo en buiten Hengelo in een straal van 15 kilometer. Heb je andere vragen, neem gerust contact met ons op. Je kunt ook eenvoudig contact met ons opnemen via Whatsapp, we zijn bereikbaar op 0627909533.

iPhone reparatie

"Wij gebruiken uitsluitend Apple onderdelen"

Review

Anke

9/10

Lees alle reviews

Super service! 11.45 uur gebeld dat er een barst in mijn scherm zat, 1 uur later kreeg ik de telefoon gemaakt (incl hoesje om schade in toekomst te voorkomen) alweer thuis gebracht.

Review

Dirk

9/10

Lees alle reviews

Ik had een nieuwe accu nodig in mijn iPhone. Snel en vakkundig geholpen met gebruik van originele onderdelen. Kon er op wachten. Zeer tevreden en content.