iPhone 6S reparatie

  • No cure, No Pay & standaard 6 maanden garantie op reparatie en onderdelen
  • Meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur na aanvraag
  • Reparatie bij jou op locatie of op ons kantoor in Hengelo middels haal- en brengservice

Reparatie

iPhone 6S reparatie

Heb je een iPhone 6S? Loop je al weken rond met een kapot scherm? Dit is nergens voor nodig, we kunnen het scherm vakkundig en snel voor je vervangen. Jan Gorter iPhone reparatie en service repareert jouw iPhone 6S deskundig en snel.

De iPhone 6S kwam in september 2015 op de markt. De telefoon kwam beschikbaar met verschillende capaciteiten. Smartphones met 16, 32, 64 en 128 gigabyte intern geheugen werden gelanceerd. De batterij van de iPhone 6S heeft een capaciteit van 1715 mAh.

Net als bij iedere iPhone heeft de iPhone 6 onderdelen die gevoelig zijn voor schade. Denk dan bijvoorbeeld aan het scherm en de achterkant van de iPhone. Het zijn allemaal problemen waar wij reparatie op kunnen uitvoeren. De reparaties die we op een iPhone 6S uit kunnen voeren vind je in ons complete overzicht.

Meer informatie over ons

iPhone

Complete lijst en actuele prijzen voor iPhone reparaties

Naar alle iPhone reparaties 

iPhone reparatie scherm kapot

Over ons

Waarom kiezen voor Jan Gorter iPhone reparatie en service?

Bekijk de video

iPhone problemen

Veelvoorkomende problemen

We benoemden al even schade aan het scherm of de achterkant van de iPhone. Andere problemen die we tegenkomen en waar we een reparatie op uitvoeren zijn de volgende: problemen met de connector van de iPhone 6S, je kunt de iPhone 6S dan bijvoorbeeld niet meer goed aansluiten op een computer of de telefoon laadt niet meer op. Een ander veelvoorkomend issue is het niet meer goed werken van de homeknop van de iPhone 6S. Een van de andere knoppen op de iPhone die ook stuk kan gaan is de aan/uit knop van de iPhone 6S. Het laatste probleem wat we vaak tegenkomen is schade aan de speaker van de iPhone 6S. De schades die wij noemen kunnen wij met een reparatie aan jouw iPhone 6S makkelijk en snel oplossen.

Mocht jouw telefoon nou een probleem hebben wat we hier niet beschrijven. Ook deze problemen zijn vaak prima door ons te repareren. Kijk op ons complete overzicht van alle reparaties die wij kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op, waarschijnlijk kunnen we het probleem prima voor je oplossen.

Als je bij ons een reparatie laat uitvoeren ben je de telefoon maar even kwijt, daarna is de iPhone 6S weer zo goed als nieuw. Je kunt weer naar hartenlust bellen, Whatsappen en Facebooken.

Kwaliteit

Alle toestellen uit de iPhone 6-serie

Heb je wel een iPhone 6 maar niet specifiek de iPhone 6S? Bij Jan Gorter iPhone reparatie en service is het mogelijk om alle toestellen uit de 6-serie te laten repareren. Nieuwsgierig geworden en je wilt een compleet overzicht hebben van reparaties en kosten, bekijk de complete prijslijst. De reparaties die wij vermelden bevatten ook een indicatie van de reparatieduur. Via ons afspraak formulier maak je eenvoudig en snel een afspraak voor een reparatie aan jouw toestel.

iPhone reparatie

"Wij gebruiken uitsluitend Apple onderdelen"

Review

Anke

9/10

Lees alle reviews

Super service! 11.45 uur gebeld dat er een barst in mijn scherm zat, 1 uur later kreeg ik de telefoon gemaakt (incl hoesje om schade in toekomst te voorkomen) alweer thuis gebracht.

Review

Dirk

9/10

Lees alle reviews

Ik had een nieuwe accu nodig in mijn iPhone. Snel en vakkundig geholpen met gebruik van originele onderdelen. Kon er op wachten. Zeer tevreden en content.

Service

Wachten op jouw reparatie

Een voordeel hiervan is dat je nooit langer dan 30 minuten hoeft te wachten. Heb je nog andere vragen, neem gerust contact met ons op. Heb je een telefoon reparatie nodig voor jouw iPhone 6S? Gebruik een telefoon die nog wel te gebruiken is en neem contact met ons op. Je kunt ook eenvoudig contact met ons opnemen via Whatsapp, we zijn bereikbaar op 0627909533.

Jan Gorter contact