iPhone 6 reparatie

  • No cure, No Pay & standaard 6 maanden garantie op reparatie en onderdelen
  • Meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur na aanvraag
  • Reparatie bij jou op locatie of op ons kantoor in Hengelo middels haal- en brengservice

Reparatie

iPhone 6 reparatie

Er is niks vervelender dan een telefoon die kapot gaat. Heb je net je iPhone 6 laten vallen? Is het scherm hierdoor kapot gegaan of misschien wel de achterkant van de iPhone? Ontzettend vervelend. Je hoeft hier helemaal niet dagen mee door te lopen. Jan Gorter iPhone Reparatie & Service repareert jouw iPhone 6 vakkundig en snel.
De iPhone 6 is een toestel van Apple dat in 2014 is geïntroduceerd. De telefoon heeft een 8,0 megapixel camera en is met verschillende geheugen capaciteiten uitgebracht. De toestellen zijn beschikbaar met 16, 32, 64 of 128 gigabyte intern geheugen.

Meer informatie over ons

iPhone

Complete lijst en actuele prijzen voor iPhone reparaties

Naar alle iPhone reparaties 

iPhone reparatie scherm kapot

Over ons

Waarom kiezen voor Jan Gorter iPhone reparatie en service?

Bekijk de video

Problemen

Veelvoorkomende problemen

De volgende problemen met een iPhone 6 komen we het meeste tegen. Deze problemen zijn allemaal prima te repareren door Jan Gorter iPhone reparatie & service. Problemen met het scherm, dit is echt de reparatie die we het meest uitvoeren. Schade aan de behuizing of achterkant van de iPhone 6. Moeilijkheden met de connector van de iPhone 6, je kunt de iPhone bijvoorbeeld niet meer aansluiten aan een computer of hij laadt niet meer op. Een ander veelvoorkomend probleem is het niet meer werken van de homeknop van de iPhone 6. Een andere knop die ook stuk kan gaan is de aan/uit knop van de iPhone. En als laatste zien we vaak schade aan de speaker van de iPhone 6 of de luidspreker van de telefoon werkt niet goed meer. Alle genoemde problemen kunnen wij met een reparatie aan jouw iPhone 6 vrij eenvoudig en snel oplossen.

Er zijn natuurlijk problemen die zich met het toestel voor kunnen doen die we hier niet hebben genoemd, vaak is dit prima door ons te repareren. Kijk op ons complete overzicht van alle reparaties die wij kunnen uitvoeren. Staat het probleem wat je hebt met jouw iPhone 6 er niet bij? Neem gerust contact met ons op, naar alle waarschijnlijkheid kunnen we het probleem voor je oplossen.

Service

iPhone reparatie binnen 24 uur

Je bent je telefoon maar even kwijt en hierna is de iPhone 6 weer zo goed als nieuw. Blijf niet te lang doorlopen met een telefoon die stuk is. Een reparatie is in veel gevallen binnen 30 minuten uit te voeren. Kijk voor de exacte tijden in ons overzicht.

iPhone reparatie

"Wij gebruiken uitsluitend Apple onderdelen"

Review

Anke

9/10

Lees alle reviews

Super service! 11.45 uur gebeld dat er een barst in mijn scherm zat, 1 uur later kreeg ik de telefoon gemaakt (incl hoesje om schade in toekomst te voorkomen) alweer thuis gebracht.

Review

Dirk

9/10

Lees alle reviews

Ik had een nieuwe accu nodig in mijn iPhone. Snel en vakkundig geholpen met gebruik van originele onderdelen. Kon er op wachten. Zeer tevreden en content.

Service

Complete iPhone 6-serie

Je hebt geen iPhone 6 maar een andere iPhone uit de 6-serie? Het is bij Jan Gorter iPhone Reparatie & Service mogelijk om alle toestellen uit de 6-serie te laten repareren. Als je een compleet overzicht wilt hebben van reparaties en kosten, bekijk de complete prijslijst. Wij vermelden voor alle reparaties de reparatieduur van alle reparaties die mogelijk zijn. Via ons afspraak formulier maak je heel makkelijk en snel een afspraak voor een reparatie.

Een groot voordeel hiervan is dat je nooit langer dan 30 minuten hoeft te wachten. Heb je nog andere vragen, neem gerust contact met ons op. Heb je een telefoon reparatie nodig? Gebruik een telefoon die nog wel te gebruiken is en neem contact met ons op. Je kunt ook eenvoudig contact met ons opnemen via Whatsapp, we zijn bereikbaar op 0627909533.

Jan Gorter contact