iPhone 6 en 6 Plus reparatie

  • No cure, No Pay & standaard 6 maanden garantie op reparatie en onderdelen
  • Meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur na aanvraag
  • Reparatie bij jou op locatie of op ons kantoor in Hengelo middels haal- en brengservice

Reparatie

iPhone 6 en 6 Plus reparatie

Heb jij een iPhone 6 of iPhone 6 Plus die kapot is en je wilt deze snel en vakkundig laten repareren? Dan ben je bij Jan Gorter, dé specialist voor iPhone reparatie in Enschede, Hengelo en omstreken, aan het juiste adres. Wij gebruiken uitsluitend originele Apple onderdelen waarmee we jouw kapotte iPhone 6 of iPhone 6 Plus binnen mum van tijd herstellen of repareren. Dit doen we uiterst vakkundig waardoor het eindresultaat er mag zijn en je het gevoeld hebt alsof er nooit iets gebeurd is. Door onze expertise en jarenlange ervaring in iPhone reparaties is je telefoon in de meeste gevallen te repareren terwijl je er op wacht!

Meer informatie over ons

iPhone

Complete lijst en actuele prijzen voor iPhone reparaties

Naar alle iPhone reparaties 

iPhone reparatie scherm kapot

Over ons

Waarom kiezen voor Jan Gorter iPhone reparatie en service?

Bekijk de video

Reparatie

Iphone 6 reparatie specialist

Als dé specialist op het gebied van iPhone 6 reparaties bieden wij een groot scala aan reparaties aan. Heeft je iPhone 6 of 6 Plus waterschade of is het scherm kapot en moet het glas vervangen worden? Werkt de batterij niet goed, is de aan/uit knop kapot of heb je problemen met het geluid van jouw iPhone 6? Dit zijn veelvoorkomende iPhone 6 reparaties waar wij veel ervaring mee hebben. Jan Gorter iPhone reparaties gaat voor maximaal resultaat en biedt je 6 maanden garantie op gedane reparaties. Desgewenst en indien mogelijk bieden we de iPhone 6 of iPhone 6 Plus reparatie op locatie aan waarmee jouw iPhone binnen mum van tijd weer hersteld is. Wacht niet langer en laat je iPhone 6 of iPhone 6 Plus vandaag nog repareren.

Problemen

iPhone reparatie binnen 24 uur

Een collega of vriend die al wekenlang rondloopt met een iPhone met een kapot scherm? Het is ontzettend herkenbaar en veel mensen blijven nog weken lopen met een kapot toestel. Het is helemaal niet nodig. Een reparatie is snel en makkelijk uit te voeren. In de meeste gevallen heb je het toestel binnen 30 minuten weer zo goed als nieuw terug. Is jouw eigen iPhone 6 of 6 Plus niet stuk, maar je hebt wel die collega naast je zitten met een kapot toestel? Wijs hem op onze service en ook hij heeft binnen no-time weer een perfect werkend toestel.

iPhone reparatie

"Wij gebruiken uitsluitend Apple onderdelen"

Review

Anke

9/10

Lees alle reviews

Super service! 11.45 uur gebeld dat er een barst in mijn scherm zat, 1 uur later kreeg ik de telefoon gemaakt (incl hoesje om schade in toekomst te voorkomen) alweer thuis gebracht.

Review

Dirk

9/10

Lees alle reviews

Ik had een nieuwe accu nodig in mijn iPhone. Snel en vakkundig geholpen met gebruik van originele onderdelen. Kon er op wachten. Zeer tevreden en content.

Service

Afspraak voor reparatie

Jouw iPhone 6 of 6 Plus vandaag nog repareren? Waar wacht je nog op? Maak een afspraak om je iPhone te laten repareren. Dit kan eenvoudig via het contactformulier op onze site. Een afspraak voor reparatie is altijd op zeer korte termijn in te plannen en uit te voeren. Je hoeft nooit meer lang zonder toestel en jouw belangrijke gegevens te zitten. Voor je het weet heb je de iPhone 6 of 6 Plus weer terug en kun je naar hartenlust Whatsappen, snappen, facebooken en instagrammen.

Voor het repareren van de iPhone 6 of 6 Plus gebruiken we alleen originele onderdelen en kunnen naast de uitstekende services en snelle afhandeling 6 maanden garantie geven op de reparatie en de daarbij gebruikte onderdelen. Zo loop je geen risico na reparatie van je toestel. Wij staan achter onze service en daarom geven we je graag de 6 maanden garantie.

Jan Gorter contact