iPhone 5S reparatie

  • No cure, No Pay & standaard 6 maanden garantie op reparatie en onderdelen
  • Meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur na aanvraag
  • Reparatie bij jou op locatie of op ons kantoor in Hengelo middels haal- en brengservice

Reparatie

iPhone 5S reparatie

De iPhone 5S werd in 2012 door Apple geïntroduceerd. De iPhone 5S was de eerste iPhone met een groter beeldscherm. Het display van deze iPhone is 4”oftewel een diagonaal van 10,2 centimeter. Ben je in het bezit van een iPhone 5S en heb je schade aan het display? Veelvoorkomende schades zijn barsten, strepen of vlekken in het display. Jan Gorter iPhone reparatie en service helpt je snel en professioneel. Een scherm van een iPhone 5S kunnen we al binnen 30 minuten vervangen. Je wilt je telefoon niet te lang missen, wij zorgen dat de reparatie snel verloopt en dat je binnen no-time je toestel weer kunt gebruiken.

Meer informatie over ons

iPhone

Complete lijst en actuele prijzen voor iPhone reparaties

Naar alle iPhone reparaties 

iPhone reparatie scherm kapot

Over ons

Waarom kiezen voor Jan Gorter iPhone reparatie en service?

Bekijk de video

iPhone problemen

Laadconnector

Heb je problemen met het opladen van de iPhone 5S of wil het toestel niet meer verbinden met de computer? Het kan zijn dat er schade is opgetreden aan de laadconnector van de iPhone 5S. We kunnen in dat geval de laadconnector vervangen. Deze reparatie kost ongeveer 30 minuten en hierna kun je de telefoon weer gebruiken en opladen zoals je gewend bent. Dit zal de problemen die je hebt met opladen of verbinden met de computer op moeten lossen.

Problemen

Batterij problemen iPhone 5S

Heb je een iPhone 5S waarbij het batterij percentage verspringt of met grote stappen snel achteruit gaat? Of valt de iPhone regelmatig spontaan uit? Waarschijnlijk is de batterij defect en toe aan reparatie. Met een nieuwe batterij krijgt je iPhone 5S weer de gewenste capaciteit. De batterij uit een iPhone 5S heeft een capaciteit van 1570 mAh, bij normaal gebruik betekent dit dat de telefoon ongeveer 20 tot 22 uur mee moet gaan. Hou er rekening mee dat een telefoon die ouder is minder lang mee gaat. Een reparatie aan de batterij duurt bij ons ongeveer 30 minuten.

iPhone reparatie

"Wij gebruiken uitsluitend Apple onderdelen"

Review

Anke

9/10

Lees alle reviews

Super service! 11.45 uur gebeld dat er een barst in mijn scherm zat, 1 uur later kreeg ik de telefoon gemaakt (incl hoesje om schade in toekomst te voorkomen) alweer thuis gebracht.

Review

Dirk

9/10

Lees alle reviews

Ik had een nieuwe accu nodig in mijn iPhone. Snel en vakkundig geholpen met gebruik van originele onderdelen. Kon er op wachten. Zeer tevreden en content.

Problemen

Aan-/uitschakelaar

Het kan gebeuren dat je de iPhone 5S niet meer aan of uit kunt zetten. Dit moet haast wel een probleem zijn met de schakelaar van de iPhone. Het is wel mogelijk om je iPhone 5S uit te schakelen door in het instellingen menu onder algemeen helemaal naar beneden te scrollen. Hier zit een optie ‘zet uit’ om de telefoon uit te schakelen. Dit is uiteraard een tijdelijke oplossing en de schakelaar is door ons prima te vervangen. Het is een reparatie die ongeveer 45 minuten in beslag neemt. Na de reparatie kun je de telefoon weer gebruiken zoals je gewend bent.

Geen iPhone 5S maar een andere iPhone uit de 5-serie? Alle iPhone’s uit deze serie kunnen eenvoudig bij ons worden gerepareerd. Maak makkelijk en snel een afspraak. Voordeel hiervan is dat je nooit langer dan 30 minuten hoeft te wachten. Vragen, neem contact met ons op. Je telefoon is nog te gebruiken maar je wilt snel met ons in contact komen? Neem dan contact met ons op via Whatsapp, we zijn bereikbaar op 0627909533.

Jan Gorter contact