iPhone 5C reparatie

  • No cure, No Pay & standaard 6 maanden garantie op reparatie en onderdelen
  • Meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur na aanvraag
  • Reparatie bij jou op locatie of op ons kantoor in Hengelo middels haal- en brengservice

Reparatie

iPhone 5C reparatie

Heb je een iPhone 5C met schade? Wij repareren deze toestellen snel en professioneel. De iPhone 5C is in 2013 voor het eerst geïntroduceerd. Van dit toestel zijn 16GB- en 32GB modellen uitgebracht. De meest voorkomende schades die we zonder problemen kunnen repareren zijn schade aan het scherm, problemen met de laadconnector of een defect waardoor de batterij snel leegloopt. Deze problemen zijn snel op te lossen. Een reparatie van deze problemen duurt ongeveer 30 minuten. Wij gebruiken voor het vervangen van het scherm en de batterijen originele Apple onderdelen. Zo heb je na een korte reparatie je eigen toestel weer terug met dezelfde kwaliteit als je van Apple gewend bent.

Meer informatie over ons

iPhone

Complete lijst en actuele prijzen voor iPhone reparaties

Naar alle iPhone reparaties 

iPhone reparatie scherm kapot

Over ons

Waarom kiezen voor Jan Gorter iPhone reparatie en service?

Bekijk de video

iPhone problemen

Veelvoorkomende problemen

Een ander probleem wat voorkomt en waar wij een reparatie op kunnen uitvoeren is de volgende. De achterkant van het toestel vervangen. Is het frame van de iPhone 5C beschadigd of zitten er misschien barsten in het frame? Dan kunnen we een compleet nieuw frame monteren. Bij het vervangen van de achterkant van een iPhone 5C wordt ook de flits en camera afwerking vervangen. Een reparatie van de achterkant duurt ongeveer 60 minuten.

Heb je een iPhone 5C waarbij de thuisknop slecht reageert? Of functioneert de knop helemaal niet meer? Een reparatie is mogelijk, we kunnen de knop compleet vervangen. De knop wordt veel gebruikt en is onderhevig aan slijtage. Een reparatie aan de thuisknop duurt ongeveer 30 minuten. Met het aanzetten van AssistiveTouch kun je kort het probleem omzeilen en het toestel blijven gebruiken. Uiteraard is het vervangen van de thuisknop de beste optie en is het probleem op die manier voorgoed opgelost.

Service

iPhone reparatie binnen 24 uur

Kun je de iPhone 5C niet meer aanzetten met de aan-, uitschakelaar? Deze schakelaar kunnen wij vervangen. Deze reparatie zal ongeveer 45 minuten in beslag nemen. Na reparatie is het weer mogelijk om de iPhone te vergrendelen en aan/uit te zetten zoals je gewend bent.

Geen geluid meer uit de hoofdtelefoon? Waarschijnlijk is de aansluiting kapot en moet deze vervangen worden. Het is voor ons geen probleem om de hoofdtelefoon aansluiting te vervangen voor een nieuwe audio aansluiting. Een dergelijke reparatie voor een iPhone 5C neemt doorgaans ongeveer 30 minuten in beslag. Uiteraard zijn ook alle andere problemen die zich met het toestel voor kunnen doen die we hier niet hebben genoemd, door ons te repareren. Bekijk ons complete overzicht van alle reparaties die wij kunnen uitvoeren.

iPhone reparatie

"Wij gebruiken uitsluitend Apple onderdelen"

Review

Anke

9/10

Lees alle reviews

Super service! 11.45 uur gebeld dat er een barst in mijn scherm zat, 1 uur later kreeg ik de telefoon gemaakt (incl hoesje om schade in toekomst te voorkomen) alweer thuis gebracht.

Review

Dirk

9/10

Lees alle reviews

Ik had een nieuwe accu nodig in mijn iPhone. Snel en vakkundig geholpen met gebruik van originele onderdelen. Kon er op wachten. Zeer tevreden en content.

Service

Neem contact op

Naast de iPhone 5C is het bij Jan Gorter iPhone en reparatie mogelijk om alle toestellen uit de 5-serie te laten repareren. Voor een overzicht van reparaties en kosten, bekijk de complete prijslijst. In deze lijst vermelden wij tevens de reparatieduur van alle reparaties die mogelijk zijn. Via ons afspraak formulier maak je gemakkelijk en snel een afspraak voor een reparatie. Een groot voordeel hiervan is dat je nooit langer dan 30 minuten hoeft te wachten. Heb je andere vragen, neem gerust contact met ons op. Jouw telefoon heeft een reparatie nodig maar is nog wel te gebruiken? Je kunt ook contact met ons opnemen via Whatsapp, we zijn bereikbaar op 0627909533.

Jan Gorter contact