Ook dezelfde service ervaren?

Neem contact op

Of bel 074-851 27 61

Apple iPhone 5

De in 2012 geïntroduceerde iPhone 5 was Apple’s eerste iPhone met een groter beeldscherm. De iPhone 5 kreeg een 4″ (10,2 cm) display. Ten opzichte van de voorganger de Apple iPhone 4S met zijn 3,5″ (8,9 cm) display toch een hele vooruitgang. Naast het beeldformaat is ook de laadconnector van de iPhone aangepast. De nieuwe laadconnector heet de “Lightning” connector en wordt net als bij de iPhone 5 ook gebruikt in de iPad 4 die in dat zelfde jaar werd geïntroduceerd. Sindsdien heeft Apple de Lightning connector voor alle devices als nieuwe standaard gehanteerd. Net als de laadconnector kreeg ook de simkaart een nieuwe standaard deze werd de Nanosim genoemd.

De iPhone 5C en 5S die de iPhone 5 in 2013 opvolgden en die overigens voor het eerst in de geschiedenis van Apple beide in hetzelfde jaar werden geïntroduceerd kregen ook beide een 4″ scherm. Het verschil in deze 2 nieuwkomers in de 5 serie zit met name in de prijs. De iPhone 5C met zijn kunststof behuizing werd in 5 kleuren op de markt gebracht en was de goedkopere variant van de twee. De iPhone 5S met zijn aluminum behuizing zoals we gewend waren van de iPhone 5 kreeg voor het eerst in de geschiedenis van Apple een vingerprintscanner waarmee met zijn toestel kon beveiligen en toegangscodes in bijvoorbeeld bankieren-apps bankieren kon vervangen. De iPhone 5S werd overigens ook uitgerust met een supersnelle 64 bits structuur A7 chip waar de iPhone 5 en 5C nog gebruikt maakten van de A6 chip met zijn 32 bits structuur.

Alle iPhone’s uit de 5-serie kunnen bij ons worden gerepareerd. Heeft u een iPhone 5, 5C of een iPhone 5S waarvan de batterij vervangen moet worden of waar de aan- en uitschakelaar niet meer functioneert dan kunt u daarvoor altijd op korte termijn een afspraak inplannen. Het werken volgens afspraak heeft als grootste voordeel dat u nooit langer dan 30 minuten hoeft te wachtten op het herstel van uw iPhone.  Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of een afspraak wil inplannen. Onderaan deze pagina kunt u gebruik maken van het contactformulier. Wij zijn ook via Whatsapp bereikbaar op 0627909533.

De mogelijkheden
en prijzen

Benieuwd naar de prijs? Bekijk de prijslijsten of:

Neem contact op of bel 074-851 27 61

Voor de complete lijst en actuele prijzen:

iPhone 5
iPhone 5C
iPhone 5S

Neem gerust
contact op

Wij zijn tijdens onze bezoekuren telefonisch te bereiken op 074-851 27 61 of via Whatsapp op 06-279 09 533
Vragen over onze diensten en service stelt u ook eenvoudig met behulp van onderstaande contactformulier.


Binnen 60 minuten heeft u een reactie!
  •