iPad scherm of glas vervangen

iPad scherm of glas vervangen

Is uw iPad glas kapot en wilt u uw iPad scherm vervangen? Wij kunnen uw iPad scherm erg snel vervangen. Maak snel een afspraak, of kom langs in onze vestiging in Hengelo. Reparatie op locatie is ook mogelijk. Wij komen graag bij u langs om uw iPad te repareren! Toch liever langskomen? Wij vervangen uw iPad scherm terwijl u wacht, en wij repareren uw iPad altijd met originele iPhone onderdelen. 

 

Uw iPad scherm laten vervangen? Maak snel een afspraak of bel naar 074 – 851 27 61. 

  • No cure, No Pay & standaard 6 maanden garantie op reparatie en onderdelen
  • Meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur na aanvraag
  • Reparatie bij jou op locatie of op ons kantoor in Hengelo middels haal- en brengservice

Reparatie

iPad scherm of glas vervangen?

Een barst in het scherm van jouw iPad is heel storend. Niet alleen ziet een gebroken scherm er niet mooi uit, jouw iPad kan hierdoor zelfs nagenoeg onbruikbaar worden. Laat daarom snel het kapotte scherm van jouw iPad vervangen door Jan Gorter. Bij ons profiteer je van uitmuntende servicemogelijkheden. Zo is het mogelijk om gebruik te maken van onze haal- en brengservice. Binnen een straal van 15 kilometer van onze serviceruimte halen wij jouw defecte iPad op én brengen wij deze gerepareerd weer terug. Woont u binnen Hengelo? Dan betaal je slechts 5 euro voorrijkosten. In Enschede betaal je slechts maximaal 15 euro voorrijkosten. Onze vestiging in Hengelo beschikt over alle professionele apparatuur om het scherm van jouw iPad snel en vakkundig te vervangen. Bespaar dus veel (reis)tijd én maak snel weer gebruik van een volledig werkende iPad.

Meer informatie over ons

iPad

Complete lijst en actuele prijzen voor iPad reparaties

Naar alle iPad reparaties 

iPad schermreparatie

Over ons

Waarom kiezen voor Jan Gorter iPhone reparatie en service?

Bekijk de video

Reparatie

Het scherm laten vervangen van jouw iPad

Ben je benieuwd naar de kosten van een nieuw iPad scherm? De reparatiekosten hangen onder andere af van het type iPad dat jij bij ons langsbrengt. Bekijk onze actuele prijslijst voor een indicatie van de kosten om het iPad scherm te vervangen. Jan Gorter gebruikt uitsluitend 100% originele Apple onderdelen tijdens de reparatie van jouw iPad. Alleen zo kunnen wij garanderen dat jouw iPad weer zo goed als nieuwe oogt én werkt. Op al onze Apple onderdelen zit 6 maanden garantie. Mocht er in deze periode onverhoopt een defect zichtbaar worden, dan verhelpen wij dit uiteraard kosteloos. Een zo hoog mogelijke kwaliteit en service leveren is waar Jan Gorter voor staat. Dit komt ook tot uiting in ons ‘no cure, no pay’ principe. Breng jij een iPad langs met gebroken scherm en kunnen wij het glas niet vervangen? Dan betaal je helemaal niets!

Service

iPad scherm vervangen binnen 24 uur

Het is altijd frustrerend om jouw iPad lang kwijt te zijn tijdens een reparatie. Daarom vervangen wij het glas van jouw iPad binnen 24 uur. Uiteraard is dit wel afhankelijk van de aanwezigheid van alle materialen. Mocht het toch iets langer duren, dan geven wij dit meteen aan jou door. Jan Gorter beschikt verder over een reparatieservice gericht op zakelijke klanten. Binnen talloze organisaties worden iPad’s gebruikt om altijd en overal aan het werk te kunnen. Een ongeluk met een iPad kan dus zomaar gebeuren waardoor er een barst in het scherm komt. Jan Gorter zorgt er graag voor dat alle iPad schermen binnen jouw organisatie weer in perfecte staat verkeren. Vraag vooral naar onze speciale voorwaarden voor zakelijke klanten.

iPad scherm glas vervangen

"Wij gebruiken uitsluitend Apple onderdelen"

Review

Anke

9/10

Lees alle reviews

Super service! 11.45 uur gebeld dat er een barst in mijn scherm zat, 1 uur later kreeg ik de telefoon gemaakt (incl hoesje om schade in toekomst te voorkomen) alweer thuis gebracht.

Review

Dirk

9/10

Lees alle reviews

Ik had een nieuwe accu nodig in mijn iPhone. Snel en vakkundig geholpen met gebruik van originele onderdelen. Kon er op wachten. Zeer tevreden en content.

Kwaliteit

Vakkundig het glas van jouw iPad laten vervangen

Wil jij het kapotte scherm van jouw iPad snel en correct laten vervangen? Kies dan voor de reparatieservice van Jan Gorter: dé iPad en iPhone specialist in Oost-Nederland. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of plan een afspraak in via de website. Voor vragen kun je ons bellen of het contactformulier invullen. Het telefoonnummer van Jan Gorter is 074 – 851 27 61. Blijf je niet ergeren aan het kapotte glas van jouw iPad en laat dit vervangen door Jan Gorter. Plan snel een afspraak!

iPad scherm reparatie