Ook dezelfde service ervaren?

Neem contact op

Of bel 074 808 0235

iPad scherm vervangen

Wanneer het scherm van uw iPad gebroken is of hier zit een barst in dan is dit erg vervelend. Vaak is het niet meer mogelijk het model te gebruiken of door de barst is het niet meer mogelijk te zien wat je doet. Het geeft natuurlijk veel frustratie en hier wil je dan ook een passende oplossing voor in de vorm van reparatie of vervanging. Hiervoor kunt u bij Jan Gorter terecht, is het glas van uw iPad kapot? Zit er een barst in het scherm? Wacht niet langer en laat deze vakkundig vervangen door de vakspecialist op het gebied van Apple reparaties.

Reparatie van uw iPad scherm of glas

Naast dat u de mogelijkheid heeft om het scherm van uw iPad door ons te laten vervangen is het ook mogelijk uw scherm te laten repareren. Wanneer u bijvoorbeeld een barst door het scherm heeft lopen is hierbij ook een reparatie mogelijk. Als wij uw iPad repareren doen wij dit uitsluitend met originele vervangingsonderdelen van Apple. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn voor een andere look of feel, uw iPad zal na reparatie er weer als nieuw uitzien. Na het herstellen van uw iPad krijgt u uiteraard garantie op het vernieuwde scherm. Benieuwd welke mogelijkheden er zijn met betrekking tot het laten repareren van uw iPad? Bekijk onze prijslijst of neem direct contact op!

Binnen 24 uur gerepareerd

Wanneer uw iPad glas of scherm gerepareerd moet worden wilt u niet dagen wachten voor u, uw iPad weer in handen heeft. Bij Jan Gorter hanteren wij dan ook een reparatie duur van 24 uur, zodat u snel weer gebruik kunt maken van uw iPad. Wacht niet langer met het vervangen of laten repareren van uw scherm en neem direct contact op!

Jan Gorter: dé specialist in Hengelo, Enschede en omstreken voor het vervangen van uw iPad scherm of glas!

De mogelijkheden
en prijzen

Benieuwd naar de prijs? Bekijk de prijslijsten of:

Neem contact op of bel 074-851 27 61

Voor de complete lijst en actuele prijzen:

iPad Pro 12,9″
iPad Pro 9,7″

iPad Mini 4

iPad Mini 3
iPad Mini 2
iPad Mini
iPad Air 2
iPad Air
iPad 4
iPad 3
iPad 2

Neem gerust
contact op

Wij zijn tijdens onze bezoekuren telefonisch te bereiken op 074-851 27 61 of via Whatsapp op 06-279 09 533
Vragen over onze diensten en service stelt u ook eenvoudig met behulp van onderstaande contactformulier.


Binnen 60 minuten heeft u een reactie!
  •