Ook dezelfde service ervaren?

Neem contact op

Of bel 074 808 0235

iPad reparatie in Enschede en Hengelo?

Wanneer uw iPad niet naar behoren werkt of schade heeft opgelopen, is dit natuurlijk erg vervelend. Er kunnen allerlei complicaties aanwezig zijn waardoor uw iPad niet meer naar behoren functioneert. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een gebroken scherm, kapotte thuisknop of een kapotte batterij. Er kunnen allerlei oorzaken zijn waardoor uw iPad niet meer werkt, heeft u het vermoeden dat uw iPad niet meer optimaal werkt? Wacht niet langer en neem contact op met onze vakkundige expert op het gebied van iPad reparaties.

De expert in iPad reparaties

Jan Gorter is de specialist op het gebied van iPad reparaties, wij bieden u de service, kwaliteit en garantie die u als klant verdient. Als u merkt dat er bepaalde mankementen optreden aan uw iPad en u niet weet waar deze mankementen vandaan komen dan kunt u altijd bij ons terecht. Wanneer u het vermoeden heeft dat uw iPad niet meer optimaal functioneert is het verstandig om contact op te nemen en een afspraak in te plannen, wanneer u hier te lang mee wacht is de kans groot dat problemen zich opstapelen en er meer schade ontstaat. U kunt bij ons terecht voor al u problemen op het gebied van iPad reparaties, wanneer het nu gaat om een iPad Air, Pro of de iPad Mini. Het overzicht van alle werkzaamheden en de bijbehoren kosten per model kunt u hier gemakkelijk bekijken. Staat uw mankement hier niet tussen? Wees gerust, u kunt altijd contact opnemen en vragen naar de eventuele mogelijkheden omtrent uw reparatie.

De reparatie duurt meestal niet langer dan een dag en vaak kunt u het toestel ook dezelfde dag nog ophalen, hierbij is het natuurlijk wel afhankelijk met welk mankement u te maken heeft. Veel klanten ervaren de snelle reparatie als zeer positief, wij nemen elke reparatie zeer serieus en werken dan ook zo effectief mogelijk.

Repareren in Hengelo en Enschede

Bent u woonachtig in Hengelo, Enschede of omstreken? Dan bieden wij u ook haal- en breng service aan. Vanwege de kans op stof tijdens de reparatie is het niet mogelijk uw iPad op locatie te repareren. Wij zijn erg betrokken bij onze klanten en willen dan ook dat de reparatie vlekkeloos verloopt, het is immers onze zorg dat u snel weer gebruik kunt maken van uw iPad.

Is uw iPad kapot of ervaart u mankementen? Wacht niet langer en laat uw iPad repareren! Bel direct op 074-851 27 61 of neem contact op met Jan Gorter om een afspraak in te plannen.

De mogelijkheden
en prijzen

Benieuwd naar de prijs? Bekijk de prijslijsten of:

Neem contact op of bel 074-851 27 61

Voor de complete lijst en actuele prijzen:

iPad Pro 12,9″
iPad Pro 9,7″

iPad Mini 4

iPad Mini 3
iPad Mini 2
iPad Mini
iPad Air 2
iPad Air
iPad 4
iPad 3
iPad 2

Neem gerust
contact op

Wij zijn tijdens onze bezoekuren telefonisch te bereiken op 074-851 27 61 of via Whatsapp op 06-279 09 533
Vragen over onze diensten en service stelt u ook eenvoudig met behulp van onderstaande contactformulier.


Binnen 60 minuten heeft u een reactie!
  •