Ook dezelfde service ervaren?

Neem contact op

Of bel 074 808 0235

iPad reparatie in Enschede en Hengelo?

Stel u heeft een mooie iPad net nieuw of al een tijdje in gebruik. U of iemand anders is er op gaan staan of de iPad gleed met zijn prachtige design zo maar van de bank. Dan heeft u nu waarschijnlijk een lelijke barst. En die moet er uit. Dan bent u nu waarschijnlijk opzoek naar vakkundige iPad reparatie in Enschede of Hengelo. Dat komt goed uit! Wij repareren of vervangen het scherm van uw iPad vakkundig, tegen een eerlijke prijs en komen uw iPad ook graag bij u thuis of op het werk ophalen en brengen de gerepareerde iPad weer bij u terug (omgeving Hengelo & Enschede). Jan Gorter is specialist in tablet reparaties.

iPad reparatie op onze locatie in Hengelo

Wij bieden een haal- en breng service aan wat betreft iPad reparatie in Hengelo, Enschede en omstreken. Vanwege de kans op stof tijdens de montage kunnen wij uw iPad niet op uw locatie repareren. U kunt ons inschakelen als bij voorbeeld de thuisknop van uw iPad niet meer naar behoren werkt, het opladen niet meer lukt of de aansluiting van uw koptelefoon het heeft begeven. Neem contact met ons op en wij zorgen er voor dat de reparatie van uw iPad nooit meer tijd in beslag neemt dan nodig is. Het is immers onze gezamelijke zorg dat het moment zonder uw iPad zo kort mogelijk is. Wist u overigens dat u ook met uw iPhone in Enschede of Hengelo ook bij ons terecht kunt?

Expert in iPad reparaties

Onze iPad reparatie expert Jan Gorter in Hengelo werkt uitsluitend met originele vervangingsonderdelen van Apple. U hoeft dus niet bang te zijn voor goedkope of lelijke vervanging. Onze expert rijdt graag voor u naar Enschede om de iPad op te halen. Mocht er om welke reden dan ook toch iets mankeren aan de reparatie dan kunt u gebruik maken van de garantie die u van ons krijgt voor elke iPad reparatie. Veelvoorkomende reparaties zijn; iPad scherm of glas vervangen,iPad batterij vervangenbeeldscherm iPad display vervangeniPad mini reparatie.

Wat kost een iPad reparatie?

Voor een overzicht van welke reparaties we uitvoeren en de kosten daarvan kunt u bekijken bij het prijzenoverzicht iPad reparatie. Wanneer de reparatie die u beoogt nodig te hebben er niet tussenstaat wil dat niet zeggen dat Jan Gorter u niet kan helpen. Bel voor al uw vragen of twijfels of kom op afspraak langs in onze vestiging in Hengelo. Bel ook als u direct een afspraak wilt maken voor uw iPad reparatie.

De mogelijkheden
en prijzen

Benieuwd naar de prijs? Bekijk de prijslijsten of:

Neem contact op of bel 074-851 27 61

Voor de complete lijst en actuele prijzen:

iPad Pro 12,9″
iPad Pro 9,7″

iPad Mini 4

iPad Mini 3
iPad Mini 2
iPad Mini
iPad Air 2
iPad Air
iPad 4
iPad 3
iPad 2

Neem gerust
contact op

Wij zijn tijdens onze bezoekuren telefonisch te bereiken op 074-851 27 61 of via Whatsapp op 06-279 09 533
Vragen over onze diensten en service stelt u ook eenvoudig met behulp van onderstaande contactformulier.


Binnen 60 minuten heeft u een reactie!
  •