Ook dezelfde service ervaren?

Neem contact op

Of bel 074 808 0235

Apple iPad mini

 

De iPad mini is sinds eind 2012 op de markt en is een sindsdien een enorm populair toestel geworden. De veelzijdigheid en de kracht van dit kleine en tegelijk zo grootse apparaat heeft de iPad mini tot dit succes gebracht. Met zijn geringe afmetingen en lichtgewicht aluminium case is de iPad mini een echte eyecatcher. De iPad met zijn scherm van 7,9″ is hiermee de kleinste iPad is het gamma.

Met een gewicht van slechts 299 gram is het meest recente model de iPad mini 4 enorm licht. De iPad is daarentegen wat betreft specificaties absoluut geen lichtgewicht. De iPad mini 4 is voorzien van een vingerprinscanner en een 7,9″ retina led display een A8 chip en een batterij met capaciteit voor ongeveer 10 uur nonstop gebruik.

Het is vrij aannemelijk dat u uw iPad mini veel gebruikt en overal mee naartoe neemt waardoor ook de kans op schade aan het toestel toeneemt. De iPad glijd van de tafel of u zit de krant te lezen en u laat uw glas met drinken over de iPad vallen. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk dat de iPad defect raakt door slijtage.

Omdat wij als geen ander begrijpen hoe vervelend het is als uw iPad niet juist werkt of zelfs kapot is gegaan bieden wij een 24 uur service voor iPad reparaties aan. U plant eenvoudig een afspraak bij ons in en uw iPad kan de volgende dag alweer worden opgehaald. Mede door deze snelle en vakkundige reparatie mogelijkheid geniet u zo optimaal en onbeperkt mogelijk van uw iPad.

Heeft u ook schade of een defect aan uw iPad mini? Informeer gerust naar de mogelijkheden of bekijk onderstaande prijslijsten.

 

 

De mogelijkheden
en prijzen

Benieuwd naar de prijs? Bekijk de prijslijsten of:

Neem contact op of bel 074-851 27 61

Voor de complete lijst en actuele prijzen:

iPad Mini 4

iPad Mini 3
iPad Mini 2
iPad Mini

Neem gerust
contact op

Wij zijn tijdens onze bezoekuren telefonisch te bereiken op 074-851 27 61 of via Whatsapp op 06-279 09 533
Vragen over onze diensten en service stelt u ook eenvoudig met behulp van onderstaande contactformulier.


Binnen 60 minuten heeft u een reactie!
  •