Ook dezelfde service ervaren?

Neem contact op

Of bel 074 808 0235

iPad batterij vervangen?

iPad batterij snel leeg of laad helemaal niet bij

Lukt het niet meer om de batterij van uw iPad op te laden, blijft deze hangen op een bepaald percentage of denkt u er aan uw iPad batterij te laten vervangen omdat deze simpelweg snel leeg is? In Hengelo, Enschede en omgeving is Jan Gorter dé specialist op het gebied van iPad reparaties.

Zelf diagnose stellen

De iPad batterij is in een sterke batterij die makkelijk een paar dagen mee moet kunnen. Door intensief gebruik kan het zijn dat de batterij minder capaciteit heeft dan u gewend was. U kun de capaciteit van uw batterij ook zelf testen door een batterij specificatie app te downloaden om te kijken wat de huidige staat van uw iPad batterij is. Een nieuwe iPad batterij geeft u in elk geval weer de gewenste capaciteit en zorgt er tevens voor dat de iPad niet in prestaties wordt beperkt.

Vervangen van de batterij voor een nieuw en origineel exemplaar

De iPad batterij vervangen is een arbeidsintensieve klus waardoor de reparatieduur voor deze reparatie dan ook 24 uur is. Dit is echter wel een indicatie. De werkelijke reparatieduur kan veel korter zijn waardoor u uw iPad al weer de zelfde dag kunt ophalen. Belangrijk is dat de iPad reparatie netjes en zorgvuldig wordt uitgevoerd waardoor u na de vervanging van de batterij weer als vanouds van uw toestel gebruik kunt maken. Ook uw iPad batterij laten vervangen? Kijk dan eens in onderstaande lijst naar de actuele prijzen voor het vervangen van de batterij van uw Apple iPad.

 

De mogelijkheden
en prijzen

Benieuwd naar de prijs? Bekijk de prijslijsten of:

Neem contact op of bel 074-851 27 61

Zie onderstaande prijslijst voor de actuele prijzen:

Apple iPad batterij

Neem gerust
contact op

Wij zijn tijdens onze bezoekuren telefonisch te bereiken op 074-851 27 61 of via Whatsapp op 06-279 09 533
Vragen over onze diensten en service stelt u ook eenvoudig met behulp van onderstaande contactformulier.


Binnen 60 minuten heeft u een reactie!
  •