Ook dezelfde service ervaren?

Neem contact op

Of bel 074 808 0235

iPad batterij vervangen?

Is de batterij van jouw iPad snel leeg? Of wil de batterij van jouw iPad helemaal niet meer opladen? Dan is dat natuurlijk vervelend. Vooral wanneer een iPad wat ouder wordt, kan het zijn dat de accu het langzaam begint te begeven. Hierdoor kun jij jouw iPad niet meer optimaal gebruiken. Wees gerust: je hoeft niet altijd een compleet nieuwe iPad te kopen als je batterij niet goed werkt. Bij Jan Gorter iPhone Reparatie & Servicevervangen wij de batterij van jouw iPad snel en vakkundig. In onze serviceruimte in Hengelo is alle apparatuur aanwezig om de batterij op professionele wijze te vervangen. Bij Jan Gorter is het mogelijk om de accu van bijna iedere iPad-generatie te vervangen. Breng je jouw iPad langs bij ons en kunnen wij de batterij van jouw iPad tóch niet vervangen? Dan profiteer je bij Jan Gorter iPhone Reparatie & Servicevan het ‘no cure, no pay’ principe en betaal je geen reparatiekosten!

Vervangen van een iPad batterij
Wanneer de batterij van jouw iPad wordt vervangen, is het vervelend als jij jouw iPad lang kwijt bent. Daarom repareren wij jouw iPad bij Jan Gorter zo spoedig mogelijk. In de meeste gevallen is de batterij van jouw iPad al binnen 24 uur vervangen. Zo kun jij jouw gerepareerde iPad weer snel gebruiken. Jan Gorter maakt alleen gebruik van 100% originele iPad batterijen. Zo kunnen wij garanderen dat jouw defecte iPad weer zo optimaal mogelijk functioneert. Op alle iPad batterijen die wij plaatsen zit 6 maand garantie. Mocht de vervangen iPad accu onverhoopt toch een defect vertonen, dan verwisselen wij deze uiteraard kosteloos.

iPad batterij laten vervangen
Wanneer jij de batterij van jouw iPad laat vervangen bij Jan Gorter iPhone Reparatie & Service, kun je profiteren van unieke servicemogelijkheden. Uniek in de regio is de tijdbesparende haal- en brengservice. Woon je binnen een straal van 15 kilometer van onze vestiging in Hengelo? Binnen Hengelo betaal je slechts 5 euro voorrijkosten voor deze service. Voor de haal- en brengservice in Enschede betaal je slechts maximaal 15 euro voorrijkosten. Kies een eigen tijdstip wanneer wij jouw iPad kunnen ophalen en terugbrengen. Zo bespaar je (reis)tijd en ontvang jij jouw iPad, inclusief vervangen accu, weer zo spoedig mogelijk retour.

Vakkundig een iPad accu vervangen?
De batterij van jouw iPad laat je vakkundig repareren bij Jan Gorter iPhone Reparatie & Service. Wij hebben duizenden iPad en iPhone reparaties uitgevoerd en staan bekend om onze uitstekende kwaliteit en service. Bel gerust voor een vrijblijvende offerte of neem contact op via het contactformulier. Bent u benieuwd wat het vervangen van een iPad accu kost? Bekijk dan onze actuele prijslijst. Jan Gorter biedt bovendien een reparatieservice aan voor zakelijke klanten. Vraag naar de speciale voorwaarden voor de zakelijke markt.

Maak snel een afspraak om de batterij van jouw iPad te laten vervangen door Jan Gorter: dé specialist op het gebied van iPad en iPhone reparaties!

De mogelijkheden
en prijzen

Benieuwd naar de prijs? Bekijk de prijslijsten of:

Neem contact op of bel 074-851 27 61

Zie onderstaande prijslijst voor de actuele prijzen:

Apple iPad batterij

Neem gerust
contact op

Wij zijn tijdens onze bezoekuren telefonisch te bereiken op 074-851 27 61 of via Whatsapp op 06-279 09 533
Vragen over onze diensten en service stelt u ook eenvoudig met behulp van onderstaande contactformulier.


Binnen 60 minuten heeft u een reactie!
  •