Ook dezelfde service ervaren?

Neem contact op

Of bel 074 808 0235

iPad batterij vervangen

Wanneer u een probleem heeft met het opladen van uw iPad, kunt u zich afvragen waar dit vandaan komt, de batterij speelt hierbij vaak een grote rol. Wanneer uw iPad snel leeg is geeft dit natuurlijk veel frustraties, u kunt niet optimaal genieten van het gebruik en de prestaties worden met de dag beperkter Dit is natuurlijk een probleem wat verholpen moet worden zodat u weer optimaal gebruik kunt maken van uw iPad. Lukt het niet meer uw iPad op te laden? Blijft deze hangen op een bepaald percentage of is de batterij van uw iPad simpelweg snel leeg? Dan wilt u natuurlijk een passende oplossing in de vorm van een reparatie of vervanging van de batterij.  Wacht niet langer een neem direct contact op met Jan Gorter, dé specialist op het gebied van iPad reparaties.

De capaciteit van uw batterij

De batterij van de iPad is een sterke batterij die het gemakkelijk een aantal dagen mee moet kunnen. Wanneer dit niet meer het geval is en de batterij snel leeg is, is dit natuurlijk erg vervelend. Door intensief gebruik kan het zijn dat de batterij over minder capaciteit beschikt dan u gewend bent en dit kan de functionaliteit verminderen. Als u benieuwd bent over hoeveel capaciteit uw iPad momenteel beschikt? Dan is het mogelijk om een batterij specificatie app te downloaden, hiermee kunt u gemakkelijk de huidige capaciteit van uw iPad achterhalen. Heeft u het vermoeden de batterij minder goed functioneert? Bevestig deze vermoedens en laat het probleem verhelpen. Wanneer u hier lang mee rond blijft lopen zonder hier wat aan te doen kan uw iPad blijvende schade oplopen. Het vervangen van de batterij geeft u weer de gewenste capaciteit en zorgt er tevens voor dat uw iPad niet in prestaties wordt beperkt.

De reparatieduur voor het vervangen van de batterij

Het vervangen van de iPad batterij is een arbeidsintensieve klus, wij van Jan Gorter hanteren dan ook een reparatieduur van 24 uur. Dit is echter wel een indicatie, de werkelijke reparatieduur kan veel korter zijn waardoor u, uw iPad dezelfde dag nog op kunt halen. Wij zorgen dat de reparatie netjes en zorgvuldig wordt uitgevoerd, de batterij zal na vervanging weer als vanouds zijn en u kunt weer optimaal gebruik maken van uw iPad. Benieuwd welke kosten er verbonden zijn aan het vervangen van uw batterij? Bekijk hier gemakkelijk de actuele prijzen.

Twijfelt u over de werking van uw iPad? Functioneert uw iPad batterij niet meer optimaal? Neem dan vrijblijvend contact op met Jan Gorter, uw specialist op het gebied van iPad reparaties.

De mogelijkheden
en prijzen

Benieuwd naar de prijs? Bekijk de prijslijsten of:

Neem contact op of bel 074-851 27 61

Zie onderstaande prijslijst voor de actuele prijzen:

Apple iPad batterij

Neem gerust
contact op

Wij zijn tijdens onze bezoekuren telefonisch te bereiken op 074-851 27 61 of via Whatsapp op 06-279 09 533
Vragen over onze diensten en service stelt u ook eenvoudig met behulp van onderstaande contactformulier.


Binnen 60 minuten heeft u een reactie!
  •