Ook dezelfde service ervaren?

Neem contact op

Of bel 074-851 27 61

iPad reparatie

Naast de enorm populaire iPhone wordt ook de iPad van Apple massaal gebruikt. Mede doordat de iPad zo enorm gebruiksvriendelijk is wordt deze door mensen van alle leeftijden, rangen en standen omarmt. De iPad die eigenlijk tegenwoordig niet meer weg te denken is uit het gemiddelde huishouden wordt dan ook steeds meer de standaard.

Naast het huis, tuin en keuken gebruik wordt de iPad ook veelvuldig ingezet bij bedrijven, instellingen en scholen. Met de opkomende zogenoemde iPad-klassen zijn deze scholen dan ook steeds vaker afhankelijk van reparatie van hun iPad’s.

Zo wordt de iPad ook in de zorg efficiënt ingezet. Werknemers van zorg instellingen houden er bijvoorbeeld hun client dossiers op bij en kunnen zo op elk gewenst moment raadplegen welke client op welk tijdstip en van welke zorg moet worden voorzien. Ook kanttekeningen en wijzigingen worden real-time doorgevoerd door gebruik te maken van Cloud voorzieningen.

Account managers, transportmedewerkers, zorg en welzijn en scholen maken dagelijks gebruik van de iPad’s en de voorzieningen die hiermee worden geboden. Zelfs de afvalverwerking industrie wordt vandaag de dag al met een app aangestuurd.

We kunnen er niet langer meer omheen. De iPad is een groot succes gebleken en dit succes is nog altijd sterk groeiend. Om dit succes succesvol te kunnen houden en de iPad zo optimaal mogelijk te kunnen blijven inzetten wordt de vraag naar iPad reparatie dan ook steeds groter.

iPad reparaties nemen meer tijd in beslag dan iPhone reparaties. Dit komt doordat bij de montage van het iPad scherm lijm wordt gebruikt. Om te zorgen dat de iPad’s ook na reparatie op de juiste manier blijven functioneren en de glasplaat goed verlijmd is en  niet los van het frame komt worden deze na het verlijmen en verwarmen dan ook opnieuw geperst. Voor iPad reparaties wordt mede door bovengenoemde redenen standaard een reparatieduur van 24 uur gehanteerd.

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor herstel van uw Apple iPad toestel kunt u dan ook altijd contact met ons opnemen via onderstaande contactformulier. Zoals eerder al aangegeven kan uw binnen iPad 24 uur weer hersteld zijn.

Naast de consumentenmarkt hebben wij ook voor de zakelijke markt speciale condities voor grotere aantallen. Informeer vrijblijvend naar de hiervoor geldende voorwaarden of kijk eens op onze pagina Zakelijk

De mogelijkheden
en prijzen

Benieuwd naar de prijs? Bekijk de prijslijsten of:

Neem contact op of bel 074-851 27 61

Voor de complete lijst en actuele prijzen:

iPad Pro 12,9″
iPad Pro 9,7″

iPad Mini 4

iPad Mini 3
iPad Mini 2
iPad Mini
iPad Air 2
iPad Air
iPad 4
iPad 3
iPad 2

Neem gerust
contact op

Wij zijn tijdens onze bezoekuren telefonisch te bereiken op 074-851 27 61 of via Whatsapp op 06-279 09 533
Vragen over onze diensten en service stelt u ook eenvoudig met behulp van onderstaande contactformulier.


Binnen 60 minuten heeft u een reactie!
  •