iPad scherm of glas vervangen

iPad reparatie

  • No cure, No Pay & standaard 6 maanden garantie op reparatie en onderdelen
  • Meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur na aanvraag
  • Reparatie bij jou op locatie of op ons kantoor in Hengelo middels haal- en brengservice

Reparatie

iPad reparatie

Er zijn talloze redenen waarom jij jouw iPad wil laten repareren. Zo kan deze bijvoorbeeld waterschade hebben opgelopen of heeft de iPad een barst in het scherm. Lang niet alle iPad defecten zijn zichtbaar. Ook wanneer de accu van jouw iPad niet meer wil opladen, kan een reparatie bijvoorbeeld noodzakelijk zijn. Gelukkig is er dan de reparatieservice van Jan Gorter iPhone Reparatie & Service. In het oosten van Nederland is Jan Gorter dé specialist op het gebied van iPhone en iPad reparaties. Profiteer bij Jan Gorter iPhone Reparatie & Service van de uitstekende servicemogelijkheden. Zo kun je bij ons kiezen voor het gemak van de haal- en brengservice. Woon je binnen een straal van 15 kilometer van onze vestiging in Hengelo? De voorrijkosten in Hengelo bedragen dan slechts 5 euro. Wij halen de defecte iPad dan bij jou op en brengen deze gerepareerd weer bij je terug. Zo bespaar je veel (reis)tijd en heb je snel weer een correct werkende iPad terug.

Meer informatie over ons

iPad

Complete lijst en actuele prijzen voor iPad reparaties

Naar alle iPad reparaties 

iPad schermreparatie

Over ons

Waarom kiezen voor Jan Gorter iPhone reparatie en service?

Bekijk de video

Reparatie

Wat kost een iPad reparatie?

Wil je weten wat het kost om jouw defecte iPad te laten repareren door Jan Gorter iPhone Reparatie & Service? Bekijk dan snel de actuele prijslijst op onze website. In dit overzicht staan alle kosten vermeld die jij kunt verwachten tijdens een iPad reparatie. Jan Gorter gebruikt alleen 100% originele Apple onderdelen. Hierdoor kunnen wij garanderen dat jouw iPad weer zo goed als nieuw is na een reparatie. Op alle originele Apple onderdelen krijg je 6 maanden garantie. Mocht het onderdeel achteraf onverhoopt toch voor problemen zorgen, dan verhelpen wij dit kosteloos. Het is bij ons mogelijk om bijna alle soorten en generaties van een iPad te laten repareren, zoals een iPad Pro, Mini of Air. Breng jij jouw defecte iPad overigens langs bij Jan Gorter voor een reparatie en kunnen wij het probleem niet verhelpen? Dan profiteer jij van het servicegerichte ‘no cure, no pay’ principe. Je betaalt dus alleen als wij jouw iPad kunnen repareren.

Service

iPad laten repareren binnen 24 uur

Bij Jan Gorter begrijpen we dat jij jouw iPad niet lang kwijt wil zijn tijdens een reparatie. Daarom repareren wij de meeste iPad defecten binnen 24 uur. Natuurlijk is dit wel afhankelijk van het type defect. Duurt de reparatie langer dan één dag? Dan laten wij jou dit gelijk weten. Bij ons hoef je jouw iPad bovendien niet te versturen per post en kan deze dus niet beschadigen of kwijt raken. Wij doen er alles aan om jouw iPad zo snel mogelijk vakkundig te repareren. Niet voor niets staat de iPad reparatieservice van Jan Gorter bekend om de uitmuntende service en kwaliteit. Jan Gorter beschikt bovendien over een reparatieservice voor zakelijke klanten. Zorg er voor dat alle iPad apparatuur binnen jouw organisatie correct werkt en kies voor de professionele reparatieservice van Jan Gorter.

iPhone reparatie

"Wij gebruiken uitsluitend Apple onderdelen"

Review

Anke

9/10

Lees alle reviews

Super service! 11.45 uur gebeld dat er een barst in mijn scherm zat, 1 uur later kreeg ik de telefoon gemaakt (incl hoesje om schade in toekomst te voorkomen) alweer thuis gebracht.

Review

Dirk

9/10

Lees alle reviews

Ik had een nieuwe accu nodig in mijn iPhone. Snel en vakkundig geholpen met gebruik van originele onderdelen. Kon er op wachten. Zeer tevreden en content.

Kwaliteit

iPad reparatie door Jan Gorter

Wil jij dat jouw defecte iPad weer zo goed als nieuw is? Laat deze dan repareren door Jan Gorter: dé iPad en iPhone specialist in Oost-Nederland! Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan via de website of neem telefonisch contact op met Jan Gorter via 074-851 27 61. Ook kun je een vraag stellen via het contactformulier op de website. Neem snel contact op en laat jouw iPad repareren door Jan Gorter!

Jan Gorter contact