Ook dezelfde service ervaren?

Neem contact op

Of bel 074-851 27 61

iPad reparatie

Apple is een ontzettend populair merk en het is dan ook niet gek dat de iPad wereldwijd massaal wordt gebruikt. In het algemeen zijn er ontzettend veel mensen die gebruik maken van Apple en de producten zijn dan ook niet meer weg te denken uit veel huishoudens. Apple heeft vele verschillende modellen op de markt met ieder zijn eigen specificaties. Wanneer u beschikt over een iPad weet u hoe gebruiksvriendelijk deze werken en dat de mogelijkheden vaak eindeloos zijn. Toch is de kans aanwezig dat er complicaties of mankementen ontstaan na verloop van tijd waardoor de iPad niet meer naar behoren werkt, wat het geval is bij veel elektronische apparaten. Mocht dit bij u voorkomen dan wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk oplossen. In veel gevallen kan dit doormiddel van een iPad reparatie. Werkt uw batterij bijvoorbeeld niet meer naar behoren? Zit er een barst in het scherm? Of is er onvoldoende opslagcapaciteit? Dan kunnen wij u verder helpen! Met welke mankementen u ook te maken heeft, er is altijd een passende oplossing. Benieuwd welke mogelijkheden er zijn? Bekijk hier de prijslijst of neem contact op!

iPad reparatie binnen 24 uur

Er zijn verschillende redenen waardoor een iPad kapot kan gaan of mankementen kan vertonen. Wanneer u bijvoorbeeld mankementen krijgt met betrekking tot de batterij kan dit het gevolg zijn van overmatig gebruik of een foutieve oplader. Naast problemen met de batterij kan het ook goed zijn dat er een barst in het scherm zit en u het scherm wilt laten vervangen. Wanneer dit het geval is wilt u eigenlijk dat de iPad zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Bij Jan Gorter kan uw iPad binnen 24 uur hersteld zijn, het is natuurlijk wel afhankelijk met welke mankement u te maken heeft. Voor meer informatie of wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden van het repareren van uw iPad kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

Zakelijk gebruik van de iPad

Naast dat de iPad onder consumenten erg geliefd is wordt er op zakelijk niveau ook veel gebruik van gemaakt. Hierbij kunt u denken aan grote zorginstellingen waarbij het dossier van een cliënt gemakkelijk te bekijken is op de iPad. Naast zorginstellingen wordt er ook in het bedrijfsleven en op scholen gebruik gemaakt van de iPad. Wanneer hier mankementen optreden is dit vaak in grote aantallen, Jan Gorter hanteert dan ook speciale condities voor de zakelijk markt. Informeer vrijblijvend naar de geldende voorwaarden of bekijk onze zakelijke pagina.

Heeft u problemen met uw iPad of heeft uw iPad een reparatie nodig? Neem dan contact op met Jan Gorter, uw vakspecialist op het gebied van Apple reparaties.

De mogelijkheden
en prijzen

Benieuwd naar de prijs? Bekijk de prijslijsten of:

Neem contact op of bel 074-851 27 61

Voor de complete lijst en actuele prijzen:

iPad Pro 12,9″
iPad Pro 9,7″

iPad Mini 4

iPad Mini 3
iPad Mini 2
iPad Mini
iPad Air 2
iPad Air
iPad 4
iPad 3
iPad 2

Neem gerust
contact op

Wij zijn tijdens onze bezoekuren telefonisch te bereiken op 074-851 27 61 of via Whatsapp op 06-279 09 533
Vragen over onze diensten en service stelt u ook eenvoudig met behulp van onderstaande contactformulier.


Binnen 60 minuten heeft u een reactie!
  •