iPad reparatie Hengelo of Enschede

iPad reparatie in Hengelo?

Is uw iPad toe aan reparatie? Voor een iPad reparatie in Hengelo bent u bij Jan Gorter van harte welkom. Maak snel een afspraak en kom langs in onze vestiging in Hengelo. Wij repareren uw iPad terwijl u wacht, en uiteraard met uitsluitend originele Apple onderdelen.

 

Voor een iPad reparatie in Hengelo, maakt u een afspraak of bel naar 06 – 27 909 533

  • No cure, No Pay & standaard 6 maanden garantie op reparatie en onderdelen
  • Meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur na aanvraag
  • Reparatie bij jou op locatie of op ons kantoor in Hengelo middels haal- en brengservice

Vakkundige expert op het gebied van iPad reparaties

Voor een iPad reparatie in Hengelo, klopt u aan bij Jan Gorter

Meer informatie 

Voor een iPad reparatie in Hengelo of Enschede kies je voor de kwaliteit en service van Jan Gorter: dé iPhone en iPad specialist in Oost-Nederland. Er bestaan talloze redenen waarom jouw iPad gerepareerd moet worden. Mogelijk heb je jouw iPad laten vallen en is het scherm gebarsten. Of mogelijk functioneert de batterij na verloop van tijd slecht. Deze reparaties voert Jan Gorter iPhone Reparatie & Service graag voor jou uit.

Bovendien voeren wij reparaties uit bij zo goed als alle iPad versies en generaties. Van een defecte iPad Mini of Pro tot een iPad Air: breng jouw defecte iPad gerust bij ons lang bij onze vestiging in Hengelo. Of kies voor het gemak van onze haal- en brengservice in Hengelo. Binnen een straal van 15 kilometer halen wij uw defecte iPad graag op én brengen wij deze gerepareerd weer terug. Profiteer dus voordelig van het gemak van onze uitstekende servicemogelijkheden!

iPad reparatie in Hengelo

Complete lijst en actuele prijzen voor iPad reparaties

Naar alle iPad reparaties 

iPad schermreparatie

Over Jan Gorter

Waarom kiezen voor Jan Gorter iPhone reparatie en service?

Bekijk de video

Prijs van een iPad reparatie in Hengelo?

Ben je benieuwd wat het kost om jouw iPad te laten repareren in Hengelo? Bekijk dan snel ons prijsoverzicht voor een iPad reparatie in Hengelo. Jan Gorter iPhone Reparatie & Service maakt alleen gebruik van 100% originele Apple onderdelen. Zo ziet jouw iPad er niet alleen weer uit als nieuw, maar functioneert deze ook zoals je gewend bent.

Op alle originele iPad onderdelen zit 6 maanden garantie. Mocht er onverhoopt toch een defect zichtbaar worden binnen deze 6 maand, dan verhelpen wij dit probleem uiteraard kosteloos. Breng jij jouw defecte iPad langs bij Jan Gorter en kunnen wij het probleem niet oplossen? Dan betaal je geen reparatiekosten dankzij ons ‘no cure, no pay’ principe.

iPad reparatie

Binnen 24 uur!

Tijdens een iPad reparatie wil jij jouw iPad natuurlijk niet lang kwijt zijn. Daarom voeren wij iPad reparaties zo snel mogelijk uit bij onze vestiging in Hengelo. De meeste iPad reparaties zijn zelfs al uitgevoerd binnen 24 uur. Hierdoor kun jij weer snel aan de slag met jouw gerepareerde iPad Air, Pro of Mini.

Jan Gorter beschikt verder of een reparatieservice speciaal gericht op zakelijke klanten. Wordt er binnen jouw organisatie in Hengelo veel gewerkt met iPad’s? Dan is het goed mogelijk dat er regelmatig één of meerdere defecten optreden, zeker wanneer de toestellen intensief worden gebruikt. Denk aan gebarsten schermen, slecht werkende batterijen of waterschade. Voor zakelijke klanten hanteert Jan Gorter speciale voorwaarden. Laat al jouw zakelijke iPad’s nakijken en repareren in de professionele serviceruimte van Jan Gorter.

iPhone reparatie

"Wij gebruiken uitsluitend Apple onderdelen"

Review

Anke

9/10

Lees alle reviews

Super service! 11.45 uur gebeld dat er een barst in mijn scherm zat, 1 uur later kreeg ik de telefoon gemaakt (incl hoesje om schade in toekomst te voorkomen) alweer thuis gebracht.

Review

Dirk

9/10

Lees alle reviews

Ik had een nieuwe accu nodig in mijn iPhone. Snel en vakkundig geholpen met gebruik van originele onderdelen. Kon er op wachten. Zeer tevreden en content.

Over Jan Gorter

iPad laten repareren in Hengelo?

Meer informatie

Wil jij jouw iPad vakkundig laten repareren in Hengelo? Kies dan voor de reparatieservice van Jan Gorter: dé iPhone en iPad specialist in Hengelo, Enschede en omgeving! Neem gerust telefonisch contact met ons op voor een offerte. Of plan eenvoudig een afspraak in via onze website. Ons telefoonnummer is 074-851 27 61. Plan snel een afspraak en kies voor de uitmuntende kwaliteit en service van Jan Gorter iPhone Reparatie & Service.

Jan Gorter iPhone reparatie