iPad reparatie Hengelo of Enschede

iPad reparatie in Enschede?

Is uw iPad toe aan reparatie? Voor een iPad reparatie in Enschede bent u bij Jan Gorter in Hengelo van harte welkom. Maak snel een afspraak en kom langs in onze vestiging in Hengelo. Wij repareren uw iPad terwijl u wacht, en uiteraard met originele iPad onderdelen.

 

Voor een iPad reparatie in Enschede, maakt u online een afspraak of bel naar 06 – 27 909 533

  • No cure, No Pay & standaard 6 maanden garantie op reparatie en onderdelen
  • Meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur na aanvraag
  • Reparatie bij jou op locatie of op ons kantoor in Hengelo middels haal- en brengservice

Vakkundige expert op het gebied van iPad reparaties

Voor een iPad reparatie in Enschede, klopt u aan bij Jan Gorter

Meer informatie 

Voor een iPad reparatie in Enschede kies je voor de service en kwaliteit van Jan Gorter: dé specialist als het gaat om reparaties aan een iPad of iPhone. Het maakt niet uit wat de reden is voor een reparatie van je iPad. Misschien heb je de iPad wel laten vallen waardoor er schade is ontstaan aan het scherm. Misschien is de kwaliteit van de batterij achteruit gegaan waardoor je hem niet meer lang kunt gebruiken. Of misschien is de homeknop op de iPad wel stuk gegaan. Dit zijn reparaties die Jan Gorter iPhone Reparatie & Service prima voor je uit kan voeren.

Het maakt niet uit welke versie van de iPad je hebt. Voor alle generaties van de tablet kunnen wij reparaties uitvoeren. Een iPad mini, een Pro of een Air, breng je defecte iPad bij ons langs en we repareren deze voor je. Wat in Enschede verder nog ontzettend gemakkelijk is, onze haal- en brengservice. Wij halen de defecte iPad bij je op en brengen deze gerepareerd weer terug. Zo kun je dus voordelig profiteren van het gemak van onze service.

iPad reparatie in Enschede

Complete lijst en actuele prijzen voor iPad reparaties

Naar alle iPad reparaties 

iPad schermreparatie

Over Jan Gorter

Waarom kiezen voor Jan Gorter iPhone reparatie en service?

Bekijk de video

Prijs van een iPad reparatie in Enschede?

Ben jij benieuwd wat het kost om jouw iPad te laten repareren in Enschede met onze haal- en brengservice? Bekijk hiervoor snel ons prijsoverzicht voor een iPad reparatie in Enschede. We maken uitsluitend gebruik van 100% originele Apple onderdelen. Zo ziet jouw iPad er niet alleen weer uit als nieuw, maar functioneert deze ook zoals je gewend bent van Apple.

Op alle originele iPad onderdelen zit maar liefst 6 maanden garantie. Mocht er in die tijd toch een defect zichtbaar worden, dan verhelpen wij dit probleem uiteraard kosteloos. Breng jij een defecte iPad langs bij Jan Gorter en kunnen wij het probleem niet voor je oplossen? Dan betaal je geen kosten dankzij ons ‘no cure, no pay’ principe.

iPad reparatie

Binnen 24 uur!

Tijdens een iPad reparatie wil jij jouw iPad natuurlijk niet lang kwijt zijn. Daarom voeren wij iPad reparaties zo snel mogelijk uit bij onze vestiging. De meeste iPad reparaties zijn zelfs al uitgevoerd binnen 24 uur. Hierdoor kun jij weer snel aan de slag met jouw gerepareerde iPad Air, Pro of Mini.

Jan Gorter beschikt verder over een reparatieservice speciaal gericht op zakelijke klanten. Wordt er binnen jouw organisatie in Enschede veel gewerkt met iPad’s? Dan is het goed mogelijk dat er regelmatig één of meerdere defecten optreden. Denk aan waterschade, gebarsten schermen of slecht werkende batterijen. Voor zakelijke klanten hanteren we speciale voorwaarden. Laat jouw zakelijke iPad nakijken en repareren in de professionele serviceruimte van Jan Gorter.

iPhone reparatie

"Wij gebruiken uitsluitend Apple onderdelen"

Review

Anke

9/10

Lees alle reviews

Super service! 11.45 uur gebeld dat er een barst in mijn scherm zat, 1 uur later kreeg ik de telefoon gemaakt (incl hoesje om schade in toekomst te voorkomen) alweer thuis gebracht.

Review

Dirk

9/10

Lees alle reviews

Ik had een nieuwe accu nodig in mijn iPhone. Snel en vakkundig geholpen met gebruik van originele onderdelen. Kon er op wachten. Zeer tevreden en content.

Over Jan Gorter

iPad laten repareren in Enschede?

Meer informatie

Wil jij jouw iPad vakkundig laten repareren in Enschede? Kies dan voor de reparatieservice van Jan Gorter: dé iPhone en iPad specialist in Hengelo, Enschede en omgeving! Neem gerust telefonisch contact met ons op voor een offerte. Of plan eenvoudig een afspraak in via onze website. Ons telefoonnummer is 074-851 27 61. Plan snel een afspraak en kies voor de uitmuntende kwaliteit en service van Jan Gorter iPhone Reparatie & Service.

Jan Gorter iPhone reparatie
Jan Gorter

Veelgestelde vragen / FAQ

Waar zie ik welk model en type iPad ik heb?

Op de achterkant van je iPad staat het modelnummer vermeld. Dit herken je aan het woord ‘Model’ gevolgd door A en vier cijfers.

Hoe lang duurt een iPad reparatie bij Jan Gorter iPhone Reparatie?

De meeste iPad reparaties duren zo’n 3 uur. Alleen het vervangen van een laadconnector duurt langer, namelijk 1-2 werkdagen.

Moet ik mijn iPad synchroniseren voordat ik hem laat repareren?

Hoewel in 99% van de gevallen blijven je gegevens tijdens de reparatie gewoon op je iPad opgeslagen, kunnen wij dit helaas niet garanderen. Zorg er daarom voor dat je voorafgaand je gegevens hebt opgeslagen in iCloud of je iPad hebt gesynchroniseerd met iTunes.

Welke betaalmogelijkheden zijn er bij Jan Gorter iPhone Reparatie?

Je kan bij ons zowel pinnen als contant betalen. Betalingen via een Tikkie of betaalverzoek of een zakelijke overschrijving zijn bovendien mogelijk.

{
“@context”: “https://schema.org”,
“@type”: “FAQPage”,
“mainEntity”: [{
“@type”: “Question”,
“name”: ” Waar zie ik welk model en type iPad ik heb?”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: ” Op de achterkant van je iPad staat het modelnummer vermeld. Dit herken je aan het woord ‘Model’ gevolgd door A en vier cijfers.”
}
}, {
“@type”: “Question”,
“name”: ” Hoe lang duurt een iPad reparatie bij Jan Gorter iPhone Reparatie?”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: ” De meeste iPad reparaties duren zo’n 3 uur. Alleen het vervangen van een laadconnector duurt langer, namelijk 1-2 werkdagen.”
}
}, {
“@type”: “Question”,
“name”: ” Moet ik mijn iPad synchroniseren voordat ik hem laat repareren?”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: ” Hoewel in 99% van de gevallen blijven je gegevens tijdens de reparatie gewoon op je iPad opgeslagen, kunnen wij dit helaas niet garanderen. Zorg er daarom voor dat je voorafgaand je gegevens hebt opgeslagen in iCloud of je iPad hebt gesynchroniseerd met iTunes.” }
}]
}
“@type”: “Question”,
“name”: ” Welke betaalmogelijkheden zijn er bij Jan Gorter iPhone Reparatie?”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: ” Je kan bij ons zowel pinnen als contant betalen. Betalingen via een Tikkie of betaalverzoek of een zakelijke overschrijving zijn bovendien mogelijk.” }
}]
}